reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Sto lat dla Beti!!

co do kaszek Hipp one duzo drozsze nie sa, one poprostu maja wieksze opakowania!!! zwroccie na to uwage!!

Gingeros a gdzie mieszkasz ze do leclerka masz blisko?? ja tez mam blisko :-)

Mila spi ja koncze i lece na uczelnie... buziaki

reklama
dziewczyny dziękuję za życzenia, to bardzo miłe, jestem tu tak krótko a tu taka niespodzianka, dziękuje bardzo!:-)

Dzis od rana latam po okolicznych przedszkolach i próbowałam małego zapisać bo w elektronicznej mi nie wchodzi bo za mały, wpobliskim żłobku brak miejsc:szok:, no i bryndza, bo w przedszkolach tez mnóstwo chetnych! do jednego tego na Grochowej mam przyjśc na poczatku sierpnia i może go przyjma z listy rezerwowej. Bardzo mi się to przedszkole podoba, jest integracyjne, ma bardzo dużo zajęć i specjalistów na miejscu no i najbliżej mego domku. zobaczymy jak nam się nie uda to posiedze w domu jeszcze rok:tak:
w sumie do pracy mi się nie spieszy, ale do ludzi mnie ciągnie strasznie. tutaj prawie nie mam znajomych, często do mamy jeżdżę, ale jak pogoda brzydka to i to odpada.

no pogoda faktycznie do bani:baffled:, a obiecałam małemu dzis slizgawke, pewnie posiedzimy w domu może tylko do Carefura wyskoczymy, ale nie wiem jeszcze?:no:

hej dziewczyny musze się tutaj połapac ale pewnie często bedę zagladać.
dziękuje za miłe przyjecie:)

Ja obecnie mieszkam na Grabiszynku na Pereca, ale wychowałam sie na Kosmosie tzn na os. Kosmonautów. Mam prawie 31 lat:szok:, ale czuje się młoda mama:-D, Maksior jest super dzieciaczkiem choc potrafi nieźle dac w kość, bunt dwulatka moge spokojnie uznac za rozpoczęty:tak:, ale damy rade.

w obecnej chwili mój bączunio śpi, jak wstanie to dam mu zjeśc 2 danie i wymaszerujemy na nasze ukochane ogródki:-D

KOCHANA TO CO JA MAM POWIEDZIEC JAK MAM WIĘCEJ NIZ 31 LAT , , ALE W SUMIE TEZ SIĘ MŁODO CZUJĘ !!!

Hej Kadia!!!
Jak dzieciaczki? I jak ząbki Krystianka?
DOPIERO TERAZ MĄŻ MI ODDAŁ KOMPUTER:-(. KRYSTIANEK MA SIE W SUMIE DOBRZE , MA LEKKI KATAR , CZTERY ZĘBOLE SĄ A CZTERY SIE PRZEBIJAJĄ , ALE OGÓLNIE JEST OK , DAJE MU CZOPKI 2X DZIENNIE I DZIEKI TEMU PRZESYPIAMY JAKOŚ NOC!! A KLAUDIA URZADZA AWANTURE ŻE ZA SZYBKO PO NIA PRZYJEŻDŹAM DO PRZEDSZKOLA , A JESTEM NA 20 MIN PRZED ZAMKNIĘCIEM:-D, TEŻ MA KATAR I MAM NADZIEJĘ ŻE SIĘ NA TYM SKOŃCZY!!

A JAK TAM ZUZA????

reklama
Do góry