reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moj maly 20 miesieczny? nosi, ja go wogole jeszcze nie trenowalam tak na powaznie a chyba sam sie nie zorientuje co i jak :-)

a mnie dziwi ze wogole mowisz ze idziecie na miasto, bo raczej tylko w downtown sie da chodzic a z tego co mowilas raczej daleko od downtown mieszkacie zreszta pogoda dzisiaj sama wiesz jaka....dlatego sie dziwilam gdzie wy na miasto idziecie?

reklama
no ale on jest starszy niz moj, moj ma 20 miesiecy, mysle ze jak dwa latka skonczy to zaczniemy trenowanie. Moj woli w domku posiedziec zwlaszcza ze caly dzien poza domem, bo w pracy. A pada u was? A wogole cieplo jest?

u mnie leje i z tego co mowia to w chicago tez, leje w sumie od drugiej popoludniu i caly stan jest zaciagniety ulewa az do niedzieli rano, fajnie ze chociaz u ciebie nie pada a ja mam jakies 60 km do downtown.

Nie pada..zaczyna teraz kropic...dopiero..Jutro u nas ma byc troszke cieplej.ale to 3,4 stopnie wiecej .ee to malo masz musisz kiedys do mnie przyjechac;P;P:cool2:

Ostatnia edycja:
cieplej ma byc dopiero w niedziele. Gdzies was ten deszcz szczesciarze ominal calkiem bo moj maz w chicago pracuje i mowil ze lalo calusienkie popoludnie, wracal do domu w ulewie i mega korku takze moja kochaniutka upieklo wam sie i az zazdroszcze szczerze. Ja mam dosc juz tego deszczyska. CHCE LATO BUUUUUUUU, ODDAC MI MOJE LATO!!!!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry