reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Cześć dziewczyny!
Ale ten weekend szybko minął:szok: Wczoraj byliśmy u dziadków (jednych i drugich), więc trochę odetchnęłam od swojej córci:tak:
U nas dzisiaj pobudka standardowo po 6, a mała przed 9 poszła spać, bo już zmęczona była...

Gingeros-masz rację pogoda fatalna-gdzie ta wiosna?:-( A Antonek ślicznie się usmiecha:-)
Anielap-do wózka na pewno się przyzwyczaisz-a jak Zuzi się podoba?;-)
Beti-no tak... teściowa-ja nawet nie będę poruszać tego tematu, bo szkoda miejsca na BB:dry:
Aneta-super, że wieczór się udał-oby takich więcej!;-) A co do prawa jazdy to każdy mówi coś innego-moja siostra w tamtym roku tylko dokupiła sobie jazdy do kursu z 2003 roku:tak:
Pusia-ja brałam wapń w tabletkach (jest taki w sprzedaży):happy2:

reklama
Witajcie kochane................
ja tak z rano niesmialo donosze...........................ze zrobilam tescik :-p:-):-):-):-):-) Chcecie zobaczyc? ;-)

GINGEROS - przesliczna fotka.....maly jest cuuuudny :-)
BETI - echhhhh te tesciowe.......jak dobrze ze moja daleko ;-)
ANIELAP - napewna przyzwyczaisz sie do kolek..........z cala pewnoscia teraz wygodniej jak wozio mniej miejsca zajmuje :tak:
KASIA - o 6 to nie o 4 nie? :-D Fajnie ze dziadkowie zabawiali Basie :tak:

Cześć dziewczyny!
Ale ten weekend szybko minął:szok: Wczoraj byliśmy u dziadków (jednych i drugich), więc trochę odetchnęłam od swojej córci:tak:
U nas dzisiaj pobudka standardowo po 6, a mała przed 9 poszła spać, bo już zmęczona była...

Gingeros-masz rację pogoda fatalna-gdzie ta wiosna?:-( A Antonek ślicznie się usmiecha:-)
Anielap-do wózka na pewno się przyzwyczaisz-a jak Zuzi się podoba?;-)
Beti-no tak... teściowa-ja nawet nie będę poruszać tego tematu, bo szkoda miejsca na BB:dry:
Aneta-super, że wieczór się udał-oby takich więcej!;-) A co do prawa jazdy to każdy mówi coś innego-moja siostra w tamtym roku tylko dokupiła sobie jazdy do kursu z 2003 roku:tak:
Pusia-ja brałam wapń w tabletkach (jest taki w sprzedaży):happy2:

Fajnie, że trochę odpoczęliście od Malutkiej ;-).
Co do tego wapnia to musze sie zoriętowac w aptece ale tak sobie mysle, że w tym Prenatalu tez jest Wapń więc to chyba może .

Witajcie kochane................
ja tak z rano niesmialo donosze...........................ze zrobilam tescik :-p:-):-):-):-):-) Chcecie zobaczyc? ;-)

CZY MI SIĘ DWOI W OCZACH... :szok::szok::-):-):-):-)GRATULUJEEEEEEEEEE - ALE FAJNIE !!!!!!
JAK ZOBACZYŁAM TEST TO AŻ MNIE CIARKI PRZESZŁY PRAWIE JAK BY TO BYŁ MÓJ TEST:tak::-D:-D:-D:-D
BUZIAKI ALE SIĘ CIESZĘ :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:
:-):-):-):-):-)

witam sie i ja.:-)
bylismy w piekarni po chlebek, Maksio nie odpuscił zadnej kałuży wiec mokry troszke wrócił, dobrze ze mu te zimowe buciki Bartka nałozyłam bo nie przemokły przynajmniej.
Potem umyłam okno w kuchni a Maksio w tym czasie narobił bałaganu w pokoju, potem dzielnie sprzatał:-D, w zasadzie to mi jeszcze okno w pokoju zostało i takie porzadki powierzchowne i góra prania do prasowania ale co tam.

Maksio spi, wczoraj zasnła po 23 już myślałam ze zbzikuje:baffled:, normalnie padaka Piotrek się nie wyspał i prawie zaspał do pracy.

ide robic witrażyki świateczne na okno, w tym roku jestem jeszcze daleko w tyle.

Gingeros Antonek kibic jak się patrzy:tak:. Cudny chłopak:tak:
Kciuki trzymamy za jutrzejszy dzień...
A wózeczek czerwony. Zaraz wklejam fotkę:-)

Aneta GRATUUUULACJE!!!! To zmieścisz się jeszcze w tym roku;-)
Ależ się cieszymy!!! A jak Twój mężczyzna zareagował? Opisuj szybko...

Beti jakie robisz witrażyki?

Olcia dziś do Ciebie śle zdjęcia...​

Dzieki kochane za gratulacje :-)
ANIELAP - a M oczywiscie szczesliwy - stwierdzil: no przeciez mowilem ze bedzie w marcu :-D.......dostalam wczoraj 25 zonkili :-p i ciagle mnie pyta jak sie czuje........ :rolleyes2:

jejku Anetko23 gratuluje i podziwiam, bardzo szybko zdecydowałas się na 2 dzidzie, podziwiam i zazdroszcze bo ja się nie zdecyduje.

Mały Antonek też swietny chłopak.

U nas po staremu, już z Maksiem dziś nie wychodzę, bo ten wiatr taki zimny, posprzatałam, zrobiłam kilka baranów ( witrażyków, ja maluje takimi farbkami na folii a potem na okna przyklejam). Rózne takie obrazeczki. a teraz świateczno- wiosenne robie.

Strasznego mam lenia, nic mi sie nie chce. Mąż z pracy zakatarzony wrócił myslałam ze dziecia przypilnuje, a on mi tylko mówi że o spaniu marzy. ja też, no ale widac ze chory.

reklama
Kobitki którego ortopedę do niemowlaczków polecacie (chodzi mi żeby iść i zrobić to USG bioderek co bym wiedziała że jest wszystko OKI ). Tak czytam na necie to polecają dr Michajłowa wiecie coś o nim ?? gdzie przyjmuje jak sie rejestrować i ile kosztuje wizyta. Znalazłam informacje jakieś ale z dawnych lat i nie wiem czy to wszystko aktualne. Była bym wdzięczna za pomoc
Buziaki

Do góry