reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
no wlasnie calkiem nie wiem ale znudzona jestem swoimi wlosami. Kiedys mnie wzielo to zafarbowalam na braz i krociutko scielam ale nie chce juz czegos takiego, cale zycie bylam blondynka z dlugimi wlosami....raz slomkowa, raz platynowa, mieszana ale zawsze dlugie wlosy...

Jestem kobietki. :-):-) Jakos nie mialam czasu przez wekeend. W piatek dlugo pracowalam i nie mialam sily na forum, sobota i niedziela tak szybko mija, ze nawet nie wiem kiedy. Widze, ze temat wlosow. Po porodzie to mi tak wlosy wypadaly, ze balam sie, ze moze na cos zachorowalam:szok::szok::szok:(tfu, tfu!!!!0. Moja fryzjerka powiedzila, ze to tak jest, ale obcielam wlosy troche krocej. Teraz problem znikl.
Ja raz w zyciu zrobilam jasne pasemka i moje wlosy nie toleruja bladu, robilo mi sie siano. teraz tylko ciemne, najciesciej burgund, wisnia, lubie jak wlosy blyszcza na sloncu:tak::-):-):happy::-p

no prosze ktos sie tu pojawil!

witaj kasiu! no no moje wloski tez tak srednio z blondem chyba ja mam zazwyczaj swoje ciemny braz albo wlasnie farbniete na czarne tk jak teraz :D w tym kolorze czuje sie wygodnie :)
teraz mysle by sciac znowu grzywke ale reszte chce zapuszczac ciekawwe jak mi to wyjdzie :D:D

Witam Was!

Czy sa tu jakies mamuski z Houston? Poszukuje informacji na temat zycia w tym miescie (zlobek/szkola polska/rozne zajecia dla maluszkow itp itd....)

Pozdrawiam goraco!:-)

reklama
Wtaj Jily. Ja ze wschodniego wybrzeza.:-:)-(
Domiska ale teraz grzywka wlasniew modzie i to jeszcze taka na cale czolo. Fakt, ze ja to bym chyba dostala nerwicy jak bym czyla na oczami wlosy, ale wszystko to kwestia przyzwyczajenia:-):-)
dzisiaj rozliczalam sie z podatkow i jestem w szoku, bo mamy dosc duzy zwrot ( jak na nasze zarobki) i cieszymy sie bardzo. bedzie mozna spokojnie miesiac przezyc. Myslam, ze moze bedzie cos terzeba dioplacic, bo natalka rodzona w sierpniu, wiec moze nie wszystkie odliczenia beda brane pod uwage. Ale pan nas wyprowadzil z bledu, nawet 30 grudnia jak urodzi sie dziecko to ma pelne odliczenia. :-):-):-)

Do góry