Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Domiska- i szybko sie przyzwyczaila spac w duzym lozku? Ja to sie tak tego boje ze niewiem haha. Najbardziej to mnie przeraza to ze to lozeczko bendzie stalo w drugim pokoju i jak on je bendzie widzial to ze bendzie tam chcial isc spac. Niewiem ja chyba to zabardzo przezywam a maly pewnie nie odczuje roznicy haha

Witam po kilkudniowej przerwie. teraz jakos czasu brakuje, jak nie praca to cos w domu trzeba zrobic i tak dni mijaja. A tu widze bardzo piesko sie zrobilo. Macie cudowne zwierzaczki.
Na moim drugim forum, wlasnie formuowiczka urodzila drugie dzieciatko - coreczke. Przy drugim poszlo jej bardzo sprawnie wszytsko. Zycze Wam tego ciezaroweczki:-):-):-).
ale sie rozpisalyscie... to teraz tradycyjnie kilka dni przerwy... 

Mi osobiscie Sara tez sie nie podoba![]()
Ale jeszcze ci powiem ze juz wole Sara jak Sarah. Jakos mnie to H na koncu denerwuje![]()

Ja ogolnie czesto Brooklyn odwiedzam, bo tam mieszka moj tato i brat, wiec zagladam w stare katy![]()
jestesmy tam przynajmniej 4 razy w roku, wiec moze kiedys sie spotkamy... 
Widze ze w tym towazystwie tylko ja nie mam psa,normalnie czuje sie gorsza tymbardziej ze zawsze o nim marzylam.
ja tez bez pieskowa:--(
i nie chce miec
:-)
:-):-):-).Pawim a mialas przyjechac do Chicago i widze ze nic z planow.Chyba predzej urodze.
bardzo chetnie ci moge swojego podsylac jak bede wyjezdzac hahaha!Widze ze w tym towazystwie tylko ja nie mam psa,normalnie czuje sie gorsza
tymbardziej ze zawsze o nim marzylam.
zupelnie nielistopadowo!