reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

kadia Atlantik tez fajny, jest tak jak mówisz jak trafię na swój to poczuję to jak z suknią slubną
asia no ja jeszcze nie byłam na 4d i gin na polklinice powiedział mi, ze najlepiej w 27 tc a spotykam się z opiniami, ze to za późno i sama juz nie wiem. Miałam iść do polikliniki albo corfamedu.

reklama
Wisienko ale Cie rajd po askotach czeka ahh zazdroszcze:-) co do usg 3/4d to fakt 27tydz moze byc za pozno ja bylam w okolicy 25tyg z Kacprem i bylam w dolmedzie i jestem zadowolona tak tez lekarz mi ciaze prowadzil..z corka sie niestety nie zalapalam na 3d bo mi mowiono ze do 31tyg mozna isc ja bylam w 28/29 i juz bylo za pozno-(

Asia witaj i wspolczuje odczuc zwiazanych z 3d...tzn z "obsluga"

Wisienko ale Cie rajd po askotach czeka ahh zazdroszcze:-) co do usg 3/4d to fakt 27tydz moze byc za pozno ja bylam w okolicy 25tyg z Kacprem i bylam w dolmedzie i jestem zadowolona tak tez lekarz mi ciaze prowadzil..z corka sie niestety nie zalapalam na 3d bo mi mowiono ze do 31tyg mozna isc ja bylam w 28/29 i juz bylo za pozno-(

Asia witaj i wspolczuje odczuc zwiazanych z 3d...tzn z "obsluga"

Ja tez nie mogę się doczekać)))))))))Dobrze, ze pada bo Pol chciał jutro jechać na ryby a tak będziemy oblatywać sklepy.

brzydka pogoda... a na co zapoźno z tym USG ? ja miałam tyle razy robione ze nie wiem, mam torbiel na jajniku i przez to co chwile. buzi nie chciał pokazać, tylko pokazywał pani dr swoją męskość:-) a buzie pokazał w 38 tygodniu ale odpuściłam sobie foto bo stwierdziłam, że za 2 tygodnie go zobaczę na żywo :-)

hej!!!!

no co prawda to prawda ze 27 tydz na usg w 4d może być za późno ale najlepiej zapytać się specjalisty

wisieńka nie lubię takiej pogody ale w Twojej sytuacji, masz farta :tak:;-)
miłych zakupów

a dodam że wózek sprawdzał mi się świetnie na wertepkach bo mieszkam zaraz za Wrocławiem i dużo chodziłam po lesie i polach

Felidae ale z tym torbielem ok???

ja mam mięśniaka w piersi i na macicy ale jestem pod kontrola i na razie jest ok

pozdrowienia dla wszystkich mam i dzieciaczków:-)

hmmm Moja torbiel jest ... biorę hormony, których mam już trochę dość... powinnam odstawić żeby sprawdzić czy bez będzie rosnąć ale sie jakoś boje :-) do gina sie wybieram :zawstydzona/y: od półtora roku :> więc nie jestem na bieżąco z moją torbielą :-)
dzięki za wyjaśnienie :-) Ja sie słuchałam dr. Kazała przyjść na USG to szłam na USG, musiała bym szperać w karcie ciąży :-) żeby miec pewność kiedy je miałam :-) Więc nie poradzę jak tak teraz na ceny patrz to aż się boje :. ja płaciłam za wizytę 50 zł i miałam spokój, teraz to koszt 150- 120 zł---> (bez cytologii) eh
wszystko w górę tylko pensje stoją :|

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry