reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

witam się i ja po krótkiejnnieobecności. Maksio śpi wyczerpany wizyta gości, ale na szczęscie to juz ostatnia grupa:-), od czwartku balujemy ale dzis zakończylismy. Maksio mój juz dwulatek bawi się codziennie urodzinowymi prezentami i mam go choc na chwilkę z głowy.
jestem zmczona i idę spac, jutro może jakieś fotki wstawię.

reklama
witam :) ja tylko na chwilkę

Jesteśmy już u moich rodziców i zaraz kładę się spać. Jutro imprezka nasza rocznicowa ale myślę, że znajdę czas żeby do Was zajrzeć:tak:

Oki dobranoc

W rocznicę ślubu życzę Wam,
Aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął.

witam się i ja po krótkiejnnieobecności. Maksio śpi wyczerpany wizyta gości, ale na szczęscie to juz ostatnia grupa:-), od czwartku balujemy ale dzis zakończylismy. Maksio mój juz dwulatek bawi się codziennie urodzinowymi prezentami i mam go choc na chwilkę z głowy.
jestem zmczona i idę spac, jutro może jakieś fotki wstawię.

Maks wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

, krystek jest chorutki bidulek , ma straszny katar i kaszel, bylismy u lekarza i mielismy mieć tylko eurespal i witaminki ale tak sie rozkaszlal ze niestety ma tez bactrim:-(, jak do wtorku ciut sie nie uspokoi to mam się z nim pojawić i wtedy antybiotyk

bylam w weekend w Austrii, myslalam ze jak wroce to nie wyrobie z czytaniem...a tu praktycznie nic nie przybylo :baffled:
jestem dumna ze swojej corci !! zostala u dziadkow i spisala sie swietnie dzielna dziewczynka !! spala normalnie, nawet ja wczoraj wykapali - podobno byla zdziwiona ale nie plakala :-D:-D

Witajcie kochanw....
Jestem, zyje.....Jakos szybko leca mi te dni......

Weekend minal milutko.......
W sobote bylismy na targach mieszkaniowych.
Wczoraj do poludnia 2 godziny jazd...Potem na 16 przyszla niania.....a my fruuu na kabaret - moje kochanie kupilo bilety na Ani Mru Mru i Kabaret Moralnego Niepokoju. Bylo superowo, dawno sie tak nie obsmialam :-D:-D:-D Wrocilismy.....z poslizgiem 2 godzinnym :szok:...przez korki zaczelo sie pol godziny pozniej, trwalo dluzej i z powrotem znowu korki :no:
Niania na szczescie mimo ze zadnych instrukcji nie dostala doskonale sobie poradzila :biggrin2::tak: - maly slodko spal.
No a dzis z rana zdalam egzamin teoretyczny na prawo jazdy :-) - w 5 minut, bezblednie :-p.......Musze sie jeszcze w najblizszym czasie zapisac na praktyczny....nie chcialo mi sie tam dzis czekac az wszyscy skoncza :sorry2:
Aaaaaaa.....a dzis na 16 jestesmy umowieni na ogladanie mieszkan......:tak:
Jesli wszystko pojdzie po naszej mysli.....rezerwujemy.....a potem formalnosci w banku.....i uwiazanie na wiiiieeeeeeeeleeeeee lat :baffled::-D
No ale zobaczymy

BETI - spoznione najlepsze zyczonka dla Twojego synusia - 100 LAT!!!!!!
KADIA - ojjjjjj znowu Krystianek chory.....on jakos czesto lapie infekcje :-( Zdrowka duzo.
PUSIA - gratulacje z okazji rocznicy......kolejnych wielu w szczesciu zycze :tak:
AGNIESZKO - mmmm widze ze fajnie weekend Wam minal.....
Powiem ci ze odwazna jestes - podziwiam.....ja mojego mlodego nie zostawilam pod czyjas opieka na dluzej niz kilka godzin :dry:
Teraz w kwietniu czeka mnie pierwszy raz - i jestem cala w stresie :sorry2:
GINGEROS - powodzenia w pracy......trzymaj sie, czas szybko minie i znowu bedziesz z Antonkiem :blink:
BARA - jak mama?
ANIELAP - dzieki za pamiec ;-) Samopoczucie w miare.....troche krwawilam z piatku na sobote - ale jak zawsze przeszlo, mam nadzieje ze pozbylam sie reszty krwiaka :tak:
A co u Was, jak Zuzinka?

Uffff.....to naskrobalam....gratuluje cierpliwosci jesli ktos doczytal do konca :-D

Powiem ci ze odwazna jestes - podziwiam.....ja mojego mlodego nie zostawilam pod czyjas opieka na dluzej niz kilka godzin :dry:

z kims obcym pewno bym nie zostawila, ale do swoich rodzicow mam zaufanie a Madzia sie bardzo dobrze u nich czuje,
poczatkowo chcialam zeby moja mum byla z mala u nas w domu ale jej bylo wygodnie u siebie no i bylo bezproblemowo :)

za to ja bylam cala w nerwach i non stop pisalam smsy ... na ktore mi nikt nie odpowiadal :baffled: chyba dziadkowie byli tak zaferowani opieka :-D

Ale fajnie że już wszystkie jesteście.
W weekend jakoś czasu brakowało by coś wiecej naskrobać. Teraz tylko się melduję, ale wróce napewno wieczorkiem bo mój m znowu cały tydzień nocki ciągnie. Więc posiedze z Wami...
Pa, pa!​

W rocznicę ślubu życzę Wam,
Aby płomień Waszej miłości nigdy nie słabnął.

Maks wszystkiego najlepszego z okazji urodzin

Witajcie kochanw....
Jestem, zyje.....Jakos szybko leca mi te dni......

Weekend minal milutko.......
W sobote bylismy na targach mieszkaniowych.
Wczoraj do poludnia 2 godziny jazd...Potem na 16 przyszla niania.....a my fruuu na kabaret - moje kochanie kupilo bilety na Ani Mru Mru i Kabaret Moralnego Niepokoju. Bylo superowo, dawno sie tak nie obsmialam :-D:-D:-D Wrocilismy.....z poslizgiem 2 godzinnym :szok:...przez korki zaczelo sie pol godziny pozniej, trwalo dluzej i z powrotem znowu korki :no:
Niania na szczescie mimo ze zadnych instrukcji nie dostala doskonale sobie poradzila :biggrin2::tak: - maly slodko spal.
No a dzis z rana zdalam egzamin teoretyczny na prawo jazdy :-) - w 5 minut, bezblednie :-p.......Musze sie jeszcze w najblizszym czasie zapisac na praktyczny....nie chcialo mi sie tam dzis czekac az wszyscy skoncza :sorry2:
Aaaaaaa.....a dzis na 16 jestesmy umowieni na ogladanie mieszkan......:tak:
Jesli wszystko pojdzie po naszej mysli.....rezerwujemy.....a potem formalnosci w banku.....i uwiazanie na wiiiieeeeeeeeleeeeee lat :baffled::-D
No ale zobaczymy

BETI - spoznione najlepsze zyczonka dla Twojego synusia - 100 LAT!!!!!!
KADIA - ojjjjjj znowu Krystianek chory.....on jakos czesto lapie infekcje :-( Zdrowka duzo.
PUSIA - gratulacje z okazji rocznicy......kolejnych wielu w szczesciu zycze :tak:
GINGEROS - powodzenia w pracy......trzymaj sie, czas szybko minie i znowu bedziesz z Antonkiem :blink:
BARA - jak mama?
ANIELAP - dzieki za pamiec ;-) Samopoczucie w miare.....troche krwawilam z piatku na sobote - ale jak zawsze przeszlo, mam nadzieje ze pozbylam sie reszty krwiaka :tak:
A co u Was, jak Zuzinka?

Uffff.....to naskrobalam....gratuluje cierpliwosci jesli ktos doczytal do konca :-D

Witam po krótkiej nieobecności :))

Dziękuje za życzenia rocznicowe :tak:.

Rodzinne przyjęcie sympatycznie było. Wczoraj byli u nas znajomi z Białegostoku i nocowali dziś o 11 już pojechali. Byliśmy razem w restauracji takiej eleganckiej i był z nami Kacperek to jego pierwsze wyjście do tak eleganckiej restauracji (i moje i M tez hihih raczej sie nie stołujemy po takich lokalach;-)). Było super pospacerowaliśmy po rynku , a potem tak do 23 drineczki (ja oczywiście soczek :baffled:). Kacper w nocy niestety nie dał pospać ... Chyba mu zęby idą bo u góry jedynaczka taka twarda i chyba dlatego taki marudny. Dziś piękna pogoda byliśmy na spacerku , na placu zabaw Kacperek uśmiechał się do dzieci :-)

Teraz troszkę marudzi więc chyba trzeba będzie iść do niego ...

reklama
Witamy!!!!
My już po spacerku, zabraniu z pracy obiegówki (Ile z tym będzie załatwiania:baffled:) Później Basia zasypiała od 15.15 do 16.45:szok: Myślałam, że mnie szlag trafi-darła, się marudziła, nie mogłam sobie zrobić obiadu...:-:)no: W końcu dopiero u nas w łóżku usnęła:tak:
W końcu umówiłam się na jazdy-w sobotę:happy: Zobaczymy jak mi pójdzie przed tym czwartkowym egzaminem-miałam trochę przerwy, więc...:sorry2:
Rzeczywiście w weekend nie było tutaj nikogo, więc też nic nie pisałam, a zresztą mało czasu było:sorry2:

Pusia-od nas też najlepsze życzenia z okazji rocznicy!!!!:-):happy:
Beti-i dla Maksia spóźnione życzonka:tak::tak:
Anielap-z M już wszystko ok:tak: Mam szczególny dar przekonywania:-p;-)
Kadia-dużo zdrówka dla Krystianka:-)-coś on rzeczywiście często choruje:-(
Agnieszka, Aneta-pierwszy raz chyba najgorszy-zostawić z kimś dziecko, ale jeżeli jest to babcia, to chyba nie ma o co sie martwić:blink: (taka mądra jestem-a pewnie przed pierwszym dniem w pracy będę ryczeć jak bóbr:-()
Gingeros-a co u Ciebie?:happy:
Bara-Witaj!!!:-):-)

Do góry