reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Kobietki mam pytanie
gdzie mogę we wrocku zrobić dobre usg4d bo mój gin teraz na urlopie i chcemy z mężem podejrzeć naszego dzieciaczka i nagrać to na płytkę i pójdziemy prywatnie....
Możecie coś polecić??
Chciałam zrobić te usg w szczecinie jak będziemy na początku sierpnia ale tam ceny mnie powaliły bo srednia to 250-350 więc sporo mi się wydaje muszę poszukać tutaj może taniej będzie.

słyszałam ale nie jestem pewna że mozna na dworcowej zrobić i nagranie na płytke kosztuje koło 150zł jakoś tak.

reklama
byłam dziś z Oliwką i moją koleżanka i jej córeczką w parku na Grabiszyńskiej.super było.pojechaliśmy o 9.00 a wróciliśmy przed 13.00.
dziewczyny sie wyszalały,my poplotkowałysmy,zdjęcia napstrykałysmy.bardzo miło spedzilismy czas.

ale komarów od groma,tylko weszlismy do parku a tu od razu zaczęły atakować :no::no::no::no::no: dobrze ze mieliśmy ofa ze sobą,spryskalismy sie i już nas nie ruszały.ale jest ich tam mnóstwo :no::no:

i wróciliśmy bardziej opaleni :-):-):-):-):-)

a teraz ulewa i grzmi,ale przynajmniej powietrze się z mieni,bo było tak masakrycznie duszno że nie było czym oddychać :tak::tak::tak::tak::tak:

Kobietki mam pytanie
gdzie mogę we wrocku zrobić dobre usg4d bo mój gin teraz na urlopie i chcemy z mężem podejrzeć naszego dzieciaczka i nagrać to na płytkę i pójdziemy prywatnie....
Możecie coś polecić??
Chciałam zrobić te usg w szczecinie jak będziemy na początku sierpnia ale tam ceny mnie powaliły bo srednia to 250-350 więc sporo mi się wydaje muszę poszukać tutaj może taniej będzie.

witaj Edytka:-D
ja robiłam tu
www.[I]corfamed[/I].pl

Dziewczyny dziękuję za wszystkie rady w sprawie rozszerzania diety.:-) Na razie odstawiłam marchewkę i wszystko wróciło do normy. Julcia oprócz mleka dostaje kleik i próbuję przyzwyczaić ją do soku jabłkowego ale strasznie się krzywi co bardzo mnie dziwi bo mała nawet lekarstwa zjada z chęcią:confused:. Już myślałam, że tylko moja Julia ma takie problemy, a koleżanka powiedziała, że miała z córcią tak samo i mała powli swoim rytmem przyzwyczajała się do nowości. Tak to już chyba jest z alergikami. Ale gdybyście miały jeszcze jakieś praktyczne rady to ja chętnie;-).
Myślimy z mężem żeby ponosić małą w nosidełku tzn, takim który rodzic ma na sobie...hmm tak to się nazywa?:zawstydzona/y:Może macie na zbyciu po swoich maluchach to chętnie odkupię.:-)

dokładnie każdy poczyta poczyta i nie ma czasu na pisanie... ja zaraz spadam do dentysty:-) mam nadzieje że dzidzia będzie grzeczna:-p

reklama
Hej dziewczyny!
Trochę więcej optymizmu i zaangażowania w to co inni piszą:tak:
Ja, też nie mam czasu i owszem zaglądam, czytam i nie zawsze mam czas żeby napisać, dlatego pojawiam się z jakimiś odstępami, ale piszę wtedy więcej niż jedno zdania, że nie mam czasu. Nie piszcie, ze nie macie czasu, bo to jest dopiero jego strata, tylko nawet chociażby, to, że pogoda do dupy, to już jest coś do czego mozna się odnieść:-).
Moje maleństwo zaczęło raczkować i zrobił się młyn w mieszkaniu, bo już kombinuje przy telewizorze, przeglądnęła wszystkie płyty z filmami na DVD, kontakty mają co raz większe zainteresowanie i nie długo trzeba będzie jej przywiązać dzwoneczek do nogi, żeby choć się orientować, gdzie jest. Tylko, że jak dziecko czymś się zainteresuje, to taka błoga cisza, ale obiekt zainteresowania nie koniecznie bezpieczny:szok:
Muszę przyznać rację mojej pediatrze, bo wychodzi, ze faktycznie dziecko było przekarmiane, a przez kogo:confused:, oczywiście babcię, bo jak dziecko jękło, to znaczy, ze głodne i butla do buzi i oczywiście z zasdy, że ktoś musi być winny:-)
Na basenie nurkujemy i postanowilismy, ze nawet jak skończy nam się rehabilitacja na basenie, to będziemy sami chodzić z małą, choć raz w tygodniu w weekend, bo to super sprawa:tak:
Agnes komarów faktycznie multum, ja to jestem na tym punkcie przewrażliwiona, a szczegolnie w mieszkaniu i na noc obowiązkowo maszynka do kontaktu, a jak gdzieś jedziemy zabieram ze sobą:tak:
Aneta pewnie nic nie piszesz, bo nie widzisz sensu pisania co się wydarzyło u Ciebie, bo nie ma odzewu, a i nie ma się do czego odnieść, choć ja chętie bym Cię poczytała i odpisała:tak:
No, cóż wracam do kieratu, czyt. pracy, oby do piątku, wczoraj mnie nie było w pracy i normlnie odpoczęłam przez te trzy dni z dzieckiem, jednak wolałabym siedzieć w domu z małą niż ta orkę w pracy:-(

Do góry