reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Ja tez jestem. Czasami padam razem z Natalka i juz nie chce mi sie wstawac i cos pisac jak corcia spi. Dzisiaj znow bede pewnie siedziec do 3 w nocy, bo tak tez mam czasami. Nocny Marek ze mnie:-D:-D
Wama ja tez jakos nie przepadam za tym sklepem, ale nie powiem, bo od czasu do czasu zajrze i cos kupie , ale dla natalki. ostanio letnie rzeczy po 2-3$ pokupowalam na nastepny sezon.
Natalka bedzie dalmatynczykiem w Halloween, moze przejdziemy sie po sasiadach ;-);-);-)
U nas tez zimno i Natalka troche zakatarzona.:-(:-(:-(

reklama
Witam kochane. U nas nadal zakatarzona Natalka, ale fakt, ze coraz zimniej sie robi. W domciu wlaczylam juz ogrzewanie, bo bylo za zimno.
Dusia mamy podobny stroj, jak ubiore corcie to strykne fotke.:-):-)
Kurcze to juz trzeba myslec o prezentach na gwiazdke. Moj bratanek to juz chyba z 6 listow napisal do Mikolaja i w kazdym cos innego chce:szok::szok::szok: Ach te dzieciaczki.:-D:-D:-D

Nie pozasypialy, nie pozasypialy. jestesmy.:-D:-D:-D
teraz coraz szybciej sie sciemnia i moja corcia tak przestawila sie ze spaniem, ze jedynie noca moge wejsc na BB. W ciagu dnia jest to nie mozliwe, bo ona jest pierwsza do pisania na klawiaturze:szok::-D:-D.
U nas coraz zimniej sie robi, powyciagalam juz czapki, szaliki i rekawiczki:szok::szok:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry