reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam :-)

Wpadlam na chwilke zeby sie pochwalic, ze zdjecie mojej coreczki bylo w gazecie... :tak::rofl2: The Dispatch... taka lokalna gazeta... :tak::-)

Podziwiajcie... ;-):-p:-D

63FRkbQfh0cfGgH086E1XD9Yi9vRrCxb0280.jpg

irGpHY9OfB7rDGkpyLinwnISSM7AcDvn0300.jpg

dziekuje dziewczynki!!!! jutro przyjecie pozakupowane - przyjecie bedzie w stylu Elmo- talerze, talerzyki deserowe, kubki, czapki serwetki i inne cuda z Elmo :D balonow ze 150 kupilismy haha i nie umiemy ich napompowac :D jakie dziwne kupilismy czy co! tort z Elmo itd

na prezent mala dostaje ktora mowi placze smieje sie, rusza buzia ima mimike prawdziwego niemowlaczka poza tym mozna je karmic butelka, smoczkiem itd dziecko wydaje dzwieki jak zywe :D spi i oddycha jak zywe itd :D

iiii... kupilismy jej jeszcze jedna rzecz :D pojazd jej kupilismy 4 kolowca :D QUAD :D z disneya w sam raz dla dziewcyznki :D wiec mamy nadzieje ze jej sie spodoba :D

wkleje zdjecia jak znajde albo zrobie :D

kurde poza tym zepsulo sie moje autko nagle.. ni stad ni zwoad bleh:( i bylam zmuszona kupic inne - chcialam w przyszlym roku kupic nowa terenowke ale nie w tym.. wiec kupilam uzywana terenowke - taka:

Przyjecie na pewno bedzie super!! :tak::-) Prezenty rewelacja... :tak: Sarah tez ma lalke ktora placze, smieje sie i oddycha... :tak: a jak zje to jej sie odbija... :-D Dostala na pierwsze urodziny od babci. Na poczatku nie chciala jej nawet dotknac, a teraz sie nia bawi, przytula, a jak lala placze to robi taka smutna minke, daje jej smoczka i glaszcze po glowce... :tak: Rewelacyjna jest ta lalka!! :-)

My tez niedawno kupilismy autko... :tak::tak: chevy malibu... mamy znajomego, ktory sprzedaje uzywane samochody i zawsze znajdzie nam jakis fajny, w bardzo dobrym stanie za grosze... :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki dziewczynki:)

kasiek wez no smigaj do szpitalka i przynos nam mala dziewczynke !!! nie chcesz sie z nia cos podzielic ze swiatem:D
a wez ja tez juz wymiotowalam tymi upalami :/

aga_wozniak sliczne zdjatko w gazetce :))malibu? moja kolezanka z chicago ma :) ja wlasnie chcialam dla siebie cos wiekszego hihihi.. no i jest :D

uoo no nic lece dalej dekorowac domek :D mezus w pracy ale ma wczesnie byc w domku zeby cos pomoc i wiadomo na przyjecie :D
mala ma ubaw bo coraz wiecej balonow .. wszedzie widac elmo :D ii.... wrrr schowalismy tego 4kolowca w innym pokoju a ten lobuz go znalazl i juz chcial siadac na niego :D ale pozamykalam na 4 spusty!!! :D lala tez schowana :D

mamo a tu jeszcze tyle robotki .. lepiej smigam dalej :D:D:D trzymajcie za mnie kciuki bo tragedia..

aa jeszcze tort musze smignac odebrac :D

witam dziewczynki!!!

Domiska - STO LAT DLA SZANTUSI!!! NIECH ROSNIE ZDROWO!!!
birthday-cakepink.jpg

kasiek 121 - powodzenia w szpitalu ;-):-) oby wszystko poszlo sprawnie; czekamy na fotki malutkiej :-)

aga_wozniak - wow, ale masz slawna corunie, sliczna jest ;) pozwolilam sobie wejsc na stronke Twojego meza i musze powiedziec ze bardzo ladne robi zdjecia, gratki takiego talentu ;)

Ostatnia edycja:
Witam i ja!
Kasiu trzymam kciuki mocno, zycze szybkiego i bezbolesnego porodu i czekam na zdjecia malenstwa.
Moich 2 chlopow jest z 4 lipca i co roku mamy wlasnie takie wieksze przyjecie, w tym roku byl Spidermen. Kevinek chcial Diego ale niestety w polskiej piekarni akurat nie mieli. Tata jest biedny bo co roku ma torta z postacia z kreskowek, no i prezent juz nie ten. Ale za to jaki prezent dostal w 2003!:-D
Aga sliczna Twoja corenka.
My wlasnie czekamy na samochod z aukcji ale cos malenkiego i jak najmniej palacego bo malzonek daleko do pracy czasem dojezdza.
Ja wlasnie pracuje nad reklama i mam cale biurko zawalone znaczkami, naklejkami z adresami, pocztowkami itd. Takze wracam do pracy i czekam na wiesci od Kasi.

O ale tu pusto, zadnych wiesci jeszcze?
U mnie jutro (NARESZCIE!!!) Kevinek zaczna szkole. Bardziej jestem przejeta od niego. Przybory juz spakowane, dziecko juz w lozku a ja jeszcze szykuje mundurek bo dopiero mi spodnie wyschly. Jutro moze jeszcze bedzie ok, gorzej w poniedzialek jak Karen pojdzie pierwszy dzien do szkoly. Jesli wogole raczy wejsc do niej.:baffled:

faktycznie cos cichutko sie zrobilo tutaj

ciekawe jak tam kasiek:) pewnie juz tuli coreczke w ramionach, mam nadzieje wkrotce i nam ja pokaze :D

u mnie po staremu do pracy sie chodzi..placi sie podatki ;)

niestety spotkala nas tragedia moze nie bezposrednio ale posrednio:( syn mojej kolezanki zostal zabity w srode.. ugodzony smiertelnie nozem na ulicy;(
sledztwo trwa wiec nie wiemy za wiele.. z Tamra tez nie rozmawialam.. bylam dzis u niej pod domem slychac ze psy sa w srodku ale nikt nie otwiera.. moze jej tam nawet nie ma.. :(
ehh kupilam jej 2 tuziny pieknych olbrzymich roz i jak jutro nikt nie otworzy po prostu je zostawie pod domem ;< eh biedna.... szkoda mi jej nieziemsko mam nadzieje ze jakos sie pozbiera i wroci do pracki.. i co najwazniejsze do "siebie.."

poza tym ijee zakupuje lozeczko dla malej jutro albo pojutrze odbieramy :D:D mam nadzieje ze nie bedzie spadala .. choc mam nadieje ze z tym nie bedzie problemu.. ale co najwazniejsze hihi mam nadzieje ze nie bedzie chciala wedrowac do nas w srodku nocy :D:D trzymajcie kciuczki :)

a no i dostala swoja pierwsza barbie :D niania kupila jej na urodzinki barbie cheerleaderke ;) jakies wymachy nogami rekami salta robi.. malo :D to jest jest bardzo ciemnej karnacji jak Szantuska:D

a co tam u was kobitki?:D

reklama
Domiska, straszna tragedia z synem Twojej kolezanki.

Isia, powodzenia w szkole.

Kasiek, mam nadzieje ze wszytsko ok i tulisz coreczke.

Moja Julia, w srode przestala chodzic, nie mogla stanac na nozke, kulala, nie mogla sie podniesc do stania ani raczkowac, strasznie plakala. Pojechalismy do szpitala, zrobili rentgena, na szczescie nozka cala a to ze nie chodzi to powiklanie po "roseola", ktora miala kilka dni temu. BYlam przerazona, na szczescie juz jest ok, mala chodzi, staje. Bylam z nia dzis u dzieciecego ortopedy (Polak w 3 pokolenieu) i wszytsko jest ok. Poprosilam zeby obejrzal tez bioderka bo mowie mu ze w PL robia usg i sie martwie a on na to ze byl wlasnie w Warszawie na konferencji ortopedow i wie ze usg noworodkom robia standardowo tylko w PL i Izraelu:-) Dziwne to no nie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry