reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Witam. nas niestety nie bedzie w kinie z 3 powodow.
1 mam 5 zeta w portfelu bo M nie mial drobnych zbey mi zostawic ;/
2 nie zdazylabym na rehabilitacje na 14 :[ juz mam jej dosc :O
3 pada deszcz a my nie posiadamy folii przeciwdeszczowej ;/

wiec przykro mi a kurcze tak sie napalilam na ten film :[

za tydzien jak bedzie cos fajnego to sie wybiore bo rehabilitacje mam do poniedzialku.

Gingeros witam witam :D i tutaj mnie wywialo. gratuluje pracy chociaz skzoda ze nas opuszczasz :(

Nela nam sie taka rozrabiara zrobila ze cos okropnego :O a pogoda byla cudowna przez ostatnie dni :)

juz musze mykac bo Nela mnie tarmosi

reklama
Witam :))
Dziś słońca brak więc siedzimy w domku przy komputerku :))

Pochwale się zdjęciami z wczorajszego spacerku (pierwszy raz w spacerówce:tak:

Tu Kacper czeka aż mamka się ubierze hihi
0173826512.jpg

0173824704.jpg

0173824268.jpg

Witam juz po kinie, fajna sprawa, Maksio sie wyszalał, skakał niemal po wszystkim, wybiegał a mama co nieco obejrzała film. Film fajny, pewnie jeszcze raz obejrzę na sppokojnie w domu. wrócilismy i Maksio zasnął w tramwaju i spi jeszcze. Spotkałysmy się z Aniela w windzie, Zuzanka przurocza, grzeczniutka. :-)

Nastepnym razem idziemy wiekszą paczką, choc dziś frekwencja była duża:szok:

Zasługuję na miano "gapy roku"!:angry:

Szukam zajęć dla Szyma gdzieś po mieście, a tu się okazuje, iż tuż pod moim nosem, 10minut spacerkiem jest klub z zajęciami dla dzieci :biggrin2:

Oferują opiekę całodniową, ale ja chcę dawać tam Szymka dwa razy w tygodniu po 2godz. Zajęcia mają charakter ogólnorozwojowy - z elementami rytmiki, plastyki, pedagogiki Klanzy. Grupa liczy 6 dzieci; Szymon będzie 7. Do opieki są trzy panie.

Jutro idziemy pierwszy raz, na razie na godzinkę. Chcę zostawić go samego lub być tylko pół godzinki, a on drugie pół sam. Chciał zostać już dziś! I ciągle woła MAMA IDZIEMY DO PRZEDSZKOLA! Szok totalny!

A ceny... pierwsza godzina 15zł, każda następna 10zł. Oczywiście chodzi o godziny zegarowe.

Cześć dziewczyny!
Ale jestem zmęczona. Mała przechodzi samą siebie:no:
Teraz wyje w drugim pokoju, a ja mam dzisiaj już tego po dziurki w nosie:-:)angry: Marudna jakaś była cały dzień-zwariować można. Nigdzie nie mogłam pójść bo ta za mną i w ryk. Cały czas musiałam się z nią bawić-inaczej pokazywała swoje humorki:szok::crazy: A podczas kąpieli próbowałam jej podciąć grzywkę, bo zakrywała już połowę oczu-coż za histeria-jakbym ją tymi nożyczkami zażynała:dry:

Ivka-fajnie, że Szymuś spędzi czas z innymi dziećmi i te zajęcia też niczego sobie...:happy:
Beti-mi też się podobało w kinie jak byłam poprzednim razem, choć za bardzo nie pamiętam o czym był film:-D Potwierdzam-Aniela i Zuzia to przemiłe osóbki:tak:;-)
Pusia-śliczne fotki:-p A Kacperek do Ciebie bardzo podobny:tak:
Bara-ja też nadal trzymam kciuki za Twoją mamę:tak: Pozdrawiam Cię gorąco:-)
Aneta-ja zawsze na początki kwietnia i lipca mam ten wstrętny katar, ale mija po kilku dniach:sorry2: Nie forsuj się zbytnio:rofl2:

hej
Wróciliśmy z basenu koło 19 było superrr. Kacperek pięknie uczestniczył w zajęciach, pierwszy raz miał dmuchane rękawki (podobały mu się). Na koniec Pani pokazała jak uczy się nurkowania i Kacper zanurkował. Nie zachłysną sie ani nic wiadomo po wyjściu z pod wody był wystraszony i zaczął płakać ale szybko go przytuliłam i było oki. Pani powiedziała że reakcja i tak super. Teraz na każdych zajęciach będziemy robić jednego nurka, żeby Kapselek się przyzwyczaił.

Zaraz będziemy go kąpać

kasia2506 Cieszę się, że napisałaś że Kacper jest do mnie podobny :tak::tak: bo często mówią że do mojego M jest tylko podobny a tak ciesze się że coś ze mnie też ma ;-);-)

Ale jestem padnięta dziś chyba szybko polegnę w wyrku...

Witamy!!!
My dotarłyśmy oczywiście późno do domku bo o 18stej. Można by rzec, że jak zwykle;-) Odwiedziłyśmy jeszcze koleżankę moją w pracy. I aż do teraz nie mogę przeżyć jaką wtopę zrobiłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Narazie Wam nie opowiem bo jeszcze mi głupio:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Beti cieszę sie że miałyśmy okazję sie poznac. Maksymilian przeuroczy mały mężczyzna:tak: Jeszcze przyjemniej jest mi na niego głosować codziennie;-) Super, że Wam się podobało i że film także. Ja raczej nikomu nie polecę;-)
Ale samo wyjście do kina oczywiście wazniejsze niż sam film...:tak::tak::tak:

I niestety mam teraz ziewanie takie że zaraz połknę komputer... Więc zmykam...Śpiulkać...​

anielko z tym filmem to mi róznie, napewno obejrzę jeszcze raz bo może złapie cos innego, w kinie z maluchem trzeba mieć podzielnośc uwagi. ja rzucałam jednym okiem, drugim na Maksia sama widziałaś jak wedrował:-), koleżanki se mnie pytały o film a ja nic ciekawego nie miałam do opowiedzenia, ot kolejna historia banalnej miłości, dobre by sie odstresować i dobre na wypad z dzieciem tak jak dziś. mój Piotrek to by mnie przegnał gdybym nalegała bysmy poiszli na to razem, ale za 10 zł mozna obejrzec i miło spędzić czas:tak:.

Byłam dzis jeszcze u mojej kumpeli, posiedziałyśmy i fajnie spedziłysmy czas, a Maksio wyszalał się z jej synkiem. moje dziecie ma dzis dzień pełen wrażeń.

reklama
kataru i smarków po pachy ciąg dlaszy :baffled: gorączki nie ma, ale Antonek ma kaszelek przez ten katar :-( męczy się czasami z zapchanym nosem, a jak podchodzę z Fridą, ucieka jak szalony :-D i wytłumacz tu dziecku, że to dla jego dobra ;-) najgorzej jest jak oczyszczę mu nosek i ten wpada w histerię, bo ta niedobra matka mu nosek oczyściła :wściekła/y: no i oczywiście wtedy od nowa jest nos zapchany :wściekła/y: raz nawet wpadł w taką złość, aż zaczął się dusić :szok: tak więc ograniczam fridę do minmum ;-) oj ma ten mój mały słodziak charakterek ;-)

kurczę, muszę umówić się na badania do pracy :baffled: moja nowa firma ma umowę z przychodnią w Zielonej Górze, ale jak poszłam się zarejestrować, to były jakieś wielkie problemy :angry: bo okulista jest na zwolnieniu i coś tam :wściekła/y: no i dwa dni musiałabym spędzić u nich, bo to nie wiedomo czy by mnie przyjęli :wściekła/y: tak więc robię badania we Wro, ale sama muszę je opłacić :sorry2: no, ale muszę się przejść i dowiedzieć jak to wyglada finansowo ;-)

KASIU będe kciukasy trzymać za te prawo jazdy :tak: pamiętam jak sama zdawałam, miałam wielkiego pietra :-D przede wszystkim spokój i egz będzie zdany ;-)

czyli co, film taki nijaki???

Do góry