reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Wiecie dziewczyny że z tym kinem to fajna sprawa i... zabawna... Komu bym nie opowiadała to każdy wielkie zdziwienie, bo jak to z dzieckiem do kina... Mówię Wam, ubaw mam jak nic:-D I każdemu muszę tłumaczyć jak to wszystko wygląda i że wogóle jest super:tak:

reklama
Cześć ja też jestem mamuśka z Wrocka . Mój Kubus ma 1,5 roku

Witam serdecznie :tak:

Wiecie dziewczyny że z tym kinem to fajna sprawa i... zabawna... Komu bym nie opowiadała to każdy wielkie zdziwienie, bo jak to z dzieckiem do kina... Mówię Wam, ubaw mam jak nic:-D I każdemu muszę tłumaczyć jak to wszystko wygląda i że wogóle jest super:tak:

To tak jak u mnie, :-D:-D też każdemu musiałam tłumaczyć jak to w tym kinie jest :-D:-D bo wszyscy na początku robili wielkie oczy :szok:.

Życzę Wam miłego kinowania:tak:

a moja kolezanka mama 1,5 rocznego chlopca zrobila wielkie oczy i malo mnie nie zjadla... no bo jak to TV takie szkodliwe, i jak to z dzieckiem i nie na bajke i dluzej niz 30 min dziennie?? i w ogole... az pomyslalam sobie ze zla matka jestem bo mala duzo TV ogalada :-(

Pusia co u Was? Jakoś zniknełaś...
Jak nocki Kapselka?

Jakoś nie było kiedy pisać...
a nocki już lepiej przynajmniej dwie ostatnie. dziś obudził sie tylko raz o 5 rano.
Zobaczymy jak będzie tej nocy.:tak:

AAAA zapomniałam sie pochwalić mój Kapselek wczoraj złapał tatę za rękę i usiadł , tak mocno się podniósł , ale byliśmy z niego dumni. Puki co nie pozwalam mu za bardzo na takie forsowanie się bo on jeszcze maluszek więc kręgosłupik jego niech sie ładnie kształtuje a jeszcze zdąży się nasiedzieć:-D

Kurcze szkoda że nie moge iść z wami do kina :( ale tyle wrażeń na jeden dzień to by było dla synalka za dużo (basen i kino).
Mam nadzieje że spotkamy się kiedyś od tak gdzieś na kawce albo herbatce. Nasze grono się powiększa wiec było by niezłe spotkanie ... lokal trzeba by wynająć :-D:-D;-)

Buziaki Kobitki ...trzeba zaraz się kłaść do wyrka

a moja kolezanka mama 1,5 rocznego chlopca zrobila wielkie oczy i malo mnie nie zjadla... no bo jak to TV takie szkodliwe, i jak to z dzieckiem i nie na bajke i dluzej niz 30 min dziennie?? i w ogole... az pomyslalam sobie ze zla matka jestem bo mala duzo TV ogalada :-(

a tam nie przejmuj się takim gadaniem ... zresztą twoja Mała najmniej była zainteresowana filmem bardziej cieszyło ja raczkowanie pod ekranem kinowym :))

No niby ta telewizja szkodliwa i dziecię się wolniej rozwija, ale wiesz... w tych czasach wszystko już jest szkodliwe... Mamy komputery, mokrofalówki, elektroniczne nianie, itd. Każda z tych rzeczy w jakimś stopniu może szkodzic. A woda z kranu, jedzenie konserwowane...itd - tego się nie uniknie. W takich czasach żyjemy!!! Ooo, a kurz na podłodze...
Moja koleżanka za nic nie pójdzie do kina, bo nie potrafi sobie wyobrazic córki raczkującej po tej samej podłodze co ludzie chodzą...
No, wiec nie przesadzajmy...;-)​

Ale sie namądrzyłam.... Jakoś mnie wzięło dziś na pisanie...​

reklama
HEJ DZIEWCZYNY!!!!!

CO U WAS SŁYCHAC ???????

JA DZISIAJ BYŁAM PIERWSZY RAZ W PRACY I BYŁO SUPER , JESTEM ZADOWOLONA ŻE WRÓCIŁAM:tak:,
KRYSTIAN ZOSTAŁ Z BABCIĄ , BAŁAM SIE CZY BEDZIE OK ALE WSZYSTKO BYŁO DOBRZE

Do góry