reklama
witajcie, a my znów po ciężkiej nocy. :-( Iza obudziła się o 1.00 w nocy i zasnęła dopiero o 5.00. Od rana też marudna. Na szczęście udało się jej teraz zasnąć. Zobaczymy tylko jak długo potrwa ta drzemka. Pozdrowienia przesyłamy!
Hejka!
Ja już po pracy-długo dzisiaj tam byłam
Jeszcze po lekcjach zostałam, bo mój uczeń zdaje maturę z historii i trzeba go jakoś przygotować
Basia jeszcze u dziadków-oddycham więc pełną piersią;-) Jutro skrócone lekcje, a popołudniu zebranie z rodzicami-trzeba iść na swój dyżur
Ale ostatnio wstawiam coraz lepsze oceny, więc jestem zadowolona-chyba zaczynamy się jakoś docierać z moimi uczniami
M dalej w pracy-wczoraj wrócił po godzinie 0
Nie będę komentować...
Dziewczyny a Wy gdzie się podziewacie? Hop, Hop!!!!! Znowu nam forum umrze?
Bella, Agnes-cześć
Ja już po pracy-długo dzisiaj tam byłam

M dalej w pracy-wczoraj wrócił po godzinie 0

Dziewczyny a Wy gdzie się podziewacie? Hop, Hop!!!!! Znowu nam forum umrze?

Bella, Agnes-cześć

nonek
Grudniowe mamy'06 przywodca babinca w domu!
Ach, ja nie mialam ostatnio weny na neta. I brak czasu.
Lubicie puszczac piosenki waszym pociechom? Ja wlasnie przez przypadek trafilam na piosenki z mojego dziecinstwa, normalnie lezka w oku sie zakrecila. Maryla Rodowicz, to jest to
.
Maryla Rodowicz - Był sobie Król (LP)
Lubicie puszczac piosenki waszym pociechom? Ja wlasnie przez przypadek trafilam na piosenki z mojego dziecinstwa, normalnie lezka w oku sie zakrecila. Maryla Rodowicz, to jest to

Ach, ja nie mialam ostatnio weny na neta. I brak czasu.
Lubicie puszczac piosenki waszym pociechom? Ja wlasnie przez przypadek trafilam na piosenki z mojego dziecinstwa, normalnie lezka w oku sie zakrecila. Maryla Rodowicz, to jest to.
Ja puszczam takie tradycyjne kołysanki mojej niuni do zasypiania. A "Był sobie król" działa najlepiej

Witam Mamusie Drogie
Gratuluję Wam wszystkim. Ja jestem Mamusią od lat ośmiu, i to podwójną, bo natura uszczęśliwiła mnie bliźniakami.:-) Nauczona doświadczeniem radzę Wam wyjść z domu, bo wiosna przyszła, i Wrocław woła. A jak Wiecie, nasze miasto dba, abyśmy się nie nudzili i wartościowo spędzali czas. Na stronce www.sybil.pl jest dział w którym jest spis miejsc, do których można pójść z dzieckiem, i spędzić czas przyjemnie tak dla Niego jak i dla Mamusi.
W przypadku bliźniąt, radzę zabrać ze sobą drugą osobę dorosłą, bo bliźniaki chodzące mają to do siebie, że zawsze biegną w dwóch, przeciwnych kierunkach. I co ma wtedy biedna Mama zrobić?:-) Pozdrawiam
Gratuluję Wam wszystkim. Ja jestem Mamusią od lat ośmiu, i to podwójną, bo natura uszczęśliwiła mnie bliźniakami.:-) Nauczona doświadczeniem radzę Wam wyjść z domu, bo wiosna przyszła, i Wrocław woła. A jak Wiecie, nasze miasto dba, abyśmy się nie nudzili i wartościowo spędzali czas. Na stronce www.sybil.pl jest dział w którym jest spis miejsc, do których można pójść z dzieckiem, i spędzić czas przyjemnie tak dla Niego jak i dla Mamusi.
W przypadku bliźniąt, radzę zabrać ze sobą drugą osobę dorosłą, bo bliźniaki chodzące mają to do siebie, że zawsze biegną w dwóch, przeciwnych kierunkach. I co ma wtedy biedna Mama zrobić?:-) Pozdrawiam
Moja Zuza wczoraj strasznie chora. gorączka, osłabienie, brak apetytu. Nockę całą płakała. A dziś już wszystko dobrze.
I znalazłam przyczynę, ból brzuszka po zaserwowanej przez mamę jajecznicy z pieczarkami

Sama już sobie nawrzucałam więc może Wy też na mnie pokrzyczcie to zmądrzeję. Taką krzywdę dziecku zrobić, co mi odbiło...

I znalazłam przyczynę, ból brzuszka po zaserwowanej przez mamę jajecznicy z pieczarkami

reklama
no ładnie ładnie anielap załatwiłaś ZuzęMoja Zuza wczoraj strasznie chora. gorączka, osłabienie, brak apetytu. Nockę całą płakała. A dziś już wszystko dobrze.
I znalazłam przyczynę, ból brzuszka po zaserwowanej przez mamę jajecznicy z pieczarkamiSama już sobie nawrzucałam więc może Wy też na mnie pokrzyczcie to zmądrzeję. Taką krzywdę dziecku zrobić, co mi odbiło...

Oliwka spi juz ponad 2 h-spioch :-) zaraz dziadek do niej przyjdzie bo ja za 20min uciekam do dentysty brrr nie chce mi się jechać alke jak mus to mus.