reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam!!!
Zuzka moja wczoraj spała w dzień 3godziny i 15min:szok::szok::szok: I to jeszcze poszłam ją obudzić...
Teraz położona do łóżeczka wariuje i śpiewa...
Zamiast na spacer pojechaliśmy do miasta załatwiać jakieś urzędy itp. Wstąpiliśmy do galerii dominikańskiej, ale nic z tym naszym diabłem nie mogłam kupic. Biega, szaleje, wszystkiego dotyka, ściąga ubrania:szok::szok::szok: Mąż upocony bo za nią biegał, ja w pośpiechu nic nie mogłam znaleźć... Ech, i nic nie kupiłam:no:. A chciałam dla siebie kurtkę na wiosnę (właśnie... śnieg za oknem:crazy:)...​

reklama
anielap moja Oliwka zachowuje sie identycznie na zakupach :-D:-D:-D:-D:-D dlatego jak cos to jeździmy we dwoje - jedno wybiera drugie gania za Oliwką :-D:-D:-D nigdy nie ma spokojnych zakupów,nie usiedzi w wózku.
Wszystko by posciagała z półek,zwiewa co chwila,mozna się umeczyć.wiem o czym mówisz bo mam tak samo.:-)

hejka Maksio ma rotawirusa, tylko jakiegoś dziwnego, już nie zwraca nie ma biegunki, nie chce jeść, mało pije ale energii ma za trzech:szok: Masakra z takim wulkanem:szok:
Zostawilam go dziś u moich rodziców i poszłam z siora i moja malleńka siostrzenicą do Magnolii. Kornelka całe zakupy przespała, ja sobie kupiłam spodnie.:-)

Jak idę z Maksiowym na zakupy i biore wózek to wtedy je sobie spokojnie zrobie, bo Maksio w wózku grzeczny, natomiast jak idziemy bez wózka to tez się nalatamy:crazy:za nim. a kiedyś takie grzeczne dziecko w sklepach było. Wystarczy jednak zaprowadzić go na zabawki i już dziecka nie mam.:-D

Cześć!
Wpadam meldować, że żyję, ale co to za życie, kiedy padam na twarz ze zmęczenia:no::dry: A jeszcze jutro i pojutrze idę na zajęcia... Nigdy więcej studiów (przynajmniej aż dziecko nie dorośnie:blink:)... Muszę tą p... pracę jeszcze napisać więc nic więcej nie popiszę. Pozdrawiam gorąco:tak:

Przyszła kolej na nas....
Postanowiliśmy oduczyć spania ze smokiem...
Trzymajcie kciuki...
Jeszcze nie śpi, słyszę jak się kotłuje wszystko w łóżeczku i coś tam sobie śpiewa.

Beti a szczepiliście na rotawirusa? Zdrówka szybkiego życzę i pilnuj go z tym piciem.
Fajnie że Twoje zakupy się udały. Mi chyba tylko Allegro pozostaje...

Kasiu przesłałabym Ci trochę energii, ale sama jej nie mam:no: I nie uczę sie i nie pracuję:-( Chyba ta zima mnie tak przygnębia. Chcę już wiosny!!

anielap dacie radę.Zobaczysz to nie jest takie trudne jak się wydaje.ja też się bałam a jak szybko poszło dni i Oliwka juz nie pamietała o smoku.Bedzie dobrze,zobaczysz..

Cześć!
Wpadam meldować, że żyję, ale co to za życie, kiedy padam na twarz ze zmęczenia:no::dry: A jeszcze jutro i pojutrze idę na zajęcia... Nigdy więcej studiów (przynajmniej aż dziecko nie dorośnie:blink:)... Muszę tą p... pracę jeszcze napisać więc nic więcej nie popiszę. Pozdrawiam gorąco:tak:

będzie dobrze ... choć ja też energii nie prześle bo jej brak :-(

Przyszła kolej na nas....

Postanowiliśmy oduczyć spania ze smokiem...
Trzymajcie kciuki...
Jeszcze nie śpi, słyszę jak się kotłuje wszystko w łóżeczku i coś tam sobie śpiewa.​

Beti a szczepiliście na rotawirusa? Zdrówka szybkiego życzę i pilnuj go z tym piciem.
Fajnie że Twoje zakupy się udały. Mi chyba tylko Allegro pozostaje...​

Kasiu przesłałabym Ci trochę energii, ale sama jej nie mam:no: I nie uczę sie i nie pracuję:-( Chyba ta zima mnie tak przygnębia. Chcę już wiosny!!​

no to powodzenia :))) Napewno Wam się uda z tym smoczkiem :tak:

Witam!!!

U nas jakoś leci , chociaż maly wczoraj mial temperature i dzisiaj , pojechałam do lekarza i na 99% zapalenie jamy ustnej, zreszta apetyt mniejszy i maruda :-(

a ja się zdecywolam na wlasna rekę zrobic badania, bo zacynam wątpić że boli mnie kregosłup a chyba sa to nerki , zreszta w ciązy cały czas miałam straszne problemy z tymi sprawami i to takie że musialam brac antybiotyk, więc w poniedziałek sie zobaczy
a w poniedziałek tez idziemy ściągnąć z klaudia gips i mam nadzieje że się wszystko ok goi

a najlpeszy numer dzisiaj zrobiłam , pjechałam wykupic nowe ubezp oc na autko bo ostatni dzień ważne a pani do mnie że przeglad mialam wazny do 4marca:szok:
co się ze mną dzieje????? zawsze pamiętałam!!!

dziewczyny a jak wasze maluchy z siusianiem , bo mój ostatnio posiedział na nocniku a potem wstał i polał kafle :tak:, wie gdzie ma robic siusiu , bo jak się zapytam to zaraz przynosi nocnik , ale nie chce zrobić

wklejam kilka zdjęć nowych:

Załączniki

• DSC00971.jpg
    DSC00971.jpg
    10,8 KB · Wyświetleń: 35
  • marzec_2009.jpg
    marzec_2009.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 44
  • Obraz_017.jpg
    Obraz_017.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 39
  • Obraz_004p.jpg
    Obraz_004p.jpg
    45,1 KB · Wyświetleń: 40
  • Obraz_007.jpg
    Obraz_007.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 39
reklama
hej Kadia my już od czerwca bez pampera ani w dzień ani w nocy. Maksio szybko załapał. teraz sam sobie nocnik przynosi, albo siura bezposrednio do kibelka:-)fajnie to wygląda:-)
Moze poczekaj az się ciepło zrobi wtedy zacznie krzaczki, trawke i drzewka sam podlewac:-)

Anielkonie szczepilismy na rota, Maksio dopiero 2 raz ma i to dopiero od kiedy do złobka chodzi, więc wcześniej nie było takiej potrzeby a teraz juz za późno. Nie przechodzi tego aż tak strasznie, pare razy zwrócił, miał 1 dzień biegunkę i dziś tylko mówił, ze go brzusio boli. nie chce jeśc, ale lekarka mówiła by nie zmuszać. Na kolację tylko actimela wypił, ale dobre i to:confused:

Ja tez cos weny ostatnio wogole nie mam, nic mi się nie chce, tzn chce mi się wiosny słońca bardzo, czekam cierpliwie i przeklinam snieg:szok:

Do góry