Wama no tak Kiara Kiara - sierota ze mnie, albo po prostu za duzo rzeczy na glowie! sliczna ta wasza Kiarka musze ci powiedziec! lubie spogladac na jej zdjecia
Wiesz hehe smiesznie to brzmi ale ja tez mam przeczucia, ze bedziesz miala dziewczynke.

super by bylo - piekna parke by tworzyli z Patkiem!
Co do wymuszaniu placzem to u nas sie to samo porobilo.. mala robi krzywa mine i placz.. i mysli ze wszystko dostanie.. w ogole troche buntownicza sie zrobila. Albo jak jej czegos nie pozwolisz albo nie dasz to przychodzi i mowi ci jak to baaaardzo smutna teraz jest przez ciebie i bedzie plakac albo jeszcze cos.. trzy swiaty z nia
co do Winstona malego gigantka to zaczal jesc! odpukac..nie wiem czy je juz te prawidlowa ilosc ale je coraz wiecej wiec sie uspokoilam, narazie jest na tym paskudnym jedzeniu ale dma mu kilka dni moze zeby zaczal calkiem normalnie jesc i pozniej powoluuuutku bedziemy zmieniac.
czasami jest uparciuch ale szybko go przywolujemy do porzadku :d wiesz wchodzi gdzies w jakies haszcza, krzaki probuje jesc sciolke i kijki i jakies inne..
i sluchaj jaki motyw

juz reaguje na komende "Sit"
btw powiedz mi Wama bedziecie z Kiara szli na jakies szkolenie?
co do malej to mala sie zachowuje jak typowa DRAMA QUEEn jak ja Winston goni.. krzyczy zeby ja zostawil itd itd.. nie wiem co z nia - mam nadzieje ze sie uspokoi grr.
no i jeszcze jedno! nawet tak duzo nie plakal dzis w nocy! tylko rankiem - wiec uff.. moze sie calkiem uspokoi