aga_wozniak
happy mommy... :o)
Moje dzieci troche chore, temperatura po 40 stopni od 3 dni. Patrykowi juz przeszlo ale z Julia gorzej, dostala wyspki, bylismy z nia dzis na Emergency bo weekend i nie mamy jeszcze wybranego pediatry, na szczescie to tylko goraczka z wysypka zwana tutaj Roseola, nie mam pojecia jak to jest po polsku. Szczescie ze nic gorszego a wyglada naprawde groznie.
Witam :-)
Sarah miala "roseola" m-c temu...

Przez dwa dni miala wysoka goraczke (ok. 103 degrees F)
, pojechalismy do lekarza, zrobili jej badanie krwi, moczu, dostala dwa zastrzyki z antybiotykiem... i lakarz kazal wrocic nastepnego dnia zeby sprawdzic wyniki badan itd. Okazalo sie ze wyniki sa OK... poza tym temperatura spadla, pojawila sie wysypka i wtedy bylo juz pewne ze to tylko roseola...
nic powazniejszego... ;-) Ale faktycznie ta goraczka troszke mnie wystraszyla...
a wysypka byla "mala"... kilka krosteczke na brzuszku, potem dwie pojawily sie na twarzy i w sumie to wszystko... po dwoch dniach wszystkie zniknely... 

kasiek 121 :-) co tam u Ciebie?? nadal w "dwupaku"??
bedzie co ma byc, najwazniejsze, ze mala caly czas sie rusza i daje znaki, ze u niej wszytsko bez zmian.
no i postanowilam ze podczas nastepnej wizyty zapytam lekarza jak to jest z tymi chorobami... ;-):-) ale to dopiero w pazdzierniku... ;-):-)