Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Ciekawe czy juz jestes w domciu? Z tego co pamietam juz powinnas byc USA ale nie wiem czy suwaczki nie oznaczaja aby zmiany planow? Napisz, napisz co slychac bo ciekawe jestesmy! Coz to takiego sie dzieje ze bidulko czasu dla nas nie masz? No i mialam nadzieje ze spotkamy sie szybciej niz za rok

. Ale moze kiedy Natalka kto wie...

..teraz trzeba zabrac sie za jakies porządki i zakupki...Domisu kochaana nawet nie mialam czasu zmienic suwaczków..:-(...Jestem oczywiscie u USA ..mój mąz jak mnie zobaczyl i Bartusia to az sie popłakał....a juz nie mowie o mojej mamie tydzien przed moim wyjazdem płakala ale przylatuje do nas na swieta tzn do mojego taty do Nowego Jorku...;-) przed wylotem zlapala mnie angina.;((starszniee sie meczylam juz mysalam ze zrezygnuje z lotu do Stanow...Bartusia pozdroz minęla na podrywaniu Stewerdesy
ta odejsc od niego nie mogl;a bo mowila ze sie zakochala
....Przepraszam ale nie zdąazylam wszystkiego nadrobic..;]]Mó tato był u nas przez kilka dni takze caly czas z nim spedzalam czas to tu to tam:-)Buziaczki;**