reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

hej dziewczyny u nas kiepsko, nie dość ze ja się nadal fatalnie czuje:no:L4 mam jeszcze do 25 marca, od poniedziałku rehabilitacja, to Maksio po 3 dniach w żłobku dziś w nocy i rano zwracał, przez cały dzień nie chcial jeść,mało pił, stan podgorączkowy 37,8, potem biegunka:crazy: Jutro do pediatry idziemy bo i kszel i katar doszedł:wściekła/y: a tak nedawno brał antybiotyk na to zapalene gardła, migdalow i węzłow chłonnych:wściekła/y: Mam nadzieję ze to nie to co Mireczkowi nawet nie chcę wypowiadac nazwy tej choroby, ale jak przeczytałam, ze o mił podobnie to mi ciary przeszły.

Gosiek niech Mirus szybko wraca do zdrowka.

nawet mi sie pisać nie chce, ale czytam co u Was:-D

reklama
Beti na poprawe nastroju

m10.jpg

Najlepsze życzenia urodzinowe!!!

Ach, ja nie mialam ostatnio weny na neta. I brak czasu.
Lubicie puszczac piosenki waszym pociechom? Ja wlasnie przez przypadek trafilam na piosenki z mojego dziecinstwa, normalnie lezka w oku sie zakrecila. Maryla Rodowicz, to jest to:-p.

Maryla Rodowicz - Był sobie Król (LP)

ja puszczam Kacperkowi radio internetowe dla dzieci (tam są same piosenki z mojego dzieciństwa :)) http://www.babyradio.pl/

Moja Zuza wczoraj strasznie chora. gorączka, osłabienie, brak apetytu. Nockę całą płakała. A dziś już wszystko dobrze.

I znalazłam przyczynę, ból brzuszka po zaserwowanej przez mamę jajecznicy z pieczarkami:angry::angry::angry: Sama już sobie nawrzucałam więc może Wy też na mnie pokrzyczcie to zmądrzeję. Taką krzywdę dziecku zrobić, co mi odbiło...:angry::angry::angry:

bidulka ale dobrze, że jest już dobrze:tak:

a my właśnie wróciliśmy ze szpitala - Mirek miał zapalenie płuc, krtani ( tchawicy), ucha itp
porażka - teraz leczymy się dalej w domu
a zaczęło się od gardła , i oskrzeli - po protu antybiotyk Klacid nie zadziałał - ale widocznie to jakiś dziwny szczep chorobowy - bo w szpitalu sporo było dzieci z takim przebiegiem jak my

będę do was zaglądać - siedzę z młodym na zwolnieniu do 20 marca
w piątek jedziemy do szpitala na pobranie krwi - Mirek miał b. wysokie OB bo 95/120 i białko CRP 8,7 i Leuk 17,5 tys. - oby wyniki w piątek były niższe
pa - dziewczęta

trzymam kciuki za wyniki i zeby ta choroba szybko sie skończyłą:tak:

hej dziewczyny u nas kiepsko, nie dość ze ja się nadal fatalnie czuje:no:L4 mam jeszcze do 25 marca, od poniedziałku rehabilitacja, to Maksio po 3 dniach w żłobku dziś w nocy i rano zwracał, przez cały dzień nie chcial jeść,mało pił, stan podgorączkowy 37,8, potem biegunka:crazy: Jutro do pediatry idziemy bo i kszel i katar doszedł:wściekła/y: a tak nedawno brał antybiotyk na to zapalene gardła, migdalow i węzłow chłonnych:wściekła/y: Mam nadzieję ze to nie to co Mireczkowi nawet nie chcę wypowiadac nazwy tej choroby, ale jak przeczytałam, ze o mił podobnie to mi ciary przeszły.

Gosiek niech Mirus szybko wraca do zdrowka.

nawet mi sie pisać nie chce, ale czytam co u Was:-D

będzie dobrze :tak:

A mnie trochę nie było bo byłam u rodzinki
U nas wszystko dobrze :tak:
Byłam na pokazie naczyń Tupperware - REWELACJA :-D zamówiłam sobie troszkę i już nie moge się doczkeac kiedy dostanę je w swoje łapki

witam wieczorową porą. Odebraliśmy wyniki moczu Izy. Na szczęście Furagin zadziałał i już są dobre. Ale lekarstwa malutka ma brać nadal. Całe szczęście dziś była już mniej marudna i zaczęła jeść.
Gosiek trzymaj się dzielnie! Mam nadzieję, że Mirkowi ta gorączka spadnie. Trzymamy kciuki!
Beti dla Twojego synka też dużo zdrówka życzymy!

Witam się z rana.Cieszę się że wyniki Izy dobre, że lekarstwa zaczynają już działać.
Zdrówka dla wszystkich dzieciaczków.

Cieszę się że Oliwkę nic nie dopadło-odpukać, na razie zdrowa jak rybka :tak:
Pogoda paskudna,za oknem mokro,leży trochę śniegu na bokach.jakoś tak nieciekawie.A miało robić się ciepło,jakoś nie widać.:-)

reklama
no właśnie, śnieg sypie jak w środku zimy! tyle że od razu się topi i robi się paskudna breja. Ja też już liczyłam na przyjście wiosny. Zwłaszcza, że już niedługo muszę wrócić do pracy i chciałabym się jeszcze trochę pocieszyć spacerkami z córcią.

Do góry