reklama
Byłam dzis u dentysty,nic nie bolało bo miałam znieczulenie,ja to bez znieczulenia na fotel nie siadam 

więc dentystka moja juz mnie tak zna że już sie nie pyta tylko bierze szczykawę 

a potem pojechalismy do Auchan i wreszcie kupiłam fajne sandałki dla Oliwki bo te co ma to juz tak zniszczyła że masakra a poza tym już są za małe.
Kupiłam w Deichmann Baren-Schuhe-całe ze skóry bardzo fajniusie,Oliwka super w nich wyglada.
Bylismy na lodach a później Oliwka nam usneła w powrotnej drodze w wózku ale jak dojechalismy to udało ja sie przezucic do łózeczka i spi juz od 20.00 ale mam nadzieje że nie zrobi pobódki o 5.00

bo zamorduje 

a potem pojechalismy do Auchan i wreszcie kupiłam fajne sandałki dla Oliwki bo te co ma to juz tak zniszczyła że masakra a poza tym już są za małe.
Kupiłam w Deichmann Baren-Schuhe-całe ze skóry bardzo fajniusie,Oliwka super w nich wyglada.
Bylismy na lodach a później Oliwka nam usneła w powrotnej drodze w wózku ale jak dojechalismy to udało ja sie przezucic do łózeczka i spi juz od 20.00 ale mam nadzieje że nie zrobi pobódki o 5.00

dziewczyny gdzie jest ta nowa fontanna bo ja nie w temacieale wstyd
![]()
Agnes koło Hali Ludowej na pergoli wyremontowali tą starą fontannę, ja też jeszcze jej nie widziałam

aha dobrze wiedziećAgnes koło Hali Ludowej na pergoli wyremontowali tą starą fontannę, ja też jeszcze jej nie widziałam:-)

nie masz weny???a co się stało?Hej widze że w końcu się coś tu ruszyło ale za to ja niema albo czasu albo weny do piania![]()
a jak sie czujesz?
ciagle zmeczona jestemnie masz weny???a co się stało?
a jak sie czujesz?
a do tego upały doskwierają co?ciagle zmeczona jestem
reklama
Kobietki mam pytanie
gdzie mogę we wrocku zrobić dobre usg4d bo mój gin teraz na urlopie i chcemy z mężem podejrzeć naszego dzieciaczka i nagrać to na płytkę i pójdziemy prywatnie....
Możecie coś polecić??
Chciałam zrobić te usg w szczecinie jak będziemy na początku sierpnia ale tam ceny mnie powaliły bo srednia to 250-350 więc sporo mi się wydaje muszę poszukać tutaj może taniej będzie.
gdzie mogę we wrocku zrobić dobre usg4d bo mój gin teraz na urlopie i chcemy z mężem podejrzeć naszego dzieciaczka i nagrać to na płytkę i pójdziemy prywatnie....
Możecie coś polecić??
Chciałam zrobić te usg w szczecinie jak będziemy na początku sierpnia ale tam ceny mnie powaliły bo srednia to 250-350 więc sporo mi się wydaje muszę poszukać tutaj może taniej będzie.