reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
witam i ja :D ja juz age dodalam a u kasi mnie rowniez sie moj profil pokazuje :)

Wama co tam u Was kochana? jak tam Patus i maz no i brzusiowy dzidzius i Kiara piekna nasza sunia ???

co do pogody to u nas bylo ladnie i cieplutko a dzis? brrr wieje i zimnooo doslownie az taki mrozny wiatr zawiewa i ponuro na dworze .. ale chyba dzis tak moze byc..
U nas w domu szpital:/ mala ma okropny kaszel, katar i to juz tak dlugo trwalo ze postanowili jej dac antybiotyk na wszelki wypadek jesli to poczatki zapalenia pluc :( odpukac nie slyszeli zadnych szmerow w plucach ale za dlugo to juz trwalo wiec miejmy nadzieje ze to szybciutko teraz przejdzie..
ja chora dzis wstalam z takim kaszlem ze mam wrazenie zse pluca mi wypadna :( glowa mnie boli masakra maz tez nie do konca zdrowy bleh.. tyle ze wzielam l4 i jestem z mala w domu.. niech mnie pocaluja w pupcie.. zdrowie mojej malej najwazniejsze ;) prawda mamuski?

no to tyle nowosci od nas :D piszcie piszcie kochane :)
ja wnurzam sie pod koc i wypoczywam :D

reklama
witam, dzis zobaczylam ze Dimiska mnie nawoluje na wszystkie mozliwe sposoby :-):-):-) a ja nie zawsze wchodze na akurat ten watek na BB....no jestem i wcale sie nie obrazilam:rofl2: skad wogole taki pomysl??
u nas dzis moge nazwac upal jest ...cale 71 stopni, sloneczko grzeje mocno w plecy:tak: po takich kilku tygodniach deszczow i chlodow to prawie jak latem sie czuje. Urwalam sie na chwile z pracy zeby wyjsc z malym na spacerek. Po prostu cudownie.

Jesli chodzi o nk to niektore z was juz mam ale jak ktos ma pragnienie nas poogladac to zapraszam Logowanie do nasza-klasa.pl

Od jutra mamy psa, troche pozniej niz pierwotnie w planach bo z transportem byly male niedomowienia.

Domiska - wspolczuje wam chorowitki:-( zycze powrotu do zdrowka.

pawimi!!! no witaj nam spowrotem!!! :D co tam u Was ?? jak dzieci i reszta rodzinki?>?
no u nas wlasnie tak pieknie bylo do dzis a tu jakas brzydka pogoda sie zrobila.. ale w sumie w sam raz taka na kakao i cieply koc i dobry film :))

kiedy pieska przylatuje do was? pewnie dzieci sie juz doczekac nie moga co??
no i wlasnie co to za hodowla albo podaj pelna nazwe piesunia pieknego - Wama pytala wczesniej ale penwie nie zauwazylas buzki!

moj pies wlasnie probuje i probuje i probuje ukrasc malej koc :D to jest dopiero lobuz no :D

Ja sie znajduje tutaj Logowanie do nasza-klasa.pl

W piatek ide na usg mam nadzieje ze dzidzia pokaze co ma miedzy nogami. Juz sie doczekac nie moge, ja tak straszne nie lubie czekac.

Domiska zdorwka Ashanti i dla Ciebie mamuska. Ja wlasnie sie katarze, i najpewnie zarazilam sie od Pata ktory jest juz zdrowy. Dzis juz co prawda lepiej ale dalej jakos nie czuje sie najlepiej. :eek:

U nas na dzis lato wrocilo, ostatnie dni byly takie zimne jakies 45F(jak w polowie grudnia) a dzis 68 a jutro ma byc 70 i ja sie dziwie ze wszyscy w kolo chorzy.

tak prosze pani, to galeria dokladnie tej hodowli (hehe widzialam ze znajdziesz szpiegu zawodowy ;-)) poprawiam sie....synek na spacerku, niestety ale nie mial nam kto zdjec robic :( ja bylam sila napedowa do pojazdu i trzymania aparatu haha...

wpisalam w google i wyskoczyla ta galeria :D podrzuc nam stronke hodowlii tez jak juz zajdziesz do biura :)

no chcialam powiedziec ze my zakupilismy malej kostium tez :D bedzie piracka ksiezniczka :D nawet kozaczki jej kupilam do kostiumu lol :D
dla siebie nadal nic nie mam a tu Halloween Party pierwsze w piatek mamy! aaa :D

reklama
a ja nie mam jeszcze nawet pomyslu :( mam gdzies kostium ktory dla olivera moglby byc - harry pottera ktory kupilam na jakims clearance w tamtym roku po halloween ale nie moge go znalezc:shocked2::confused2: gdzies go tak schowalam ze obawiam sie ze do tegorocznych swiat nie znajde....:rofl2: Dla vincenta pewnie pojade do pottery barn i cos mu slodkiego kupie, oni maja przecudne kostiumy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry