reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Bara kochana dzięki, ( musze ta poczte oblukac jak się odpisuje, na razie nie umiem:baffled:)

Maksio zasnął jak wrcalismy od tesciów i smacznie spi mam nadzieje ze do rana:)

ogólnie tez weekend nam minąl szybciutko:)

reklama
Czesc dziewczynki
biggrin.gif

U nas jakis cud sie stal.......Kuba nie je juz w nocy 3 raz pod rzad.....malo tego: spal od 20 do 7, potem mleko i dalej do 9
laugh.gif
Az myslalam ze ma jakas goraczke czy cos, ale nie
biggrin.gif

A wczoraj - poogladalismy co trzeba, zorientowalismy sie w cenach, pogoda byla ladna wiec tez pospacerowalismy. Tylko wieczorem cos nie najlepiej sie czulam - jakies przeziebieniowe objawy, bol glowy itp....M wysmarowal mniena noc olejkiem kamforowym i dzis jakby lepiej
yes2.gif
yes2.gif

BARA - hehe gratuluje Zuzi nabycia nowej umiejetnosci :-)

Hej!!!
U nas nic nowego sie nie dzieje, więc nie ma co pisać:tak: Zuzia nocki przesypia w miarę dobrze. Budzi sie tylko dwa razy i woła żebym jej pomogła zmienić pozycję. Ok. 6 dostaje mleczko. I właśnie tak fajnie mi się przestawiła jakoś z tydzień temu. Ale nic wiecej nie piszę bo pewnie zapeszę i tą nockę mi pokaże:-D
A w ciagu dnia też się ze spaniem przestawiła i śpi tylko raz. Czasem tylko ma dwie drzemki.
Mój m na szczęście teraz ma pracę domową i jest z nami. Niby siedzi cały dzień na kompie ale obiad ugotuje i jest super fajowo. Chciałabym tak zawsze...:tak:

Anielap-jakiej firmy kupiliście fotelik? No a że się bardziej podoba Zuzi to jasne, bo przodem jedzie i wszystko widzi:-)
Kupiliśmy od znajomych Maxi Cosi Priori, ale czekamy na pieniążki z podatku i kupimy jej już taki wypasiony, superowy. Albo Maxi Cosi Tobi, albo Bebe Confort ten obrotowy. Ja stawiam na Tobi, a mój m na ten obrotowy. Zobaczymy kto wygra tą bitwę:-D

dzisiaj musze sie pochwalic że Zuzia zrobiła pierwszy raz kupe na nocnik:-D:-D:-D tak sie cieszyłam ona jeszcze za bardzo nie kumała, ale ja tak jej biłam brawo i krzyczałam hura że pózniej nie chciała mi pozwolić jej wywalic:tak::-D

BRAWO dla Zuzi!!! To ona już taka duża dziewczynka, że z nocniczka korzysta. Ale super. I dużo zdrówka dla niej, niech kaszelek sobie idzie precz.​

Czesc dziewczynki
biggrin.gif

U nas jakis cud sie stal.......Kuba nie je juz w nocy 3 raz pod rzad.....malo tego: spal od 20 do 7, potem mleko i dalej do 9
laugh.gif

Też nam sie tak przydarzyło ze dwa razy:tak: Pozostaje tylko życzyć aby tak już zostało na zawsze!
A Zielono_mi pojawiała się czasem na czerwcówkach... Tak mi strasznie smutno gdy o tym myślę...:-:)-:)-(​

Aneta a na kiedy masz termin?
Właśnie mi sie przypomniało... Moja przyszywana szwagierka ma 5miesiecznego synka Filipa i jest w trzecim miesiącu ciąży!!! Tzn 14tydzień więc już chyba czwarty:szok::szok::szok: To dopiero wpadka!!! Filip nawet roku nie będzie miał a już na świecie będzie rodzeństwo!​

Czesc dziewczyny:biggrin2:
4 noc bez jedzenia :-):-):-) co prawda z jedna mala pobudka na smoczka - ale nawet nie zakodowalam co, jak i kiedy, bo do malego nadal wstaje M :-p

Tak wiec moge stwierdzic ze nocnego dokarmiania koniec :tak::biggrin2:
Pogoda sie zepsula :baffled:....chmuryyyy, chmuryyyy, chmuryyyy :baffled:
Ale dzis M podpisuje umowe przedwstepna kupna mieszkanka - wiec humorek przedni :-D....a w czwartek jest umowiony z doradca finansowym :tak:

HEJ DZIEWCZYNY CHCIALAM SIE PRZYWIATC I POWIEDZIEC ŻE Z KRYSTIANKIEM JEST JUZ LEPIEJ, ŻYCZYC WAM I DZIECIOM ZDRÓWKA:-)
Ciesze sie ze Krystian wraca do zdrowka :tak:

Aneta a na kiedy masz termin?

Właśnie mi sie przypomniało... Moja przyszywana szwagierka ma 5miesiecznego synka Filipa i jest w trzecim miesiącu ciąży!!! Tzn 14tydzień więc już chyba czwarty:szok::szok::szok: To dopiero wpadka!!! Filip nawet roku nie będzie miał a już na świecie będzie rodzeństwo!​
Ja mam termin na 24.11 :tak:.....Hihihii a szwagierka to nie z tych co mysla, ze karmienie piersia to dobra metoda antykoncepcji ????;-):sorry2::-p

GINGEROS - powodzenia :tak:

reklama
Ja mam termin na 24.11 :tak:.....Hihihii a szwagierka to nie z tych co mysla, ze karmienie piersia to dobra metoda antykoncepcji ????;-):sorry2::-p

Pewnie tak :tak:;-)

Gratulacje z powodu nabycia mieszkanka. Ależ fajowo będzie urządzać własne m.
Cieszę się że Kuba tak Wam ładnie teraz śpi. Daje mamusi odpoczywać i nabierać siły.
Ale moja Zuzka to pobiła Kubusia dzisiejszej nocki napewno:tak: Zasneła o 20 i spała bez żadnego jęknięcia i stęknięcia aż do 7rano:szok: Dostała mleczko i nadal spanko do :szok:9.30:szok:
Tak sobie myślę że pogoda tak na nią działa. Ja to bym przespała cały dzień, tak sie fatalnie czuję.

Kadia cieszymy się że Krystianek szybko wraca do zdrowia:tak:

Gingeros jak tam Kraków. Zdobyty?​

Do góry