reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam, mąz mnie wczoraj przejechac chciał;-), cięzko było zaparkowac,więc wysiadlam by go naprowadzić a on nie usłyszał jak mówie STOP i pojechał ciut dalej. Przywalił mi w kolano i zawyłam jak zarzynane prosie. Kolano spuchło, boli ale już nie tak jak wczoraj. Jak rozchodze to ból znika. Dzis jest o niebo lepiej. Jutro chyba na RTG się wybiore. Tak dla pzrzezornosci;-)

Maksior na razie zdrowy, w czwartek may ostatnie szczepienie na pneumokoki. Jeszcze mi go do złobka nie przyjęli:wściekła/y:

Co tam u Was dziewczynki?

ISZTAR WITAJ WŚRÓD NAS. PISZ CO U CIEBIE. Ja niestety moge Ci tylko polecic swoją pediatrę, ale ona na Kosmonautów przyjmuje.

reklama
Dzięki Beti 77:-)
A obdukcję zrobiłas, nigdy nie wiadomo co sie kiedy przyda :-D
Ja obecnie szukam prace i niani jednoczesnie i próbuje sie tutaj odnaleźć :tak:

Czesc dziewczyny....
Witam sie po przerwie......:-)
My juz od poczatku wrzesnia w nowym mieszkaniu na Legnickiej, nareszcie wszystko urządzone, wykonczone, posprzatane i moge powiedziec ze jestesmy u siebie :tak:
Kuba momentami mega marudny - wszystkie czworki mu wychodza - na szczescie rewelacyjnie spi na nowym miejscu....az jestem w szoku...od 20 do okolo 9 rano nie wiem ze mam dziecko - tego jeszcze nie bylo :-D
A poza tym w miare ok....czuje sie...hmmmm ciążowo, co tu duzo mowic :sorry2:, jeszcze 2 miesiace i zaczyna sie dluzyc...brzucho rosnie......No i najwazniejsze - na ostatnim usg w koncu udało sie maluszka podgląnac odpowiednio....było ciężko....ale wygląda na to że bedzie FILIPEK :-):tak:
Tak wiec corcia nastepnym razem :-p

ISZATR - witaj...mam nadzieje ze sie we Wrocku szybko zadomowicie....ja mieszkam tu nieduzo ponad rok :tak:A w jakiej braznzy szukasz pracy? (jesli moge zapytac oczywiscie).
BETI - a to Cie M potraktowal ;-)....i jak dzis kolano? Mam nadzieje ze lepiej, bylas na tym rtg?
KADIA - bardzo sie ciesze ze z serduszkiem Krystiana tak dobrze :-) super po prostu :-) To co - zapraszam na tą kawke...mowilas ze czesto bywasz w tych okolicach.....Jak znajdziesz czas, bo widze ze zabiegana jestes ;-)
BARA - co tam slychac u Ciebie kochana, jak tam Zuzia?
ANIELKA - hop hop, a Ty gdzie sie podziewasz? :confused:
PUSIA - no no widze ze intensywnie pracujesz - efekty super, gratuluje :tak:
GOSIEK - a u Ciebie co tam ciekawego?
U Kasi to wiem, wiec nie pytam ;-)
Pozdrawiam Was cieplutko...

Hej hej !!!!!

Kurcze tyle mamy na głowie ze nawet wieczorem nie mam siły siąść przy komputerze. Klaudia ma zadawane sporo do domu więc trzeba z nia siedzieć bo to pierwsza klasa, a Krystian juz tak 4 tydz ja ma w poważaniu matke i nie przejmuje się że wstaje o 6 do pracy tylko gada i gada w nocy jak najęty juz nie wiem o co chodzi idziemy jutro do lekarza i zobaczymy może to ma związek nadal z zębami po w dzień tez mało spi.
Pozdrawiam wszystkie mamy i maluchy
Anetko mozemy się kiedyś spotkać bo tak naprawde to jestem koło Ciebie przynajmniej dwa razy w ciągu dnia a czasami częśćiej:-)

Cześć wam wszystkim ja powiększyłam grono mam zapracowanych, ale nie jest żle bo mamy babcie na miejscu:-)Anetko ciesze się że juz po przeprowadzce i że dobrze sie czujesz i SYNECZKA GRATULUJE:tak::-) u mnie chwilowo brak czasu ale Zuzia zdrowa całkiem nieżle znosi rozłąkę ze mną wiec po mału do przodu a od marca idzie do mini przedszkola i wtedy zobaczymy jak to będzie:-) pozdrawiam wszystkie mamy a tobie Beti nie zazdroszcze tego rozwalonego kolana musi boleć:-(

KADIA - nie ma co - 1 klasa sprawa powazna, musisz sie starac :tak::-) Ciekawe co tak Krystiankowi sie poprzestawialo ze pogaduchy nocne urzadza :dry: Daj znac co po wizycie.....
A ja termin mam na 22 listopada.
No i jak dasz rade to wpadaj - serdecznie zapraszam....daj znac na priva, albo tel. (nie wiem czy masz moj nr..ja Twojego nie).
BARA - dobrze ze Zuzia dzielna i rozumie ze mamusia pracuje :tak:
A z tym moim samopoczuciem - to tak nie do konca dobrze :sorry2: Rozne bole i dolegliwosci ciazowe sa - ale to juz przywyklam, wiec co bede narzekac. Do tego skurcze mam coraz czestsze, popoludniami to brzucho prawie non-stop spiete, tabletki biore nadal juz od 16 tyg.....i jeszcze hormony na tarczyce musialam zaczac brac.....No ale co tam - dam rade, jeszcze tylko troszke :tak:

A gdzie reszta dziewczynek?:sorry2:

Heloł ja jestem, byłam dziś z siora na USG 3D, ale dziecko nie chce pokazać co ma między nogami:rofl2:, a to bardzo dla nas istotne;-)

Byłam przy okazji w galerii Grunwaldzkiej i kupiłam małemu butki jesienne, oraz zestaw Tomka bo jutro szczepienie na pneumokoki ostatnie i trza dziecia nagrodzic:tak:

moze do kina pójdziemy, co wy na to? Pogoda nie nastraja na spacerki ale kino?

Z moim kolankiem oki, już prawie nie boli, normalnie funkcjonuje.

Maksiowy odpukac na razie zdrowiutki.

Anetko gratuluje Filipka i przeprowadzki na swoje, jak bede u mamy to się możemy na kawkowea parapetówkę umówić:-)

reklama
hej - już jestem
trochę mnie nie było - Mirek mi się rozchorował, w pracy musiałam porobić kilka projektów - "na już" - i robiłam wtedy kiedy Mirek spał - a więc na BB już nie miałam totalnie czasu - ale już jestem i będę do was zaglądać

isztar - ja jestem z Gaju - ale lekarza ci nie polecę - prywatna moje lekarka jest z Biskupina a do przychodni jeżże na Róży wiatrów ( podlega pod szpital wojskowy)

mam pytanko - ktoś był w ferie zimowe w Egipcie - rejon Hurghandy ?
czy tam pogoda faktycznie jet taka ( w tym czasie) jak w naszym polskim lecie?

Do góry