reklama

Mamusie ze Stanów

• Starter tematu Starter tematu KingaB
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Kasiu z tego co sie orientuje to zaleca sie zaczac podawac jogurt okolo 7-8 miesiaca.. tak zazwyczaj zalecaja, ale mala jeszcze troche i bedzie miala 7 wiec moze warto sprobowac?:))

a gdzie reszta babeczek?:)

reklama
Natalka juz w sumie niedlugo bedzie miala 7 m-cy i sama nie wiem co z tymi jogurtami, bo w sumie z mleka krowiego, a krowie dopiero po roku czasu. Z tym zywieniem to mozna jakiegos chopla dostac, tak jak z wprowadzaniem glutenu do posilkow. Dobrze, ze Natalka na butli i juz gluten wcina.
Wczoraj bylam po talony dla Natalki na mleko i babka pytala sie mnie co mala je, ja, ze to i to i meso ze soiczkow ( juz nie mowilam, ze sama gotuje), a ta , ze jej miesa jeszcze nie wolno:szok::szok::szok: Dopiero po 8 m-cu ja jej mowie, ze ze sloiczka a ta dalej swoje.
I tak bede dawala malej tak jak ja uwazam:-):-):-)

talony na mleko? jak to? hihi zabrzmialo to jak w komunistycznych czasach Polski hihihihi

jejku kurde ja juz nie pamietam jak mala jadla kiedy i co;/ ale ona szybko zaczela jesc wszystko lacznie nawet z owocami morza i nigdy jej nic nie bylo :)
musisz probowac moze tyle ze ostroznie i powinno byc OK :)

Jestem w miescie zarejestrowana w WIC-u, wiec Natalka dostaje mleko, a teraz i kaszki. I tam wlasnie zawsze musze przyniesc zaswiadczenie od lekarza, czy corcia rosnie i czy zdrowa i robia tez wywiady.:-):-)
Ale juz sie naumialam i teraz bede mowic tylko to co dostalam w ulotkach od tej kobiety:happy::happy::happy::happy:

elo kobitki :) jak tam? co porabiacie itd?

widze ze tu cisza gdzie wy sie podziewacie kochane ?:)

kasiu kochana chociaz ty tu zagladasz bo inne kobitki juz za leniwe :P
ja jeszcze jutro do pracy i wolneeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

ano najwyrazniej nie doczytalyscie drogie mamusie jak mowilam ze wyjezdzam i mnie nie bedzie przez kilka dni :))))) no i widze ze o lenistwo zostalam posadzona!!! A BEEEE!!!

Pawimi ja wiem, ze jak jestes przy koputerku to zagladasz na forum. Mowilam o rescie, zobaczcie, ze zostalo nasw sumie tylko 3. Szkoda, ze tak daleko od siebie mieszkamy, bo moglybysmy spotkac sie w realu.:-):-):-)

no szkoda....faktycznie troszke daleko, niby ten sam kraj ha ha! Moze lepiej tylko trzy niz czytanie bzdur falszywych panienek ktorym sie nudzi jak to mialo miejsce calkiem niedawno :(

reklama
dzien dobry i ja! :D

u nas wszystko w porzadku.. pieeekna pogoda zdrowi wszyscy.. no i jeszcze jeden dzien wolnego ach zyc nie umierac..a na dodatek pokupowane bilety na floryde, samochod wypozyzany juz tez oplacony jeszcze tylko bilety do disneyworldu i seaworld i inne drobnostki i bydzie piknie :D no i jakas letnia garderobe moze czy cus :D

a co u reszty?

kurde u nas dochodzi 1 w nocy lepiej pojde spac:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry