reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cudowna nocka bez smoka... Tylko krótka, bo pobudka o 6.
Ale pięknie bez smoka zasneła. Czy to możliwe że tak łatwo i szybko poszło????:szok::szok::szok:

Pogoda coś niefajna, ciemno i pochmurno....
Mimo to miłej niedzieli.​

reklama
anielap gratulacje dla małej :-):-):-)

Widocznie smok nie był jej już potrzebny a było to tylko przyzwyczajenie :tak:
My dziś tez wczesną mieliśmy pobudkę.Oliwka wstała o 5.30 ale przysnęła po 30min i wstała na dobre o 7.00.

Ale dzis deszczowa pogoda , okropnie jest :tak:
OLiwka marudna ,żeby jej idą także mamy dziś nieciekawy dzień

Witajcie, nasza Iza też nam dziś wczesną pobudkę zrobiła. Obudziła się o 5.30 i nawet nie myślała iść dalej spać. Szkoda, że pogoda taka pod psem, bo liczyłam dziś na miły niedzielny spacer.:-(

No właśnie... pogoda pod psem...
Dziewczyny a co wy robicie jak tak pada deszcz, siedzicie w domku, czy macie pomysły co tu robić...​

anielap gratuluje :)) widzisz nie jest tak źle bez smoczka :tak:a bedzie jeszcze lepiej.

Na taka pogodę to ja nie mam pomysłu, poza siedzeniem w domu. Na 16 wybywam na sesję mam nadzieje, że nie będzie ulewy wtedy.

Wczoraj jak wróciłam od klientki to miałam takiego "pałera" że zabrałam się za sprzątanie łazienki :szok: zajęło mi to z 3h (kupiłam różne nowe środk czyszczące rewelacja) tak czysto to tam nigdy nie było :-D. Do teraz czuje jak mnie wszystko boli i mam odciski na dłoniach :baffled:

To i ja sie przywitam w niedziele:tak: Zuzia właśnie zasneła wiec mam chwile wolnego, zagladam często ale nie pisze bo sił mi brakuje, praca, dziecko zajmuja dużo czasu, a w sumie najwiecej to dojazdy bez autka masakra:tak::tak: Dzisiaj byłam u koleżanki i Zuzia szalała z dziećmi, aż nie chciała iść do domu:tak:A jutro jedzie do klubu przedszkolaka na 4 h pierwszy raz sama zostanie, zobaczymy jak to bedzie trzymajcie kciuki. Pozdrawiam wszystkie mamy:-)

Ale cisza....

U nas koniec spania ze smokiem. Poszło tak gładko, że nadal nie mogę się nadziwić.

Po południu mamy gości, tak więc Zu znowu będzie szaleć z kolegą.

A w środę umówiłam się z koleżanką z którą niewidziałam się 6lat:szok: Co najlepsze, to to, że pierwszy raz od dwóch lat wychodzę wieczorem na miasto:szok::szok::szok: Czuję się jak dzikus jakiś, nie wiem co mam ubrać i takie tam...
Mąż położy Zu spać, mam nadzieję że nic mi nie pokrzyżuje tych planów.

Bara co to jest ten Klub Przedszkolaka? No i jak Zuzia? Czekamy na relacje.​

Czesc dziewczynki :-)
Dobija mnie ta pogoda.......Kuba od rana wyjmuje rajstopki z szuflady i chce na spacer.....a tam leje i leje :crazy:
A ja w ramach relaksu (i nie tylko) zaczelam chodzic do kosmetyczki - wczoraj bylam na pierwszej sesji mikrodermabrazji na buzke. Ciekawa jestem jakie beda efekty po kilku zabiegach...
Wiecie jaki mi numer w USC wiwineli :szok:...mielismy termin zaklepany na 9 maja na godz 15.....z dwoma osobami to potwierdzalam....a w zeszly, tyg. jak pojechalismy zawiezc dokumemty to sie okazalo, ze moze byc na 15:30 bo jakis problem z salai ty,m podobne pierdy :baffled: Fajnie ze mamy juz wszystkie zaproszenia rozeslane i rozdane...niezly obciach :zawstydzona/y:....dobrze ze to tylko pol godz. :sorry2:
ANIELAP - super ze tak gladko poszlo z tym smoczkiem.....u nas bylo tak samo i tez mie moglam sie nadziwic :-D
A z wyjsciami - wieczornymi i nie tylko ma tak jak Ty ;-)
BARA - no wlasnie pisz co z tym klubem....bedzie tam mala regularnie chodzic?
Tez bym mojeg ostarszego chetnie gdzies wyslala :zawstydzona/y:
PUSIA - fajnie masz z tym wizazem.....taka mala odskocznia od rzeczywistosci :-) A napisz mi kochana jaka szkole konczylas, czyt kurs itd - tak z ciekawosci pytam...
AGNES, BELLA, NONEK, GOSIEK, BETI, KADIA (mam nadzieje ze nie pominelam nikogo) - co slychac???

Aneta ale numer z tym USC! Dobrze, że choć raczyli Cię poinformować, bo dopiero by było, gdybyście musieli czekać.

Anielap gratuluję szybkiego pożegnania ze smokiem!:-)

U moja córeczka zmieniła sobie plan dnia i postanowiła wstawać przed 6.00 rano. Koniec z leniuchowaniem do 8.00. Zresztą w przyszłym tygodniu i tak wracam do pracy, więc może czas się przyzwyczajać do wczesnego wstawania.:-(

reklama
Sory dziewczyny że ostatnio cos nie za często zaglądam ale u mnie nieciekawie.

Oliwce wychodzą 2 trójki górne więc jest mega marudna i noce nieprzespane.dziś np obudziła mi się o 2.30 w nocy i nie spała do 6.30,zdrzemnęła się na 1,5 godz i o 8.00 koniec spania.Noc była wręcz czadowa :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Widać juz przez dziąsło te zęby ale cos przebić za bardzo się nie chcą.

Mnie znów ząb boli, byłam u dentysty, nic mi nie zrobił bo powiedział że lekarstwo jest ałozone i nie powinien boleć że muszę rentgena zrobić bo on wiertłem go nie ulecz.jakis nienormalny i z bólem zęba wróciłam do domu.Jestem zarejestrowana na jutro,rentgena juz mam, ale ból okropny normalnie chyba zacznę po ścianach chodzić.Tabletki przeciwbólowe nie pomagają.Pomaga jedynie Ketonal-ale jest strasznie silny, więc nie chce za często go brać.Bo ponąć po długim stosowaniu może uzależniać :szok::szok::szok::szok: więć się boję.Ale do jutra trzeba jakos dotrwać tym bardziej że przy dziecku nikt mi nie pomoże.
Odezwę się juto po wizycie u dentysty.

Zycze miłego dnia Wam dziewczyny.

Do góry