Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Swietnie:-) Czytalam juz rozne opinie ale zwykle to byly narzekania a to ze jedzenie kiepskie a to ze pielegniarki niemile... A mi zalezy na fachowej opiece lekarzy bardziej niz na usmiechu piel z poporodowki:-) a wiesz cos o ich szkole rodzenia?
No to uspokoilas mnie solidnie bo mam zamiar isc wprawdzie do sr ale na porodowke po prostu w terminie lub jak sie zacznie. Do lekarza chodze w salve na struga na nfz tylko usg robie tam prywatnie maja swietny sprzet. A zbyt czesto slyszalam o oplaconym lekarzu ktory akurat nie byl na dyzurze... A zreszta jak jest na dyzurze to jest w pracy wiec tym bardziej nie mam zamiaru doplacac.
Dla mnie glownymi powodami sa znieczulenie zo, porod rodzinny, fachowa opieka lekarzy (mamy konflikt serol i chce sie zabezpieczyc) i dodatkowo bliziutko domu w razie co. Czego chciec wiecej;-)
O jedzenie sie nie martwie w razie czego mi dowioza :-) Sa tez te sklepiki na dole ... Wydaje mi sie, ze czasami te straszne opowiesci moga byc przesadzone tak jak mowisz, do przezycia;-)