reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
moja pani przede wszystkim doczyszcza pokoje i lazienki chlopcow...robi pokoje ktore rzadko uzywamy jak living room, formal dining room, biblioteke, doczyszcza obie kuchnie bo ja na biezaco tylko tak po wierzchu sprzatam, pralnie, czesto pomaga mi skladac pranie na ktore nie mam sily i czasu, wymienia i pierze posciel, odkurza, myje podlogi :)) nic atrakcyjnego he he

reklama
no nic, lece spac chyba bo u mnie polnoc wybila....maz wola :))) w przyszlym tygodniu lecimy na moj firmowy wypad to mnie nie bedzie kilka dni, dobranoc!

a ja po pracy .. glowa mnie cos boli.. ale to pewnie przez to ze taki dlugaaasny dzien mialam w pracy bleh no ale mezu cos dobrego pichci wiec zjem i moze przejdzie hihi :D

aco u reszty? co tu taka cisza?:)

Witam:-):-) U nas dzisiaj bylo rewelacyjnie okolo 20 stopni, mam nadzieje, ze wiosna juz na dobre zawitala i sie nie wycofa:-):-):-)
Domiska jak tam z bolem glowy, moze to cisnienie :-(:-(:-(

piekna pogodka co?:) pewnie wykorzystujesz i na sloneczku dlugo jestescie? i dobrze bo szkoda czasu na siedzenie w domciu co:))

co do glowy to moze wlasnie niskie cisnienie? albo poprostu zmeczenie bleh ;)

Oj tak korzystam Dzisiaj tez bylo cudownie.:-):-D:-DBYlam u brata i odkurzylam w samochodzie i powycieralam, bo wt6ch mijniach placisz a oni na odwal. Mam teraz samochodzik czysty i pachnacy w srodku. :-D:-D Gorzej na zewnatrz :wściekła/y::wściekła/y:

Kasiuuu nie chcesz zajrzec domojego?:D tam taki balagan az wstyd! :D nie dosyc ze musze przyznc ja biore rzeczy do autka i pozniej zapominam wyciagnac to mala jeszcze jakby mogla to by caly swoj pokoj tam przeniosla hihihi :D

ja wolneeeeeee:D i to az do czwartku ach zyc nie umierac :D

reklama
Domiska pewnie jak bym byla blizej to bym Ci pomogla. Co do samochodu to ja pilnuje porzadku.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Juz sie przyzywyczailam, ze musze miec szysto, a szczegolnie wycieraczki pod nogami.:tak::tak:
Dziewczyny pamietacie kiedy pierwszy raz dalyscie jogurty swoim pociechom?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry