reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

A mój m poszedł dziś pierwszy raz w życiu na drugą zmianę do pracy. Wraca dopiero o 2 w nocy.
Tak wiec pobędę tu do późna bo nie potrafie sama zasnąć. Buuuu, ależ ja nie lubię być sama w domku o tej porze...​

Ja też nie lubię, ale jestem już do tego przyzwyczajona:sorry2: Mój M często wracał, szczególnie przed świętami, do domu w środku nocy no i jakoś musiałam sama zasypiać:szok::-(

reklama
Kobitki a wiecie jak ma być jutro od rana na dworze ??
Bo chciała bym iść na spacerek i mam nadzieję, że będzie cieplutko

Ja też nie lubię, ale jestem już do tego przyzwyczajona:sorry2: Mój M często wracał, szczególnie przed świętami, do domu w środku nocy no i jakoś musiałam sama zasypiać:szok::-(

Współczuje bo ja tez nie znoszę być sama w domu nie tylko wieczorem. Mój M specjalnie wstaje o 5 rano żeby być jak najszybciej w pracy i żeby o jak najwcześniejszej porze wrócić do domu. Fajnie że ma w pracy tak że ma być 8 godzin a od której do której to już jego sprawa. Najczęściej jest w pracy pierwszy :) ale za to w domku jest po 14

Współczuje bo ja tez nie znoszę być sama w domu nie tylko wieczorem. Mój M specjalnie wstaje o 5 rano żeby być jak najszybciej w pracy i żeby o jak najwcześniejszej porze wrócić do domu. Fajnie że ma w pracy tak że ma być 8 godzin a od której do której to już jego sprawa. Najczęściej jest w pracy pierwszy :) ale za to w domku jest po 14

Radek też wychodzi do pracy często na 5 rano, ale to niestety nie równa się temu, że wyjdzie wcześniej-ma po prostu dużo pracy i nie może (terminy go gonią, a raczej sztuczne szczęki:-D) No i to nie jest praca na 8 godzin:-:)no:
Co do pogody to podobno jutro ma być jeszcze ładnie-15 stopni:-)

Wyobrażam sobie, że to może być wkurzające ... . Ale jak dasz mu jutro popalić to może zaprosi Cię na lody ;-);-)

Ależ super propozycja:tak:. Muszę mojego gdzieś sama zabrac bo nie jedliśmy razem na mieście już ponad 10mies. A lody uwielbiam!!!!​

A ja nie chcę się przyzwyczaić:no: Buuuu...​

Kobitki a wiecie jak ma być jutro od rana na dworze ??

Bo chciała bym iść na spacerek i mam nadzieję, że będzie cieplutko

Będzie cieplutko!!! Nawet 15stopni. W końcu mamy wiosnę!!!
U nas spacerki bez względu na pogodę. Codziennie.:tak:

Bardzo fajny system. Czy zechcesz zdradzić czym zajmuje sie Twój mąż? Bardzo mnie to zaintrygowało...:zawstydzona/y:

Ależ super propozycja:tak:. Muszę mojego gdzieś sama zabrac bo nie jedliśmy razem na mieście już ponad 10mies. A lody uwielbiam!!!!​

A ja nie chcę się przyzwyczaić:no: Buuuu...​

Będzie cieplutko!!! Nawet 15stopni. W końcu mamy wiosnę!!!
U nas spacerki bez względu na pogodę. Codziennie.:tak:

Bardzo fajny system. Czy zechcesz zdradzić czym zajmuje sie Twój mąż? Bardzo mnie to zaintrygowało...:zawstydzona/y:

Mój M jest programistą w Tecie :tak:

KOCHANE MUSZE WAM NAPISAC ŻE MAM OSTATNIO PROBLEMY ZE SPARAWAMI KOBIECYMY I POSTANOWILAM SIE ZAPISAC NA WIZYTE JAK ZWYKLE PRYWATNA BO INACZEJ MÓJ LEKARZ NIE PRZYJMUJE I CO USŁYSZALAM NA 10 MAJA :szok:

Kadia doskonaleznam ten problem...
No szok... Ja czekałam na wizytę 3 tygodnie po czym się okazało że dostałam @ i przełożyłam wizytę na kolejne 2 tyg.
A na wizytę u dermatologa czekam 1,5miesiąca. Tyle że problem który chciałam skonsultować właśnie przestał być widoczny.
Ręce opadają...​

Kadia doskonaleznam ten problem...

No szok... Ja czekałam na wizytę 3 tygodnie po czym się okazało że dostałam @ i przełożyłam wizytę na kolejne 2 tyg.
A na wizytę u dermatologa czekam 1,5miesiąca. Tyle że problem który chciałam skonsultować właśnie przestał być widoczny.

Ręce opadają...​

i czy mamy normalny system :-(??????

reklama
Kadia-prywatnie i tyle musisz czekać?:szok: Ja dawno nie byłam u żadnego lekarza, więc się nie orientuję w sytuacji:sorry2: Chociaż słyszałam, że w telewizji, że wszędzie kolejki, ale myślałam, że chodzi o państwowych lekarzy:dry:

Do góry