reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

grooha, gratuluję ślicznego synusia. Kiedy urodziłaś? Ja też miałam cesarkę na Brochowie, 30.09.2005r. Miałam super anestezjologa przy porodzie. Cięcie rzeczywiście małe, kosmetyczne:-))
Moje skropne zdanie co do opieki lekarskiej - super! Dzięki ich wiedzy i zaangażowaniu mój synek urodził się cały i zdrowy:-)) Jeżeli któraś z Was - jeszcze nierozdwojonych - waha się co do wyboru szpitala, to polecam Brochów.

reklama
Nicole ja rodziłam 4.10.2005 a ty pewnie w tym czasie szykowałaś się już z dzidzią do domu.
Rzeczywiście anestezjolog fajny gość, po operacji razem z moim Tomkiem zawieźli mnie na pooperacyjny.
Lekarze fantastyczni z wyjątkiem jednego tego co mi się kazał męczyć tyle godzin w skurczach a przy rozwarciu 10 cm dopiero zdecydował o cesarce.
Ale pozostali fantastyczni polecam.

czesc dziewczyny:)Olafek jest cudowny:))
my z michałkiem jestesmy w 26tyg czy myslicie ,ze nalezy juz zainteresowac sie szpitalem?moze ktoras z was poradzi jak sie do tego zabrac z kim rozmawiac itd.prosze

czesc Arkadiusz i Basia :) moglibyscie pomalutku zacząć sie rozgladać za odpowiednim dla was szpitalem .Poszperajcie troszke w necie polecam :http://www.rodzicpoludzku.pl/ , albo poprostu pochodzcie po szpitalach i dowiedzcie sie najlepiej od Ordynatora ..tego co was interesuje :) fajnie tez by było gdybyscie mogli zobaczyc sale porodu itp.<niezawsze to sie uda, ale jak jest wolna to jest szansa ze ja zobaczycie.macie jeszcze troszke czasu ....ale rozgladnac zawsze sie mozna :p

Pozdrawiam i zycze miłych łowów :p :p :p

Ja na razie rosnę i rosnę :) wszystko po staremu :D A Ty już Lady widzę że niedługo rozwiązanie :) jejku, jak ja bym już chciała moje maleństwo utulić :)

a to ja i mój synek u siostry i jej męża
138eo.jpg

aha musze synka pochwalic jak ładnie dzisiaj spał,
zasnął o 21 i obudził się dopiero o 5 na karmienie a potem o 9.30
jeste w końcu wyspana.

reklama
Do góry