reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie z WROCŁAWIA i okolic.

Majka ja mam w domu 30 stopni:wściekła/y: Wizytę mam zaraz po długim weekendzie, powiem mu na pewno. Po nocy to schodzi i wczoraj odebrałam wyniki moczu jest ok, więc się uspokoiłam bo tez się denerwowałam czy to nie gestoza. Mówię ci mnie w tej ciązy po prostu dopadają wszystkie dolegliwości. Już czekam na lipiec jak na zbawienie

reklama
witam babeczki:-) w koncu sie porzadna pogoda zrobila i chce sie zyc:-) my praktycznie wiekszosc dnia siedzimy na dworze..

Wisienko u nas mata edukacyjna sie sprawdzila mamy taka z ikei Ikea - super mata 120cmX120cm (1579717680) - Aukcje internetowe Allegro (juz jej nie sprzedaja) i powiem Ci ze do dnia dzisiejszego Kacper na niej urzeduje..jest dosc gruba wiec moze slozyc na balkon albo na trawke.Teraz ikea ma takie IKEA | Zabawki dla małych dzieci | 0+ miesięcy | LEKA CIRKUS | Mata do zabawy tez mi sie bardzo podobaja..mielismy przed ta zikei taka baby mix chyba z palakiem i niestety Kacper w ogole sie nia nie interesowal...zawsze mi sie taka marzyla FISHER PRICE MATA EDUKACYJNA RAINFOREST K4562 (1566293662) - Aukcje internetowe Allegro wiec moze przy trzecim bobo o ile bedzie??;_)

Lena a na all nie ma kurteczek albo moze jakies lumpki??a zabawki jakie szukasz?

dziewczyny z wro czy mozecie mi polecic jakiegos dobrego stomatologa dla dzieci??w przystepnych cenach??

Szukałam ale nic mi nie wpadło:)

już bliziutko oby jeszcze 10 tygodni :-)
Moja koleżanka też okropnie puchnie, nie puchła jak była w szpitalu i tylko leżała, i waga jej spadła o 2 kg ( ten nadmiar wody zszedł...). wróciła do domu i powróciły opuchnięcia, .

Witam majowo zimowo. Mam nadzieję, ze spędziłyście miło czas. Ja odpoczełam az się zmęczyłam:-D Jutro kolejna szkoła rodzenia a pojutrze gin. Chcemy w tym miesiącu wszystko już kupić a ja nie moge się na wiele rzeczy zdecydować.

Jak bez pięknie pachnie.......................

ano majówka minęła ale za to jak :-)
a szczególnie dzisiaj

Wisieńka nie przejmuj się tak to już bywa z kobietami w ciąży :tak:, sama tak miałam:-)

Hej kochane.
Majka dziękuję za zapytanie
A więc szyjka skróciła się nieznacznie ma 2cm, jest zamknieta i ładnie uformowana. Wszystkie wyniki badań w normie. Moje puchnięcia to penie zastój wody spowodowany przez słabe przepływy. Mam leżeć i odpoczywać z nogami do góry. Oczywiście zalecił tez kolejne badania w tym próby wątrobowe. Ale generalnie wszystko w najlepszym porządeczku. Nalepsza wiadomość to to, ze EMILKA SIĘ ODWRÓCIŁA. Bardzo się cieszę bo nie chciałabym startować ze skierowaniem na cc.

Pogoda chyba wraca do normy. czeka nas miły weekend w słoneczku dziewczyny:-)

reklama
dziewczyny!
Jak zaczęła się wiosna, ogarnęło mnie roślinowe szaleństwo i pokupowałam mnóstwo nasion. Posadziłam na szczęście tylko niektóre z nich, ale wysypałam pół opakowania i mi dużo wykiełkowało i nie mam co z tym zrobić, a szkoda wyrzucić. Mam do oddania, bądź jak ktoś nie chce za darmo to za symboliczną złotówkę: 4 sadzonki lawendy (2cm-5cm wys), ok 20-30 sadzonek koperku (ok. 10cm), ok 15 sadzonek pietruszki (ok. 10cm wys), ok 10 sadzonek tymianku (ok. 5cm wys)

jak ktoś zainteresowany,proszę na priv :-)

Do góry