reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Czesc dziewczynki :-)
Hej :-)
Ja dzis mialam wczoraj pracowity dzien....sprzatalam tak przedswiatczenie...jeszcze musze tylko firanki poprasowac dzis....
Aktualnie ekscytuje sie na maxa bo mam juz sukienke :-):-):-):-):-):-) - jest piekna.....tylko miala bys ciemniejsza...albo ja mam zle wyobrazenie o kolorze champagne:sorry:Choc nie ma tego zlego....idealnie komponuje sie z kolorem butow :-p
Acha.....i jest jednak z trenem - za namowa krawcowej...i musze przyznac ze jestem zadowolona :tak:

Witaj GABRYSIU :-) - jak milo Cie tu widziec :-)....czy mi sie wydaje czy mialas przerwe w zagladaniu na forum. Jak tam u Was...jak Wasze sprawy zawodowe?
AGNES - ale sie masz z tym zebem bidulko
KADIA - trzymajcie sie mocno :-:)-:)-(
NONEK - jak tam kolanko???......wiesz z tego co piszesz to byc moze lepiej usg a nie rtg.....z tego co opisujesz to moze byc od łąkotki.....ja mialam operowane kolano, wiec wiem co nieco na ten temat...
Ja we Wrocku bylam u ortopedy tradycyjnie w lux medzie....jakis prof....calkiem do rzeczy sie wydawal

reklama
Pogoda świetna,my cały czas na dworze,przychodzimy tylko na drzemke i na jedzonko..
Gabi to wiem gdzie mieszkasz :tak::tak::tak: a ja w domkach,tak ogródek mam.
No ale niestety nie mój domek :no::no::no::no: mieszkam jeszcze z rodzicami :baffled:jak mus to mus.Mieliśmy w tym roku brać kredyt i kupić swoje mieszkanko no ale przez ten kryzys to się boimy.Dlatego odłożyliśmy to na razie.poczekamy jeszcze z rok i zobaczymy.

A podobno jutro ma padać i nieco chłodniej,mam nadzieję że pogoda się nie popsuje.

Byliście już może w tym roku w naszym ZOO???? bo my mamy zamiar wybrać się po świętach,oby pogoda sie utrzymała tak jak teraz.

A co z naszym spotkaniem z dzieciakami.chyba przed świętami to raczej nie wypali,teraz tyle roboty.ja proponuje po świętach ale skoro jest tak ciepło to może gdzieś na świeżym powietrzu aby dzieciaki się wybiegały.Może w parku Południowym??????

My już po spacerku, wyskoczyliśmy do parku przy Grabiszyńskiej, cieplutko, że właściwie nie wiadomo jak tu ubrać takiego małego szkraba:confused: i z małej co chwilkę ubywał jakiś ciuszek, bo jednak za ciepło:szok:
Teraz M zabrał małą do babci i jeszcze ma gdzieś do sklepu wyskoczyć, więc wypadałoby rzucić się do łóżka i odespać co nie co, bo te moje noce, to tragedia:-(
Jednak znając siebie, pewnie zaraz wezmę w obroty jakieś kolejne pomieszczenie do wysprzątania:-)
Anetko, ja do końca kwietnia mam jeszcze zaległy urlop , później będę pewnie walczyć o bieżący, bo mój kierownik tak łatwo tym razem mnie nie puści, ale ja już zmądrzałam i bez walki się nie dam, najwyżej się rozchoruję:-). Niestety później jak nie babcia, to trzeba będzie poszukać opiekunki:-(
Faktycznie, nie pokazywałam się na forum jakiś czas, bo musiałam się przestawić na bycie przez cały dzień już z małą sam na sam i trochę nam z Majką zajęło ustalanie nowych reguł gry bez taty:-).
Ale, Ty też umknęłaś i nie pokazujesz się na listopadówkach:tak:
Widzę za to, że u Ciebie przygotowania do ślubu idą pełną parą, super, bardzo mnie cieszy, że w końcu wszystko się spełnia jak chciałaś i nie mogę się doczekać jak zobaczę zdjęcia z tej uroczystości:tak:
Agnes pozazdrościć ogródka, tak właśnie z M mówiliśmy, że, to całkiem co innego mieszkać w domku, ja coś o tym wiem, bo wychowałam się na wsi w dużym domu i pięknymi terenami dookoła:-). Wiem, ze najlepiej na swoim, my kupiliśmy mieszkanie na Nowym Dworze dwa lata temu i już nie było tak łatwo uzyskać kredytu mieszkaniowego, jedynym bankiem, który nam udzielił kredytu był PKO i, to w złotówkach, co przy obecnym kryzysie wyszło nam na dobre:-).
Przez ten kredyt, niestety musieliśmy zmienić tryb życia na bardziej oszczędny:szok:.
Dobrze, że M jest jedynakiem i jego rodzice pchają wszystko w niego, a teraz dodatkowo w ukochaną wnuczkę:-).
kadia
trzymaj się i trzymam kciuki, żeby szybko zwalczyć te rotawirusy.

Oliwka w swoim żywiole:

Załączniki

• DSC02148.jpg
    DSC02148.jpg
    39 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC02151.jpg
    DSC02151.jpg
    31,2 KB · Wyświetleń: 46
hej

Pogoda cudniasta my caly dzeń na dworzu:-)

tak se patrze Agnesczy Ty aby koło mojej siory nie mieszkasz? Ona ma synka latek 4 może sie widujecie na placu zabaw?

Beti a gdzie twoja siostra mieszka????? bo ja Muchobór Mały i chodzę na plac zabaw w bloki koło Hiszpańskiej albo koło kościoła przy szkockiej.

Witam się i już żegnam.Po śniadanku jedziemy do teściów na Klecinę :tak::tak::tak:także wrócimy wieczorkiem.

Nocka u nas zarwana,Oliwka sie ciągle budziła i płakała,znowu te zęby.

Udanej niedzieli życzę Wrocławianki :-):-):-):-):-):-):-)

reklama
Witam również o poranku:-)
Agnes zdjęcia bardzo fajne, śliczniutka ta Twoja pociecha, a znajomość dość zażyła:-), miejsce zabaw też znajome:-). Współczuję nocnego ząbkowania, chociaż moja jeszcze nie ząbkuje, a i tak noce zarwane, już się mój organizm zaczął przyzwyczajać do małej ilości snu:tak:. Miłej niedzieli u teściów:-).
Ciekawe co my dziś będziemy robić, napewno świeże powietrze w dobrze zapowiadającą się pogodę (choć straszą deszczem), tylko jeszcze nie wiem gdzie:confused:, czekam aż mój niedźwiedź zbudzi się ze snu, bo mała już od 6 rozrabia:szok:

Do góry