reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam wieczorowo.
ja juz swoje seriale poniedziałkowe zaliczyłam.Oliwka jeszcze nie spi,ale juz ziewa,to dobry znak,wierci się i kręci i usnąć nie może.

A tak poza tym juz zmęczona jestem.

reklama
Ja tez się dzisiaj zmęczyłam, ale sama nie wiem czym:zawstydzona/y: Na fitnes już drugi tydzień nie chodzę, więc po czym tak wypompowana jestem:confused:

Miłej nocki.​

witajcie, a my znów po ciężkiej nocy. :-( Iza obudziła się o 1.00 w nocy i zasnęła dopiero o 5.00. Od rana też marudna. Na szczęście udało się jej teraz zasnąć. Zobaczymy tylko jak długo potrwa ta drzemka. Pozdrowienia przesyłamy!

Hejka!
Ja już po pracy-długo dzisiaj tam byłam:sorry2: Jeszcze po lekcjach zostałam, bo mój uczeń zdaje maturę z historii i trzeba go jakoś przygotować:tak: Basia jeszcze u dziadków-oddycham więc pełną piersią;-) Jutro skrócone lekcje, a popołudniu zebranie z rodzicami-trzeba iść na swój dyżur:blink: Ale ostatnio wstawiam coraz lepsze oceny, więc jestem zadowolona-chyba zaczynamy się jakoś docierać z moimi uczniami:biggrin2:
M dalej w pracy-wczoraj wrócił po godzinie 0:dry: Nie będę komentować...

Dziewczyny a Wy gdzie się podziewacie? Hop, Hop!!!!! Znowu nam forum umrze?:sorry2:
Bella, Agnes-cześć:tak:

Ach, ja nie mialam ostatnio weny na neta. I brak czasu.
Lubicie puszczac piosenki waszym pociechom? Ja wlasnie przez przypadek trafilam na piosenki z mojego dziecinstwa, normalnie lezka w oku sie zakrecila. Maryla Rodowicz, to jest to:-p.

Maryla Rodowicz - Był sobie Król (LP)

Ja puszczam takie tradycyjne kołysanki mojej niuni do zasypiania. A "Był sobie król" działa najlepiej:tak:

Witam Mamusie Drogie
Gratuluję Wam wszystkim. Ja jestem Mamusią od lat ośmiu, i to podwójną, bo natura uszczęśliwiła mnie bliźniakami.:-) Nauczona doświadczeniem radzę Wam wyjść z domu, bo wiosna przyszła, i Wrocław woła. A jak Wiecie, nasze miasto dba, abyśmy się nie nudzili i wartościowo spędzali czas. Na stronce www.sybil.pl jest dział w którym jest spis miejsc, do których można pójść z dzieckiem, i spędzić czas przyjemnie tak dla Niego jak i dla Mamusi.
W przypadku bliźniąt, radzę zabrać ze sobą drugą osobę dorosłą, bo bliźniaki chodzące mają to do siebie, że zawsze biegną w dwóch, przeciwnych kierunkach. I co ma wtedy biedna Mama zrobić?:-) Pozdrawiam

Moja Zuza wczoraj strasznie chora. gorączka, osłabienie, brak apetytu. Nockę całą płakała. A dziś już wszystko dobrze.
I znalazłam przyczynę, ból brzuszka po zaserwowanej przez mamę jajecznicy z pieczarkami:angry::angry::angry: Sama już sobie nawrzucałam więc może Wy też na mnie pokrzyczcie to zmądrzeję. Taką krzywdę dziecku zrobić, co mi odbiło...:angry::angry::angry:

reklama
Moja Zuza wczoraj strasznie chora. gorączka, osłabienie, brak apetytu. Nockę całą płakała. A dziś już wszystko dobrze.
I znalazłam przyczynę, ból brzuszka po zaserwowanej przez mamę jajecznicy z pieczarkami:angry::angry::angry: Sama już sobie nawrzucałam więc może Wy też na mnie pokrzyczcie to zmądrzeję. Taką krzywdę dziecku zrobić, co mi odbiło...:angry::angry::angry:
no ładnie ładnie anielap załatwiłaś Zuzę :tak::tak::tak::tak::tak: moja Oliwka jda tylko jjajecznice z pomodorami.

Oliwka spi juz ponad 2 h-spioch :-) zaraz dziadek do niej przyjdzie bo ja za 20min uciekam do dentysty brrr nie chce mi się jechać alke jak mus to mus.

Do góry