Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dusia kup zwykle bo moj Oliver wyrosl jak mial 2.5 roczku, normalnie mu bylo ciasno i spadal z lozka...sutuacja sie nigdy nie powtorzyla jak dostal twin.
a tu fotka totalnie robocza robiona przez mojego olivera :-)
Ja jestem tego samego zdania co Domiska, wloski super i bardziej mi sie podobaja jak blond.
Dzieki dziewczyny za porade! Tez wlasnie myslalam ze twin lepsze tylko jakos sie boje ze nawet jak zaloze barierke po boku to mi jakos spadnie, chyba jestem przewrazliwiona.
haha powiem ci Dusia ze moja tez spadla kilka razy a uwierz jej lozko akurat jest dosyyyyc wysoookie tez sie wystraszylam kilka razy ale odpukac nic sie nie stalo no i przestala spadac haha
no ja jestem teraz taka blada, przestalam sie opalac bo starosc nie radosc ale w sumie make-upy robie dosc ciemnne....tylko ze fotka w wersji domowej bez tapety jest haha
Ja tez o tym myslalam ze takie ciemne a masz jasna karnacje ale mi sie wydawalo ze wlasnie nawet bardzo ci pasuja takie ciemne. Bo niekturym osobom z jasna karnacja nie bardzo pasuja takie czarne a tobie tak :-) Ja mam swoj kolor ciemny brazowy a nie wyobrazam sobie siebie w czarnych wlosach. A ty swoj mialas blond?