reklama
L4dY-bIrd
doula
Grooha u mnie super
z meżem pracujemy nad szybkim porodem
ale mow słonko jak u ciebie????? jejku ja tylko zerkam na babyyboom zeby sie dowiedziec co z toba!! czekam na info.
a byłam dzisiaj z mężem w sklepie z wózkami ..niewiem jaka to ulica ale było tam wszystko dla dzidziusiów taka jakby hala koło wojska na krzykach .....tam jest niedaleko supermarket plus , qrcze zapomniałąm jak nazywa sie ta ulica
no i widziałam piekne wozeczki ...ale...cena jak z koszmaru
jejku wiecie co widzielismy??? wózki z napędem na 4 koła i z ..akumulatorem !!! n to to juz przegiecie ..na jakiego diabła mamom wózek sam jeżdzacy ???albo zdalnie sterowany??? przeviez chyba cała frajda z wózka to te pchanie :laugh:
a co do zakupów to chyba zdecydujemy sie na allegro .Tam można dostac fajne wozeczki i prawie niezniszczone.
Grooha czekam na info!!!
ale mow słonko jak u ciebie????? jejku ja tylko zerkam na babyyboom zeby sie dowiedziec co z toba!! czekam na info.
a byłam dzisiaj z mężem w sklepie z wózkami ..niewiem jaka to ulica ale było tam wszystko dla dzidziusiów taka jakby hala koło wojska na krzykach .....tam jest niedaleko supermarket plus , qrcze zapomniałąm jak nazywa sie ta ulica
a co do zakupów to chyba zdecydujemy sie na allegro .Tam można dostac fajne wozeczki i prawie niezniszczone.
Grooha czekam na info!!!
L4dy ja tam mieszkam!!!!! tam koło Plusa. A ta ulica to Sztabowa. Matko!!!! Byłaś tak bliziutko!!! ;D ;D ;D ;D
u mnie dalej nic, palce mi zaczęły drętwieć i troche mnie to niepokoi.
Zdecydowaliśmy, że w czwartek jedziemy do szpitala,
ale to sie może zmienić.
Tak bym chciała iść na to wesele w sobotę.
:-[
Wózek jak już Ci pisałam też kupiłam na allegro, jestem zadowolona.
A oto on
u mnie dalej nic, palce mi zaczęły drętwieć i troche mnie to niepokoi.
Zdecydowaliśmy, że w czwartek jedziemy do szpitala,
ale to sie może zmienić.
Tak bym chciała iść na to wesele w sobotę.
:-[
Wózek jak już Ci pisałam też kupiłam na allegro, jestem zadowolona.
A oto on

L4dY-bIrd
doula
qrcze Grooha woozeczek masz piekny !! a jakbys mi powiedziała wczesniej gdzie mieszkasz to może wpadłabym na kawe 
Uważaj na te swoje paluszki , i biegnij w czwartek do tego szpitala ,
qrcze ....ty naprawde chcesz isc na to wesele?????? Jejku ja bym sie bała , niewiem w sumie czego ...ale bym sie bała, a wody ci sie sączą pomalutku ? moze jakies odpadniecie czopa? ....czy kompletnie ...NIC??
A z tymi palco-łapkami to ja wczoraj miałam strasznie napuchniete , nigdy mi wczesniej niepuchły , a wczoraj zrobiły sie jak bania
nawet niemogłam sciągnąć obraczki...ale wieczorem zeszła opuchlizna , mysle ze to od tego łażennia chyba.
OLAFF wyłaz juz ......szybko!!!!
CZEKAM DALEJ NA INFO!!!
misia_q jakos dajemy rade
chociaz w sumie powinniśmy sie ograniczyc <lekaż tak mowił> ..ale jakos ..niemożemy 
Uważaj na te swoje paluszki , i biegnij w czwartek do tego szpitala ,
qrcze ....ty naprawde chcesz isc na to wesele?????? Jejku ja bym sie bała , niewiem w sumie czego ...ale bym sie bała, a wody ci sie sączą pomalutku ? moze jakies odpadniecie czopa? ....czy kompletnie ...NIC??
A z tymi palco-łapkami to ja wczoraj miałam strasznie napuchniete , nigdy mi wczesniej niepuchły , a wczoraj zrobiły sie jak bania
OLAFF wyłaz juz ......szybko!!!!
CZEKAM DALEJ NA INFO!!!
misia_q jakos dajemy rade
reklama
Misia za wózeczek zapłaciliśmy 120zł.
Jest używany co prawda, ale tylko przez pół roku.
W dodatku jest dwufunkcyjny, ma też spacerówkę.
Jest lekki, łatwy w montażu co jest dla nas ważne, bo duuuużo jeździmy autem.
L4dy no widzisz jakbym tylko wiedziała.
Cieszę się, że udało mi się parę dni temu obrączkę ściągnąć, bo dzisiaj to chyba musiałabym ją ciąć.
Źle się czuję bez niej, bo od ślubu nie zdjęłam jej z palca a teraz musiałam.
Co do objawów to ŻADNYCH.
Więc mam nadzieję, że wyskaczę małego na tym weselu (jak mi się uda męża namówić, żeby mnie nie oddawał do szpitala)
Za to energii jeszcze więcej mam. Obskoczyłam dzisiaj trochę miasta i kupiłam młodej parze prezent ślubny.
Wczoraj robiłam pierogi i rogaliki drożdżowe z marmoladą i wieczorem jeszcze ciasto z czekoladą.
L4dy szalej szalej złotko, potem może być z tym różnie.
Jest używany co prawda, ale tylko przez pół roku.
W dodatku jest dwufunkcyjny, ma też spacerówkę.
Jest lekki, łatwy w montażu co jest dla nas ważne, bo duuuużo jeździmy autem.
L4dy no widzisz jakbym tylko wiedziała.
Cieszę się, że udało mi się parę dni temu obrączkę ściągnąć, bo dzisiaj to chyba musiałabym ją ciąć.
Źle się czuję bez niej, bo od ślubu nie zdjęłam jej z palca a teraz musiałam.
Co do objawów to ŻADNYCH.
Więc mam nadzieję, że wyskaczę małego na tym weselu (jak mi się uda męża namówić, żeby mnie nie oddawał do szpitala)
Za to energii jeszcze więcej mam. Obskoczyłam dzisiaj trochę miasta i kupiłam młodej parze prezent ślubny.
Wczoraj robiłam pierogi i rogaliki drożdżowe z marmoladą i wieczorem jeszcze ciasto z czekoladą.
L4dy szalej szalej złotko, potem może być z tym różnie.