reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
nie ma was:(( no trudno, domiska pewnie dzis pracowala a kasiek???? gdzie to sie podziewa pani? ja tylko sie pochwale ze do nas wiosna przyszla....w koncu :) dzisiaj 64F byly tylko wiatr straszliwy. Jutro tez ma byc cieplo moze lzejsze wiatrzystko, biore dziadka(mojego tate) i dzieciaki na spacerek i shopingi jutro :)) moze go na cos naciagne he he...

reklama
Jestem, jestem, ale oczywiscie na koncu. Przez caly dzien a to praca, pozniej spacer z mala, zrobic cos w domku i tak to wyglada:-(:-(:-(
U nas dzisiaj tez juz cieplej, ale nadal snieg lezy . Do nas tez juz ma niedlugo przyjsc wiosna.:-):-D:-D
Dominska ja pracuje na domkach to moge powiedziec Ci ile biore na godzine. Tutaj srednio jest 10-15. Ja mam np. domek gdzie babka placi mi 25$, ale mam, ze 15. Polki dosc wysoko sie cenia, natomiast meksykanki, ukrainki one prauja nawet za 10$ i mniej. Im sie oplaca, bo w ich krajach dlar nadal stoi wysoko, a u nas juz tak nie jest:-p:-p:-p:-p

no to mniej wiecej jak u nas...ja place swojej polce $120 i ona u mnie sprzata 5-6 godzin. kobietka u mnie juz dlugo jest bo jeszcze w moim poprzednim domu sprzatala....od 2001 roku chyba :))

le to i tak dobrze! z tego co sie orientuje to tu 10 to dosyc dobra zaplatka za godzine.. wiem z e whotelach np njczesciej maja kolo $8

w ogole $10/$11 to tak srednia placa od godizny tu tak ogolnie .. :)

pawimi ano ja w prcy caly dzien buuu :D padnieta jestem jak nie wiem i zarz trzeba bedzie isc spac by choc troche wypoczac ;) a dopiero 10:25:) ale mowie wamtak mi sie nic nie chce jejku.. moze przez to ze w pracy bardzoooo "slow" wiec dni sie dluza i meczy to czlowieka niemozliwie bu..

no i zbliza sie dzien kobiet.. wy pewnie pieknie bedziecie obchodzic.. moj amerykanski maz nie zna tego swieta buuuuuuuuuuuuu :( ;)

poza tym ogladam szczeniaki do sprzedazy.. bardzo bym chciala File brasieleiro.. ewnetualnie maz by chcial great dane albo ja jeszcze mysle nad dogiem de bordeax i boxerem :) mmm

hihi duzo duzo :D moja mama jest straszna pedantka i mnie zarazila sprzataniem hihihi :D ja to nawet lubie :D chyba tez po prostu nie chcialabym by m ktos obcy sie wiecie w ten sposob krecil po domku.. a tak posprzatam sama i chyba jednak z tego czerpie przyjemnosc hihihi :D

no ja tez jestem pedantka..chociaz moja mamusia nie byla i chwile mi wzielo zanim sie przyzwyczilam ze obcy babsztyl grzebie mi w domu....ale nie jestem w stanie pracujac na full time i majac troje dzieci takich obszarow sprzatac....i tak sprzetam prawie codziennie i zanim moja babka przyjdzie to tez to robie ha ha....kiedys mi mowila ze jestem jej najczysciejszym domkiem:))))

reklama
hihi to mozemy sobie raczki podac :D jejku ja to samo codziennie wieczorem sprzatanko jak mala spi no i w dnie wolne :D hiihi

a pawimi co nalezy do sprztajacych obowiazkow pani housekeeperki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry