Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Witam wszystkie mamusie!!
Dopiero co pozwoliłam sobie do Was dołączyć.Niedługo i ja zostanę mamą,spodziewam się córeczki.Termin mam na 28 sierpnia i będę rodzić w nowym szpitalu w Peterborough.Różne plotki słyszałam na temat tutejszych porodów,mam nadzieję,że nie będzie tak źle.........
halo ja tez witam 100 lat tu nie bylam ale jak trafilam to moge sie wypowiedziec na temat dwoch porodow4 miesiace temu rodzilam w nowym szpitalu i bylo super oprocz tego ze z 3minutowymi skurczami siedzialam godzine w korytazu Ale jak mnie juz wzieli to nie narzekam w ogole!!! Opieka super, warunki bardzo bardzo dobre!!! Ja nie chcialam zadnego znieczulenia ale maja wybor , sala z wlasna lazienka, muzyczka, pilki, wygodne lozko i wsumie robia wszystko o co sie poprosi....urodzilam o 23.15 a w domu bylam okolo poludnia na drugi dzien wiec tez nie najgorzej Jak masz jeszcze jakies pytania to postaram sie odpowiedziec!!! Pozdrawiam i powodzenia zycze!!!
Czesc! Czy mozna do was dolaczyc?Niewiecie moze czy gdzies na ortonie sa jakies spotkania dla polskich mam?gdzies czytalam o tym ,moze ktoras sie orietuje.?
Witam!!!!
niewiem czy na ortonie bo nigdy o tym nie slyszalam ale sa napewno w centrum
BASIENKA- Oliwia to sliczne imie i tez sie zastanawialam nad nim jak sie Julka miala rodzic ale tak jakos zostalo sie to pierwsze ktore nam sie spodobalo....A co do malego ma na imie Olaf i taki byl juz plan jak bylam w pierszej ciazy ze chlopak to Olaf