reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Byłam dzis u dentysty,nic nie bolało bo miałam znieczulenie,ja to bez znieczulenia na fotel nie siadam :-D:-D:-D:-D więc dentystka moja juz mnie tak zna że już sie nie pyta tylko bierze szczykawę :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

a potem pojechalismy do Auchan i wreszcie kupiłam fajne sandałki dla Oliwki bo te co ma to juz tak zniszczyła że masakra a poza tym już są za małe.
Kupiłam w Deichmann Baren-Schuhe-całe ze skóry bardzo fajniusie,Oliwka super w nich wyglada.
Bylismy na lodach a później Oliwka nam usneła w powrotnej drodze w wózku ale jak dojechalismy to udało ja sie przezucic do łózeczka i spi juz od 20.00 ale mam nadzieje że nie zrobi pobódki o 5.00 :no::no::no::no::-D:-D:-D:-D bo zamorduje :-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Kobietki mam pytanie
gdzie mogę we wrocku zrobić dobre usg4d bo mój gin teraz na urlopie i chcemy z mężem podejrzeć naszego dzieciaczka i nagrać to na płytkę i pójdziemy prywatnie....
Możecie coś polecić??
Chciałam zrobić te usg w szczecinie jak będziemy na początku sierpnia ale tam ceny mnie powaliły bo srednia to 250-350 więc sporo mi się wydaje muszę poszukać tutaj może taniej będzie.

Do góry