reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie ze Stanów

kurde naprawde wydje mi sie pdobny do ciebie na tym srodkowym zdjeciu to w ogole zdaje sie ze cala ty! :D

eh ja sie wlasnie zastanawiam czy powinnam miec drugie dziecko ..wkrotce.. maz mi dal przyzwolenie na po powrocie z Florydy haha :D kurde sama nie wiem.. no ale ile mozn odkladac? kurde nie wiem sama.. moze poprostu zrobic i z glowy? ehh.. i jak tu znalesc odpowiedz..

reklama
no ja mam taka roznice miedzy dziecmi ze Ci nie doradze, hehe, kazdy niestety musi kierowac sie swoimi priorytetami w zyciu....napewno dzieci razem fajnie sie maja, moj Jonathan byl taki sam jak palec przez 10 lat, to juz teraz Oliver z Vincentem sie maja lepiej bo zaczynaja sie coraz czesciej razem bawic i mam ich z glowy ha ha!

no u was roznica faktycznie spora.. moze i wartopoczekac aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nie wiem!
wiem! najpeirw musze zrzucic niepotrzebne kiloski by przygotowac cialko na kolejna ciaze! jak tak sie stanie to postaram sie o dzidziusia:))))

no u was roznica faktycznie spora.. moze i wartopoczekac aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! nie wiem!
wiem! najpeirw musze zrzucic niepotrzebne kiloski by przygotowac cialko na kolejna ciaze! jak tak sie stanie to postaram sie o dzidziusia:))))
aha, to jak sie w pocie czola napracujesz nad figurka to ja zaraz zeszpecisz :tak::tak::tak:no rewelacyjny pomysl!

nie o to chodzi wlasnie.. teraz z tymi kiloskami plus z kiloskami ciazowymi? bylabym naprawde duzaaaaa
a tak zrzuce niepotrzebne .. przygotowuje zdrowe cialko na to rosnace malenstwo.. i kiloski spokojnie beda mogly przyjsc nie bede sie martwila o te ktore juz mam itd :)

w zdrowym ciele zdrowy duch albo nawet dwa :D

no to juz sobie moja droga ustalaj z wlasnym malzonkiem, a ja ide w koncu do swojego bo sie obrazi! ;)))) dobranoc, kolorowych snow zycze....

jak tam kobietki sie macie dzisiejszego wieczorka?my mielismy pracowity dzionek, duzo jezdzenia,spotkanko z klientem...jutro z ranca tez zapowiada sie pracowicie, rano mam nastepne spotkanie, pozniej musze na lunch ze znajomym agentem real estate....podobno market rusza troszke do zycia wiec trzeba kontakty odnawiac....taka wspolpraca w biznesie zawsze sie przydaje...he he, moje dziecko zaczyna spring break w srodku przyszlego tygodnia....JA NIE WIEM CO BEDE Z NIM ROBIC!!!!

u nas tez dosyc zalatanie bylo.. do 17stej pracowalam..pojechalam odebrac mala.. pozniej na 18sta na licencje tlumacza n zajecia.. do po 20.. pozniej z rodzinka na moment do sklepu .. w domu kolo 21.. pozniej na bieznie wskoczylamkilka cwiczen prysznic a teraz na kanapie z mezulem :D no i musialam tu zajrzec :D:D

reklama
ja wlasnie tez po prysznicu, siedze przed kominkiem i piwko spijam a mezulek dzis padl wczesniej i spi :) musze jakas nowa fryzurke sobie odstrzelic na wiosne, macie jakies propozycje?

Do góry