reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Dzień dobry:):) ja dalej sie wloke 2 w 1 ::) Ale teraz biore sie ostro do roboty :p bo mineła ta niefajna data 1 listopada to teraz mozna rodzic że ho ho :p
Teramin mam na jutro ,jak sie do czwartku niewysypie to zdecydowalismy z mezem pojechac do szpitala i zobaczyć czy wszytko ok bo moj gino ma dyzur.
Moze z dobrego serca mnie zostawi i da na wywołanie?? ::) ::) tak sie łudze 8) Bo skurcze mam ,łupią mnie plecy i mam bardzo obfite upławy od jakiegos czasu raz białawe a raz takiego niezidentyfikowanego koloru niby leciutko zabarwione krwia , ale niewiem czy to do konca jest krew<a czytałam w mamino - porodowych magazynach że mimo to iz nieodszedł czop jako śluzowo gęsta galaretka to czasami sie zdaża że może wychodzic taka wydzielina i to tez moze cos znaczyć ::) więc po raz kolejny sie łudze ze a nóz widelec :p >

:mad: :mad: :mad:nadal sie turlam , wstałam rano, wyprawiłam meza do pracy i zamiast isc spac dalej to juz niemogłam zamknąć oczu ...to chyba z nerwów ::) Szwędam sie tak po domu od 8 i niewiem co z soba zrobić, no to zrobiłam dwa prania :p
Troche mnie tak pobolewa brzuch i kłuje delikatnie , ale nic pozatym :-[ cholera jasna !!
...ale ja nadal mam nadzieje moze mnie coś wieczorem złapie...zza rogu ;)

no to ide dalej sie poszwędac po domu , juz przeszłam chyba z 50 km 8)

cześc wrocławianki j jestem dokładnie ze Strzelina
widze ze to miasteczko sie pojawiło w rozmowie więc chyba wiecie gdzie to mniej wiecej jest
a jak nie wiecie to zapewniam ze w okolicach wrocłaiwa ;D

reklama
Do góry