reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Czesc kochane.......cos sie pogoda psuje chyba co? A tak ladnie bylo wczoraj :-(
Do mnie zadzwonili z tego spa i odwolali jeden zabieg - szkoda :sorry2:
A poza tym wszystko oki :tak:

ANIELAP - hehe no to Kuba nie mial takiego etapu buczenia...i chyba juz miec nie bedzie :-D Tzn czasem ma owszem gorszy dzien i tez ryczy jak wychodze z pokoju, ale to tylko czasem.
Ja tez w nocy karmie.......i mam sposob na podgrzewanie wody inny niz juz wymienione ;-)...tyle ze z podgrzewaczem......Przygotowuje sobie juz wode w butelka (uzywam mineralnej, nie gotowanej), podgrzewacz jest wlaczony na max i butelke stawiam - tyle ze nie do podgrzewacza, tylko na nim, na tej miseczce. I akurat jak przychodzi pora karmienia to woda jest ok i tylko wsypuje mleko. Wtedy tez stawiam na podgrzewacz kolejna butle z woda...i do kolejnego karmienia sie podgrzeje :-D
KADIA - no niezle sie te zeby pchaja :-D
KASIA, GINGEROS, OLCIA, - witajcie
PUSIA - hop hop gdzie jestes?
BARA - jak tam Zuzia?

reklama
ANIELA roziwją swoją opowieść o podgrzewaczu ;-) mam podgrzewacz podłączony pod taki czasowy włącznik/wyłącznik ;-) Antonek wstaje ok. 7, więc o 6 podgrzewacz włącza się "automatycznie" i do tej 7 lekko podgrzewa :-D ;-) wieczorem wlewam do butli wode przegotowaną i tyle :-D

co to za sztorm?? no wiecie, liczyłam na jakieś słoneczko!!

KASIU ja tu widzę, że dzisiaj macie jakąś rocznicę :tak::tak::tak:

s030.gif
dużo miłości dla was
s030.gif

Jesssssuuu, co za wiatrzysko...
Właśnie wróciłyśmy ze spaceru półgodzinnego. Przewiało mnie ze wszystkich stron, masakraaaaa. Zu jeszcze śpi w wózku, ale ja już nie wytrzymałam. Podmuchy takie u nas na tym za***iu, że prawie mi wózek przewróciło... A wczoraj było tak pięknie...

Gingeros to widzimy sie w kinie?
Pusiu, a może jednak wybierzesz się sama?
Kasiu? Ach, i gratulacje... Taka piękna rocznica:-)

Sposób z mikrofalówką przetestowany i sprawdza sie całkiem nieźle. Ale i tak mi dziecie płacze zanim podam butle. Za to po jedzonku zasypia pienie i bez smoczka. Zaczynam sie zastanawiac dlaczego tak jest. Jak był cycuś to pobudki częste, a jak butla to tylko na jedzonko... Choć nie chcę zapeszać... Oby sie nie zmieniło...​

Gingeros to widzimy sie w kinie?​
pewnie, czemu nie :-)

jak myślicie, jeśli umówię się dodatkowo z pewną cieżarówką, wpuszczą ją na ten seans ?? bo już od bardzo dawna chcę się spotkać z nią, ale jakoś nie ma okazji :rolleyes2: a jej termin zbliża się i zbliża (kwietniówka ;-))

pewnie, czemu nie :-)

jak myślicie, jeśli umówię się dodatkowo z pewną cieżarówką, wpuszczą ją na ten seans ?? bo już od bardzo dawna chcę się spotkać z nią, ale jakoś nie ma okazji :rolleyes2: a jej termin zbliża się i zbliża (kwietniówka ;-))

Ja myśle że tak.... Takie zamieszanie i tak jest przy wejściu, ze nie wiadomo kto z dzieciaczkiem a kto z dwoma... a kto sam...:-D

Hej wszystkim

Ludzie jaka pogoda :((( a miało byc niby ładnie

Kasiu wszystkiego najjj z okzaji rocznicy :))

Wicie co z tym kinem to nie wiem bo kurcze w środę mamy basen i juz tak o 16 musimy wyjechać (mogę sie nie wyrobić a poza tym jak na jeden dzień to chyba za dużo atrakcji dla Maluszka.

Kurcze Kacper ma jakoś dużo takich pryszczyków na główce i nie wiem od czego to :(( czy od basenu czy jeszcze od czegoś innego

Kasiu tylko pozazdrościć takiego wypadu na narty - ja nigdy nie byłam na nartach ...może kiedyś ale nie wiem czy bym sie nie zabiła;-)

Cześć dziewczynki:-) Kasieńko wszystkiego najlepszego z okazji papierowej rocznicy:-):tak: Zuzolinka już lepiej, nawet biegunka mineła, antybiotyk musimy jednak wybrac do konca i bierzemy sie za anemie:-):-) wiatrzysko dzisiaj nie miłosierne, ale wam fajnie że idziecie do kina ja nie moge:-( buziaki dla mam i maluchów

reklama
Do góry