reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

reklama
Melduje sie !
grooszka dzieki za przywołanie mnie na forum :-*
a ja ostatnio jakas taak zalatana jestem...wczoraj byłysmy z Igą na szczepieniu...kluska waży juz 8kg i babki z przychodni mówiły ze jest duuuzia jak na swój wiek ::) ::) ::)
pierwszy raz po szczepieniu ma bidula gorączke , nie wiecie ajk dlugo moze sie ta goraczka utrzymywac???

siwasek pisze:
...wczoraj byłysmy z Igą na szczepieniu...kluska waży juz 8kg i babki z przychodni mówiły ze jest duuuzia jak na swój wiek ::) ::) ::)
pierwszy raz po szczepieniu ma bidula gorączke , nie wiecie ajk dlugo moze sie ta goraczka utrzymywac???

u nas tak samo Jasio waży 7 kg ::) a co do goraczki to niewiem bo u mnie moja klucha niegoraczkowała nigdy ::)

misia_q ale fajnie miec taka kruszynkę w domu....(jeszcze pachnie nowością ;) ;D ;D ;D)
śliczny jest twój Wiktorek, włosków pozazdroscic O0
Grooszka ale oli szybko wyrósł i cudny ma uśmiech powalający miedzy tymi miśkami.... :laugh: :laugh:
Jasio chyba do tatusia podobny, oczka ma cudne i taki przenikliwy wzrok :) :) :)

siwasku u nas była gorączka po każdej szczepionce przez cały dzień, a rano już nie było
za to po ostatniej (bez hib) Oli wogóle nie miał gorączki

Igunia to duża babeczka, a może jakąś nową szczepionkę dostała, której wcześniej nie miała i dletego taka jej reakcja?

:) :) :) jestem jestem :)
dzisiaj był mały sajgon, Wiktor jadł co 20 minut przez 20 minut z cycka i nie dawał mi nic zrobić, a musiałam sprzątnąć chałupę, zrobić obiad i siebie doprowadzić do porządku... ::) ::) ::) w końcu padł około 15:00 i spał do 19:00... teraz znowu śpi mi na ręku ;)

ale ładna galeria maleństw :) jest kim oczy nacieszyć :p

reklama
grooha1 pisze:
o ja nie mogę...Iga siedzi, ale czyżbym dostrzegła tajemniczą rączkę troszkę jej pomagającą?
o tak raczka pomaga ;D ;D ;D ;D
a szczepionka była ta sama, tylko moze Iga byla tym razem troche osłabiona, ale juz jest ok.

Do góry