Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
nie ma was( no trudno, domiska pewnie dzis pracowala a kasiek???? gdzie to sie podziewa pani? ja tylko sie pochwale ze do nas wiosna przyszla....w koncu dzisiaj 64F byly tylko wiatr straszliwy. Jutro tez ma byc cieplo moze lzejsze wiatrzystko, biore dziadka(mojego tate) i dzieciaki na spacerek i shopingi jutro ) moze go na cos naciagne he he...
Jestem, jestem, ale oczywiscie na koncu. Przez caly dzien a to praca, pozniej spacer z mala, zrobic cos w domku i tak to wyglada:---(
U nas dzisiaj tez juz cieplej, ale nadal snieg lezy . Do nas tez juz ma niedlugo przyjsc wiosna.:-)
Dominska ja pracuje na domkach to moge powiedziec Ci ile biore na godzine. Tutaj srednio jest 10-15. Ja mam np. domek gdzie babka placi mi 25$, ale mam, ze 15. Polki dosc wysoko sie cenia, natomiast meksykanki, ukrainki one prauja nawet za 10$ i mniej. Im sie oplaca, bo w ich krajach dlar nadal stoi wysoko, a u nas juz tak nie jest
no to mniej wiecej jak u nas...ja place swojej polce $120 i ona u mnie sprzata 5-6 godzin. kobietka u mnie juz dlugo jest bo jeszcze w moim poprzednim domu sprzatala....od 2001 roku chyba )
le to i tak dobrze! z tego co sie orientuje to tu 10 to dosyc dobra zaplatka za godzine.. wiem z e whotelach np njczesciej maja kolo $8
w ogole $10/$11 to tak srednia placa od godizny tu tak ogolnie ..
pawimi ano ja w prcy caly dzien buuu padnieta jestem jak nie wiem i zarz trzeba bedzie isc spac by choc troche wypoczac a dopiero 10:25 ale mowie wamtak mi sie nic nie chce jejku.. moze przez to ze w pracy bardzoooo "slow" wiec dni sie dluza i meczy to czlowieka niemozliwie bu..
no i zbliza sie dzien kobiet.. wy pewnie pieknie bedziecie obchodzic.. moj amerykanski maz nie zna tego swieta buuuuuuuuuuuuu
poza tym ogladam szczeniaki do sprzedazy.. bardzo bym chciala File brasieleiro.. ewnetualnie maz by chcial great dane albo ja jeszcze mysle nad dogiem de bordeax i boxerem mmm
hihi duzo duzo moja mama jest straszna pedantka i mnie zarazila sprzataniem hihihi ja to nawet lubie chyba tez po prostu nie chcialabym by m ktos obcy sie wiecie w ten sposob krecil po domku.. a tak posprzatam sama i chyba jednak z tego czerpie przyjemnosc hihihi
no ja tez jestem pedantka..chociaz moja mamusia nie byla i chwile mi wzielo zanim sie przyzwyczilam ze obcy babsztyl grzebie mi w domu....ale nie jestem w stanie pracujac na full time i majac troje dzieci takich obszarow sprzatac....i tak sprzetam prawie codziennie i zanim moja babka przyjdzie to tez to robie ha ha....kiedys mi mowila ze jestem jej najczysciejszym domkiem)))