reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witajcie dziewczynki, u nas kompletny brak czasu na neta. Same nieszczęscia od niedzieli.
Maksiowy poszedł z tesciową na dwór i przytrzasnąl sobie paluszki taka furtka zamykaną od góry. Paluszki zsiniały i napuchły więc wczoraj pojechaliśmy na ostry dyżur. Jeden lekarz( ten co opisywał foty) zasugerował złamanie ale ten co go badał nie. No i w kropce jestem. Maksiowy nie chce nosic opatrunku usztywniającego sciąga go ciągle:baffled:, chciałabym skonsultować to z innym chirurgiem dzieięcym znacie moze jakiegos? Może byc prywatny ale taki, który mi dziecka nie oleje:crazy: Bo palec nadal siny mocno i spuchnięty. Raczej nie boli, bo Maksiowy nie płacze ale tez do końca nie zgina:szok:

mojemu na pogotowiu zrobili RTG palca - tylko MIrkowi komoda spadła na palec, krew się lała, ze kilka ręczników zakrwawił - okazało się, ze miał złamanie kości paliczka i przy znieczuleniu ogólnym nastawiali mu kostkę i zszywali paluszka ( już prawie nie ma śladu) - byliśmy w maju wtedy w szpitalu
dobrze, by było zrobić RTG - nic nie szkodzi

reklama
Hej Gosiek zrobilismy RTG i lekarz, który je opisywał napisał podejrzenie złamania a ten co badal nie. Wcczoraj byliśmy prywatnie i okazało sie ze złamania nie ma.

Za to mamy jelitówke wiec siedzimy w domu. BUUUUUUUUUUUUU

Witam!
Ja nie mam ostatnio w ogóle czasu-praca i jeszcze te przygotowania do lekcji zabierają mi cały wolny czas:sorry2: Na razie mi się podoba-na pewno nie moge powiedzieć, że się nudzę:tak: Pozdrawiam Was gorąco i na pewno się poprawię-będę Was częściej odwiedzać:happy: Ale widzę, że nie tylko ja zastrajkowałam:no: Co z Wami dziewczyny?:confused::-(

Hej kobitki :)

tez mnie troszke tu nie było ... zabiegana jestem.

Ostatnio jako wizażystka latam po sesjach zdjęciowych - jest super :)))
efekty na stonie maxmodels.pl modelki, modele, fotograficy, wizażyści, fryzjerzy i styliści zapraszam mam nadzieję, że sie spodoba :)). Jak macie moze jakieś panny młode do malowania ablo co to sie polecam :)))) (ups reklama;-))

Kacper skończył 5 września 10 miesięcy, mały rozbójnik z niego hihi :-D. Kurcze fajnie było by sie spotkać tylko że ja jak nie na jednej sesji to w Otyniu ...:szok:

Kasiu gratuluje pracy i trzymam kciuki, żeby cały czas Ci sie tam podobało:tak:

Beti77 dobrze że palec nie złamany ale za to szkoda że macie jelitówkę :-(

Buziaki dla Was

Witam serdecznie!!!!!!!

Nie mialam czasu nic pisac bo mam urwanie głowy w szkole.
Bylismy z Krystiankiem na kontroli u kardiolog i nie pamietam czy pisałam ale chyba nie że wszytko jest ok i aorta jak naszcęscie razem z łatka jaka ma wszyta rosnie z nim, więc jest szansa ze juz nigdy nie będzie musial mić juz nic robionego:-)

Ale od momentu powrotu z wakacji nasz syn nie przespał ani jednej nocy normalnie:-(, oczywiści enajbardziej cierpie na tym ja i pewnie Krystian bo wszyscy śpia a ja zaasuwam do pokoju malego tak mniej więcej od 3-5 rano , a wstajemy o 6 rano jedziemy do babci , a ja do pracy , jeszce Klaudia pierwsza klasa i kupe obowiazków , starszna zapominalska z niej:tak:, ale jakoś sobie radzimy , i jak wracam do domu musze z nia odrabiac lekcje i obiadek , a potem kapiel i spanko , a ja gotuje obiad dla Krystianka bo babacia ma dalej problemy z reką, przy komputerze siedze i pisze do 24-1 , w międzyczasie prasowanko i padam, ale mam nadzieję że jescze chwila i bedę bardziej zorganizowana

pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci

reklama
Witajcie, nidawno przeprowadziliśmy się do Wrocławia. Mam nadzieję, że nas przyjmiecie do swojego grona :-)
Mam pytanko czy może któraś z mam jest z Gaju i mogłaby mi polecić dobrą przychodnię/ lekarza do którego mogłabym zapisać moje dziecko?

Do góry