Domiska
Sierpniowa Mama'06
Anetas no wlasnie nie chodzi tak naprawde o te zasady itd
tylko sie tak zaplatalysmy ze w koncu nie wiadomo bylo co i jak i czy tam hihi.. pomieszanie z poplataniem powstalo ;D
Anetko jak Wam sie mieszka w Polsce? i Chlopcy pewnie po polsku mowia pieknie szczegolnie teraz w Polsce co? zazdroszcze!!!!
Wama az sie boje tej kolejnej nocy znowu.. i jak znowu bedzie tak glosno i dlugo plakal to sie zalamie:/ jeszcze ja jutro do pracy ide wiec musze troche spac:/
ale poza tym maly jest kochany
silny lobuz jest :d nic nie obgryzl jeszcze - bawi sie swoimi gryzakami tymi naturalnymi i zabawkami.. siknal noca ale dzis wyprowadzilam go na dwor dwa razy i za kazdym razem od razu poszedl na trawke i siknal
kupsko tez na dworze strzelil odpukac
no zobaczymy.. tylko nie jestem pewna jakie jedzonko mu zakupic narazie kupilismy jakies male opakowanie dla puppies ale chce znalesc cos dobrego.. nie za bardzo je ale mamnadzieje ze sie rozkreci:/
Wama co ty dajesz waszej suni do jedzenia? jeszcze kilka pytan! zostawiasz malej wode caly dzien i cala noc? i jak z jedzeniem ? chowasz jak nie zje? i ile razy jej dajesz?
Sorki za tyle pytan ale wiem ze Ty sie dosyc dobrze znasz
wiec wybacz jesli bardzo cie mecze
Anetko jak Wam sie mieszka w Polsce? i Chlopcy pewnie po polsku mowia pieknie szczegolnie teraz w Polsce co? zazdroszcze!!!!
Wama az sie boje tej kolejnej nocy znowu.. i jak znowu bedzie tak glosno i dlugo plakal to sie zalamie:/ jeszcze ja jutro do pracy ide wiec musze troche spac:/
ale poza tym maly jest kochany
Wama co ty dajesz waszej suni do jedzenia? jeszcze kilka pytan! zostawiasz malej wode caly dzien i cala noc? i jak z jedzeniem ? chowasz jak nie zje? i ile razy jej dajesz?
Sorki za tyle pytan ale wiem ze Ty sie dosyc dobrze znasz

:-) pozatym jezdzimy tam zeby obkupic sie w PL jedzenie i fajne ciuchy, bo u nas w sklapach nic nie ma... 
Mam nadzieje, ze za jakis czas przeprowadzimy sie do NYC na stale...
a na podwieczorek popcorn
Oczywiście to kwestia ceny, ale jak się zaczyna życie na emigracji to $1000 na opiekę daje po kieszeni..No, ale nie ma co sie rozczulać. Było-minęło
Przynajmniej przez jakiś czas nie muszę sie stresowac..