reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Hej dziewczyny!!!!!!!!!!!

u nas ok mały i moda zdrowi
jutro ostatni dzień do pracy i od pon iedziałku na matury do XV LO:-)agnes

betti super że mały się dostał do przedszkola a ja nie wiem co z nami będzie bo mieszkamy 2 km za wrocławiem a że mam bliżej na nowy dwór i tam pracuje to nikogo nie interesuje:-(

gosiek super że mireczek tez się dostał i tryzmam kciuki oby nie chorował

pozdrawiam wszystkie babki i dzieci

reklama
hej
no to nadchodzi czas na zlobkowiczow
5 maja jest jakies ich zebranie i trzeba byc w pogotowiu
4 maja sprawdzac strone www wroclawkiego centrum zdrowia bo maja sie pojawic karty podan na dniach ( czyt 4 do 8 maja ?- moje przyouszczenia i tak bede sledzic) zycze powowdzenia w lowach :-)
podania mają byc dostepne netem ze strony miasta wroclawia i wlasnie tego centrum

hej
no to nadchodzi czas na zlobkowiczow
5 maja jest jakies ich zebranie i trzeba byc w pogotowiu
4 maja sprawdzac strone www wroclawkiego centrum zdrowia bo maja sie pojawic karty podan na dniach ( czyt 4 do 8 maja ?- moje przyouszczenia i tak bede sledzic) zycze powowdzenia w lowach :-)
podania mają byc dostepne netem ze strony miasta wroclawia i wlasnie tego centrum
no co TY ,ja dzwoniłam do żłobka na zemską i baba mi powiedziała żeby dzwonić pod koniec maja bo rekrutacja zaczyna się na poczatku czerwca?to co okłamała mnie ????? to ja juz nie rozumiem bo już 3 razy tam dzwoniłam i mówili mi to samo.

a tak w ogóle to prawda że jak się idzie złożyć kartę zgłoszenia dziecka do żłobka to trzeba aż stać w kolejce w nocy.ludzie tak stoją przez całą noc aż do rana bo tak słyszałam.?????

a mój Mirek ma anginę
wczoraj przyjechała lekarka - ale z racji, ze nie ma gorączki dostaliśmy zgodę na wyjazd
i ... dzisiaj ok 13 wyjeżdżamy do Rabki -a więc mnie nie będzie przez jakiś czas

co za pech - przed samym wyjazdem ( stres - prawie w nocy nie spałam bo sprawdzałam czy ma gorączkę - ale nie dostał - na szczęście )
dostał antybiotyk - i lekarka mówiła, ze może uda się w zarodku zatrzymać i jakoś może nie będzie źle

agnes wyjasni sie, trzeba tylko sledzic strone miasta wroclawia, i tyle. oni sami nie sa pewni dokładnej daty, ale ja wiem o początku maja przynajmniej na dokerskiej, i tam tez byly cyrki z kolejkami, podobno w pewnym momencie tylklo kolejnosc wpisu decydowala o przyjeciu jak kandydaci mieli te samą ilość punktów.

Witam serdecznie!!!!

u nas wszystko ok maly straszny rozrabiaka sie zrobił , przybiera niesamowicie na wadze . Siedzimy sobie w ogródku i odpoczywa wszyscy razem wreszcie:tak:

a z tym żłobkiem to ja sie dowiadywałam i też mi powiedzieli że w czerwcu:-(, a jak nie????!!!!!!

pozdrawiam wszystkich

Hejka, ale tu cisza jakby makiem zasiał,nigdy nie mogę żadnej złapać na live a szkoda :tak::tak::tak::tak::tak:

Wczoraj mieliśmy zajefajną majówkę,było bombowo.
Byliśmy na Partynicach:tak::tak::tak: ekstra było,jeździłam nawet na koniu,ale wysoko było :-D:-D:-D:-D:-D

Oliwka wychasała sie na kulkach i zamku dmuchanym,nie chciała stamtąd zejść :tak::tak::tak::tak: trzeba było ją stamtąd siłą ściągać.Ale zdzierstwo tam odchodziło.Wyobraźcie sobie za 7 min skakania n kulkach trzeba było zapłacić 6zł :tak::tak::tak: masakra a co to jest 7 min dla takiego dziecka?nic OLiwka to by tam z chęcią pół dnia siedziała.
Głaskała małego kucyka,tańczyliśmy sobie przy muzyce.Mamy mnóstwo zdjęć.
Ludzi było od groma a dzieci mnóstwo tym bardziej Oliwce sie podobało.

Tyle było atrakcji ze spała mi tylko 30min i jakoś wytrzymała do wieczora.

moze któraś z Was była też na Partynicach??????

Ja wczoraj miałam z rodzinką bardzo udany dzień,szkoda że tak szybko sie skończył.

A Wy jak spędzaliście majówkę????

reklama
Do góry