reklama
Domiska
Sierpniowa Mama'06
6 maja wylot
czyli jeszcze z poltora miesiaca ale bilety niestety w tamte okolice trzeba rezerwowc w miare wczesnie
potrfily z dnia na dzien skoczyc do gory bardzo duzooo wiec ciesze sie ze udalo nam sie w miare tanio je kupic 
terz jeszcze hotel gdzies w Orlando na 2 dzionki zeby zahaczyc o Disneyworld
)
bleh wlsnie zeszlam z biezni.. ide zrobic brzuszkow "kilka"
i pod prysznic 
bu jutro spwrotem do pracy :/
terz jeszcze hotel gdzies w Orlando na 2 dzionki zeby zahaczyc o Disneyworld
bleh wlsnie zeszlam z biezni.. ide zrobic brzuszkow "kilka"
bu jutro spwrotem do pracy :/
kasiek 121
sierpniowa mama '08
Domiska zazdroszcze Ci tego wyjazdu na Floryde. Mam nadzieje, ze kiedys tam sie wybiore, juz 5 rok jade nad Niagare i dajechac nie moge. Teraz musimy czekac, az Natalka podrosnie, zeby i ona miala frajde z wycieczki:-):-):-)
no widze ze domiska super zorganizowana, ja to zawsze na ostatnia sekunde zalatwiam wszelkie bilety
Mysmy Olivera brali ze soba wszedzie takiego malutkiego, mial dobry trening na wloczegostwo zyciowe od poczatku. A Jonathan mial 2 mc jak przylecialam do usa 
Domiska
Sierpniowa Mama'06
no my musielismy wczesniej zlozyc papierek o wolne w pracy wiec skoro juz sie dowiedzielismy ze je mamy postanowilismy pokupowac bilety porezerwowac wszystko.. szczegolnie ze teraz bilety tansze no i wiecej mozliwosci z hotelami itd 
btw znacie jakies fjne stronki z hotelami ?
co w ogole u was kochane??
btw znacie jakies fjne stronki z hotelami ?
co w ogole u was kochane??
Domiska
Sierpniowa Mama'06
karze za nie pojscie spac ?
oj to lepiej pojsc 
my z mezulem ogladamy The King of Queens aj uwielbiam ich hihihi
my z mezulem ogladamy The King of Queens aj uwielbiam ich hihihi
Domiska
Sierpniowa Mama'06
czy mi sie wydaje czy bardzo do ciebie podobny ?
reklama
wydaje
jest najmniej do mnie podobny, raczej caly tatulek....z czego tatus jest niezmiernie dumny oczywiscie ! ale mowiac po cichu zeby tatus nie slyszal ja wiem ze ze mnie tez cos ma, zwlaszcza to na zdjeciach widac, niestety na zywo wszyscy nasi znajami twierdza ze maly witus...