reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Kacper dostał kolek po 4 tygodniu. Dałam kropelki i jest poprawa.
Współczuje Wam Kochana;(
Lenuszka
Mamusia Gajusi
No to najważniejsze, że widać poprawę :-)
a ja zamiast szykować się do świąt dalej ( porządki brrrr, nie lubię) przesiedziałam pół dnia na placu zabaw![]()
hhehe prawie tak jak ja
Gosia i Bartek
Fanka BB :)
Tia na podwórku przed blokiem z resztą brzdąców i tylko pilnować aby Bartek nie pacał dzieci...
Wisieńka
Marma współczuję synusiowi, bidulek. Dobrze, ze kropelki pomogły
A to nasz skarb
YouTube - Emilka 4D 29tc
A to nasz skarb
YouTube - Emilka 4D 29tc
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Marma współczuję synusiowi, bidulek. Dobrze, ze kropelki pomogły
A to nasz skarb
YouTube - Emilka 4D 29tc
Aż mi łezka pociekła...pamiętam jak byłam z Gają
Wisieńka
Dziekuję kochane.
Jak tam wasze świąteczne przygotowania. Świeta sa cudowne daja tyle mozliwości spedzania rodzinnie czasu. Święconka, pisanki, dekoracje same przyjemności. My dziś jedziemy na święta do taty. Ja leżakuję więc wiele nie pomogę ale jest tam sister belferka i juz walczy. A mój tato to niezły kucharz. Wędlinki i kiełbasy uwedzone a jego sernik nie ma równych. Nie mówiąc o jabłeczniku...Mi trochę brakuje krzataniny i pichcenia. Zwłaszcza, ze to ja zawsze zajmowałam się kuchnia ale wazniejsza Emisia.
Ciesze się, ze pogoda taka cudowna, będę w ogrodzie na lezaku sobie leżec i chłodny soczek pić.
Życzę wam cudownych świąt kochane. Przepięknych bab i mazurków, ślicznych pisanek, smacznej święconki, mokrej głowy w poniedziałek i humoru w pakiecie. Wesołych o rodzinnych świąt
Jak tam wasze świąteczne przygotowania. Świeta sa cudowne daja tyle mozliwości spedzania rodzinnie czasu. Święconka, pisanki, dekoracje same przyjemności. My dziś jedziemy na święta do taty. Ja leżakuję więc wiele nie pomogę ale jest tam sister belferka i juz walczy. A mój tato to niezły kucharz. Wędlinki i kiełbasy uwedzone a jego sernik nie ma równych. Nie mówiąc o jabłeczniku...Mi trochę brakuje krzataniny i pichcenia. Zwłaszcza, ze to ja zawsze zajmowałam się kuchnia ale wazniejsza Emisia.
Ciesze się, ze pogoda taka cudowna, będę w ogrodzie na lezaku sobie leżec i chłodny soczek pić.
Życzę wam cudownych świąt kochane. Przepięknych bab i mazurków, ślicznych pisanek, smacznej święconki, mokrej głowy w poniedziałek i humoru w pakiecie. Wesołych o rodzinnych świąt

reklama
kadia2
Zajączka pięknego, dyngusa mokrego, Miłości wiecznej, drogi tylko mlecznej, Świąt w szczęście owocnych Życzy kurczaczek Wielkanocny!