reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzien dobry dziewczynki..Ja tylko na chwilkee powiedziec,ze zyjemy..;-) Witam nowe mamusie bardzo ,miło ,ze do nas dołączyłyscie;-) reszte napisze jak bede miala troszke więcej czasu ..Całuje wszystkie mamusie i dzieciaczki Anetka z Bartusiem;**********

reklama
anetko widze ze za niecaly rok sie spotkasz z pawimi :D fajnie ;) i co to za zmiany! za niecaly rok dopiero wracasz do usa? napisz co tam u ciebie:)))

no dziewczyny pisac pisac bo cicho sie zrobilo :D

wlasnie juz kiedys widzialam ze naszej anetce sie suwaczki poprzestawialy:shocked2:. Ciekawe czy juz jestes w domciu? Z tego co pamietam juz powinnas byc USA ale nie wiem czy suwaczki nie oznaczaja aby zmiany planow? Napisz, napisz co slychac bo ciekawe jestesmy! Coz to takiego sie dzieje ze bidulko czasu dla nas nie masz? No i mialam nadzieje ze spotkamy sie szybciej niz za rok:szok::szok::szok:

Witam. Mialam dzisiaj przysiege tak wiec juz pelna buzia jestem amerykanka. Tylko prezydentem juz nie zostane:-D:-D:-D. Ale moze kiedy Natalka kto wie...
Wlasnie co sie dzieje z Anetka, mam nadzieje, ze jednak to pomyslka w suwaczku i juz jest w ramionach mezulka:tak::tak::tak:

pawimi no co tam u ciebie lobuzie jeden :d jak tam dzieci i mezul?

kasiek no gratulacje!!! sciskam cie mocno :) co tam u Waszej rodzinki slychac?

u mnie mala padla jakas godzine temu przy jedzeniu lol :d i spi jak zaczarowana a i maz polozyl sie wlasnie na chwile bo na noc smiga do pracki.. ja moze przysiade troche do nauki bo nic ostatnio w tym kierunku nie robilam brr ale mam ochote tez na drinka .. no i co tu zrobic :D
nie no musze poczytac.. redbull w kuchni wiec moze jego drinkne i popowtarzam ;]

aj i przeeeepieeekna pogode mielismy - kocham taka letnia pogode mmm :D goraco piekne slonce ajjj :D a tu niby jesien ;)

spicie juz ?:P

my wlasnie idziemy spac :) mezus udal sie juz na gore (jeszcze slysze jego kroki haha) a ja juz pomalu szykowalam sie do wylaczenia laptopa.
Kasiek - gratulacje! Nie martw sie moze przepisy sie zmienia to i prezydentem kiedys zostaniesz;-)))))

Hejj..a my dopiero wstaliśmy:-D..teraz trzeba zabrac sie za jakies porządki i zakupki...Domisu kochaana nawet nie mialam czasu zmienic suwaczków..:-(...Jestem oczywiscie u USA ..mój mąz jak mnie zobaczyl i Bartusia to az sie popłakał....a juz nie mowie o mojej mamie tydzien przed moim wyjazdem płakala ale przylatuje do nas na swieta tzn do mojego taty do Nowego Jorku...;-) przed wylotem zlapala mnie angina.;((starszniee sie meczylam juz mysalam ze zrezygnuje z lotu do Stanow...Bartusia pozdroz minęla na podrywaniu Stewerdesy :-Dta odejsc od niego nie mogl;a bo mowila ze sie zakochala:-D ....Przepraszam ale nie zdąazylam wszystkiego nadrobic..;]]Mó tato był u nas przez kilka dni takze caly czas z nim spedzalam czas to tu to tam:-)Buziaczki;**

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry