reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
No to najważniejsze, że widać poprawę :-)
a ja zamiast szykować się do świąt dalej ( porządki brrrr, nie lubię) przesiedziałam pół dnia na placu zabaw :-D

Dziekuję kochane.
Jak tam wasze świąteczne przygotowania. Świeta sa cudowne daja tyle mozliwości spedzania rodzinnie czasu. Święconka, pisanki, dekoracje same przyjemności. My dziś jedziemy na święta do taty. Ja leżakuję więc wiele nie pomogę ale jest tam sister belferka i juz walczy. A mój tato to niezły kucharz. Wędlinki i kiełbasy uwedzone a jego sernik nie ma równych. Nie mówiąc o jabłeczniku...Mi trochę brakuje krzataniny i pichcenia. Zwłaszcza, ze to ja zawsze zajmowałam się kuchnia ale wazniejsza Emisia.
Ciesze się, ze pogoda taka cudowna, będę w ogrodzie na lezaku sobie leżec i chłodny soczek pić.

Życzę wam cudownych świąt kochane. Przepięknych bab i mazurków, ślicznych pisanek, smacznej święconki, mokrej głowy w poniedziałek i humoru w pakiecie. Wesołych o rodzinnych świąt

reklama
Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, Miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej, Świąt w szczęście owocnych Życzy kurczaczek Wielkanocny!
moz-screenshot.png
moz-screenshot-1.png
Zobacz załącznik 348281

Do góry