reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamusie ze Stanów

Pawini z ta pogada na faktycznie cos jest nie dak. Dzisiaj byla u nas bardzo przyjemnie z corcia 2 razy spacerowalysmy:-):-)
Mam nadzieje, ze to juz wiosna!!!!!:-):-):-):-)

reklama
no u nas juz wiosna od ponad 2 tygodni,praktycznie odkad wrocilam po 20 stopni jest, wprawdzie ten weekend ma byc chlodny i deszczowy ale tylko kilka dni ochlodzenia przewidziane i powrot do wiosny:)

no u nas wiosna z miesiac temu zawitala :)

my ogladamy wlasnie Supernanny, a pozniej wskakuje na bieznie i cwiczonka i prysznic i moze kieliszeczek winka :)

Witam was serdecznie.
Tylko pozazdroscic takiej pogody, u nas deszcz (Wczoraj), dzisiaj wietrznie. Przez ten wiatr to stracilam jedynego smoczka corci:szok::szok:, wywialo mi go z miejsca na kubek. Wcale nie pomyslalam o tym:szok::no::no:. Kupilam drugi, ale Natalka jak na razie go nie akceptuje:-:)-(. Mam nadzieje, ze dzien, dwa i moze sie przyzwyczai:tak::tak::tak:

ale kasiu! toz to piekna okazja by ja odzwyczaic od smoczka!!!!:))

ja juz po kickboxingu i robie obiadek :D mezus wrocil z pracki z bukeitem dla zonki - bez okazji mmm kochany moj :D

a tu ostatnio jakas cisza! gdzie sie podziewacie???

dziecko moje ferie ma wiosenne i jakos tak okupuje mnie calodobowo ze nie mam sily zajrzec na wszystkie watki :) poza tym moj tatus juz wyjezdza wkrotce wiec jakos tak smutno mi sie zrobilo :( po tylu latach, swiadomosc ze go nie bedzie pod reka jest przykra.

pawimi przykro mi.. ja wiemjak to jest szczegolnie ze nasze rodzinki oj daleko dalekoooo
a on postanowil wrocic do polski czy cus?

dziewczyny chce sie obciac na krociutko tak na chlopca prawie ze.. np jak vicki bekham czy cus.. znacie jakies takie fajne fryzurki?

tak sobie postanowil, juz dosc dawno temu ale czekal na rozwiazanie swoich spraw ktore tu mial rozpoczete, no i nic nie jest w stanie mu przemowic do rozsadku ze po blisko 15 latach mieszkania tutaj niestety ale tu jest jego dom....a nie w polsce ktora sie diametralnie zmienila ale rowniez daleko jej do doskonalosci. Jesli chodzi o fryzurki to lewa jestem, sama mam wizyte do swojego fryzjera zamowiona i nie wiem co wymyslec nowego

no teskno mu do swoich korzeni. w sumie sie nawet nie dziwie.. choc wiadomo ze bedziecie tesknic!

no wlasnie pawimi co planujesz zrobic u fryzjerka? ja mysle ze jutro pojde :)

reklama
mam nadzieje ze moj fryzjer zablysnie jakims nowym kolorkiem dla mnie, a takze podcieciem tych moich tasiemcowych juz wlosow. Chce zachowac dlugie wlosy ale z jakims nowym atrakcyjnym obcieciem.

Do góry