reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Kadia2
Pewnie, że Cię pamiętamy :-) u nas tez było co nieco chorób, ja sie uchroniłam od zapalenia płuc, ale za to muszę z ząbkiem zrobić porzadek bo ciągle mi katar zatoki atakował..życzę wiele zdrówka :-) dla Was i całych waszych rodzin :-)

reklama
X-landery obejrzysz na Gajowej w Urwisie. Fajna obsługa z którą możesz porozmawiać, wszystko Ci pokażą. Nam w kilku sklepach polecono Roana ze względu na spacery po wałach. Nie powiem sprawdził się, ale to wielka i ciężka krowa. Ta krowa jednak wygrała w bujaniu wózkie z x-landerem jak porównywaliśmy z sąsiadami (różnica dzieci 4 m-ce).
Moi znajomi kupili Ballerine. Także klasyczny wózek, ze spacerówką, fotelikiem i adapterem 2-lata temu to 950zł. Wózek śmiga do tej pory i mam regulację rączki. BABY ACTIVE BALLERINA SZOK CENOWY 3w1 + TORBA !!! (1509915715) - Aukcje internetowe Allegro.
Polecam zajść do Bajki. Jest dosyć duży wybór. Uzupełnieniem jest e-Paulinka ta za stacją paliw. Mają inne wózki. I powodzenia. Myślę, że w tych sklepach spokojnie coś znajdziesz.

x-landery sa tez na Braniborskiej w askocie w ogole polecam przejechac sie po wszystkich 3askotach bo maja bardzo duzo wozkow..ceny wysokie ale mozna obmacac wozek i na necie zamowic:-)

Ja też bym polecała wyprawę do Askotów - mają wózki różnych firm i można sobie pooglądać. Obejrzeć upatrzonego Jedo Fyn musiałam jechać na św. Jerzego, bo koło mnie przy Sztabowej nie mają.

Wisieńka ja mam camarelo i dałam 1200 z gondola-spacerówa-fotelik i jestem bardzo zadowolona kupowałam na allegro!!
Chłopca którego pilnuje on ma wózek firmy Roan Marita i owiem Ci rewelacja...normalnie ten wózek płynie nie jedzie;)

Zgadzam się Roan Marita jest fajny. Jego minusem jest 15kg i to że jest duży po złożeniu i nie do każdego auta się mieści. W kombi albo zajmuje bagażnik, a w osobówce jak podwozie wejdzie do bagażnika, to jedno miejsce to gondola. W Bajce można przymierzyć się z wózkiem do bagażnika. W koszyku mieszczą się zakupy, po prostu ciężko kłaść siatki na sobie, ale tak to nie jest źle.

Dziewczyny bardzo dziękuję za rady o odpowiedzi. W piatek Pol ma wolne to pojade po Askotach i Bajkach i do Urwisa. Własnie mam taki plan obmacac i zamowić na necie. Bagaznik mamy niby duzy ale prócz wózka tez tam musi wejśc parę rzeczy
Lenka odoba mi się camarelo, bardzo i tez Roany ale one cięzkie i wielkie

Gosia Balerinatez ładna i w fajnej cenie , tylko znowu za duża

ja patrzyłam też na Tiny World, Orsolinea,Maxbaby, x-landery,Vario-fun,bebetto i kilka innych

reklama
Witam was serdecznie
ja również we wrześniu zostane wrocławską mamusią.

nie wiem czy w odpowiednim wątku pisze, ale chciałam wa się poradzić o dobrego specjaliste od usg 4d
byłąm w 13 tyg u dr Kłóska na św Mikołaja, ale mam mieszane uczucia, mam wrażenie że trochę taśmowo podchodzi do pacjentek.

Podrawiam

Do góry