reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

wpadam na 5 sekund - Mirek ma zapalenie płuc i musimy jechać do szpitala. Pa
oj kurcze to trzymam kciuki za was i trzymajcie się !!!

a ja własnie niedawno wróciłam i było super , usmiałam się za wszystkie czasy , cały dzień zajęcia , nawet dzisiaj do 18 były kolacja i powrót , wieczorek wczoraszy tez super , sidzieliśmy sobie i się pośmialiśmy , i wreszcie się wyspałam i nie musiałm wstawać w nocy do małego

bella wczoraj dzieci były z dziadkami , a dzisiaj z tatusiem pierwszy raz!!!!!!!!:-);-)

pozdrawiam wszystkie

reklama

a ja własnie niedawno wróciłam i było super , usmiałam się za wszystkie czasy , cały dzień zajęcia , nawet dzisiaj do 18 były kolacja i powrót , wieczorek wczoraszy tez super , sidzieliśmy sobie i się pośmialiśmy , i wreszcie się wyspałam i nie musiałm wstawać w nocy do małego

bella wczoraj dzieci były z dziadkami , a dzisiaj z tatusiem pierwszy raz!!!!!!!!:-);-)

pozdrawiam wszystkie
No to świetnie że jesteś zadowolona, to najważniejsze :tak:

pozdrawiam wszystkie
Fajnie, że szkolenie się udało i że mogłaś trochę odpocząć. Domyślam się, że tatuś poradził sobie doskonale:-)

Gosiek współczuję choroby syneczka, zwłaszcza, że teraz już sama wiem, jak się przeżywa, gdy maluch choruje. Strasznie dużo dzieci ma teraz zapalenie płuc!

Witam się w niedzielny poranek :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBITKI

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

My zaraz po śniadanku jedziemy do teściów bo już nie mogę wytrzymać bez Oliwki,strasznie za nią tęsknię.
W nocy się budziłam i zastanawiałam się czy ona tam śpi.Wiem ze może za bardzo się przejmuję ale to jej pierwsza noc taka poza domem i bez nas.
Tak więc spędzimy sobie całą niedzielę u teściów.Będziemy w domku dopiero wieczorkiem.

który wózeczek się Wam bardziej podoba bo nie mogę się zdecydować:

ŚLICZNA SPACERÓWA LASKA ESPRIT HAUCK Z OKRYCIEM (569851010) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek spacerowy London Winter marki CHICCO (572506352) - Aukcje internetowe Allegro

Miłego dzionka dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-):-)

Wszystkiego naj naj dla wszystkich kobietek - tych małych i tych dużych:-)
rosliny_03.gif

Witam!!!
U mnie już lepiej. Co prawda jeszcze nie rewelacja, ale już daję radę.
Pogoda do bani, więc spacerek krótki. Ale na szczęście szybko mi teraz Zu zasnęła.​

Hmmmm.... a nie Bebe Confort? O takim wcześniej pisałaś chyba? Mnie się podoba właśnie Bebe Confort, a z tych co teraz pokazałaś to ten pierwszy Hauck.

Gosiek daj znać jak u Mirka... Jak tylo będziesz mogła oczywiście. Kciuki nadal trzymamy...​

Witam się w niedzielny poranek :-)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI NASZEGO ŚWIĘTA KOBITKI

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

My zaraz po śniadanku jedziemy do teściów bo już nie mogę wytrzymać bez Oliwki,strasznie za nią tęsknię.
W nocy się budziłam i zastanawiałam się czy ona tam śpi.Wiem ze może za bardzo się przejmuję ale to jej pierwsza noc taka poza domem i bez nas.
Tak więc spędzimy sobie całą niedzielę u teściów.Będziemy w domku dopiero wieczorkiem.

który wózeczek się Wam bardziej podoba bo nie mogę się zdecydować:

ŚLICZNA SPACERÓWA LASKA ESPRIT HAUCK Z OKRYCIEM (569851010) - Aukcje internetowe Allegro

Wózek spacerowy London Winter marki CHICCO (572506352) - Aukcje internetowe Allegro

Miłego dzionka dziewczyny :-):-):-):-):-):-):-):-)

no własnie nie miał być Bebe Confort ??
Hmmm nie wiem który bym wybrała oba maja chyba bardzo malusieńkie koła :dry:. Ja jednak pozostaje przy Chicco Simplicity.

Halllllooooo:-)
Witam po samotniczym weekendzie (M byl w W-wie).
Dzis jestem zombi :no: Kuba ostatnio ciagle wstaje o 6...mam nadzieje ze mu tak nie zostanie:sorry2:
Problem w tym, ze ja polozylam sie spac o 2...czekalam az M wroci (rozwozil rodzince zaproszenia i dlatego tak pozno).........Ale za to poprasowalam sporo...Tylko tak jestem snieta, ze zaraz sie przewroce....:dry:

ANIELA - ciesze sie ze juz leiej z zabkiem.....:tak:

Kurcze ja tez musze zaczac do dentysty chodzic...w ciazy nie chcieli mnie leczyc.....a musze kilka zrobic i aparat potem chcialam zalozyc...(ja chodze do Lux Medu - zdaje sie ze padlo pytanie gdzie leczymy kielki ;-))

AGNES - moim zdaniem ten Hauck fajniejszy
GOSIEK - trzymam kciuki za szybki powrot Mirka do zdrowia
BELLA - ale sie nadenerwowaliscie w tym szpitalu :no: Mam nadzieje ze mala sie juz dobrze czuje?
KADIA - fajnie tak oderwac sie od rzeczywistosci, co? :-)
PUSIA - jak tam, humorek juz lepszy?

Halllllooooo:-)
Witam po samotniczym weekendzie (M byl w W-wie).
Dzis jestem zombi :no: Kuba ostatnio ciagle wstaje o 6...mam nadzieje ze mu tak nie zostanie:sorry2:
Problem w tym, ze ja polozylam sie spac o 2...czekalam az M wroci (rozwozil rodzince zaproszenia i dlatego tak pozno).........Ale za to poprasowalam sporo...Tylko tak jestem snieta, ze zaraz sie przewroce....:dry:

ANIELA - ciesze sie ze juz leiej z zabkiem.....:tak:

Kurcze ja tez musze zaczac do dentysty chodzic...w ciazy nie chcieli mnie leczyc.....a musze kilka zrobic i aparat potem chcialam zalozyc...(ja chodze do Lux Medu - zdaje sie ze padlo pytanie gdzie leczymy kielki ;-))

AGNES - moim zdaniem ten Hauck fajniejszy
GOSIEK - trzymam kciuki za szybki powrot Mirka do zdrowia
BELLA - ale sie nadenerwowaliscie w tym szpitalu :no: Mam nadzieje ze mala sie juz dobrze czuje?
KADIA - fajnie tak oderwac sie od rzeczywistosci, co? :-)
PUSIA - jak tam, humorek juz lepszy?
Z Izą już zdecydowanie lepiej, przede wszystkim dlatego, że nie ma gorączki. Wczoraj miała super humorek, usmiech nie znikał jej z buzi, ale dziś już trochę gorzej. chyba znów pobolewa ją brzuszek, bo marudzi niemiłosiernie. Ja też dzisiaj niewyspana, bo mała przez ten brzuch często się w nocy budziła.

reklama
Witam!
Ale zryta jestem:dry: Taki głupi plan mam, że prawie codziennie na rano do pracy, a siedzę do 13.30 albo dłużej, a okienek co nie miara:no: M jeszcze nie ma w domu, siedzi w pracy... Nic już chyba dzisiaj nie wymyślę. Miłej nocki życzę:tak:

Do góry