reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie ze Stanów

ja sie pewnie okrecalam na drugi bok jak pisalas swojego posta wczoraj w nocy...ha ha, a kiedy to wyjezdzacie? Cos mi sie ubzduralo ze latem dopiero a to juz teraz?

reklama
6 maja wylot :) czyli jeszcze z poltora miesiaca ale bilety niestety w tamte okolice trzeba rezerwowc w miare wczesnie :D potrfily z dnia na dzien skoczyc do gory bardzo duzooo wiec ciesze sie ze udalo nam sie w miare tanio je kupic :)
terz jeszcze hotel gdzies w Orlando na 2 dzionki zeby zahaczyc o Disneyworld :))

bleh wlsnie zeszlam z biezni.. ide zrobic brzuszkow "kilka" ;) i pod prysznic :D
bu jutro spwrotem do pracy :/

Domiska zazdroszcze Ci tego wyjazdu na Floryde. Mam nadzieje, ze kiedys tam sie wybiore, juz 5 rok jade nad Niagare i dajechac nie moge. Teraz musimy czekac, az Natalka podrosnie, zeby i ona miala frajde z wycieczki:-):-):-)

no widze ze domiska super zorganizowana, ja to zawsze na ostatnia sekunde zalatwiam wszelkie bilety :( Mysmy Olivera brali ze soba wszedzie takiego malutkiego, mial dobry trening na wloczegostwo zyciowe od poczatku. A Jonathan mial 2 mc jak przylecialam do usa :)

no my musielismy wczesniej zlozyc papierek o wolne w pracy wiec skoro juz sie dowiedzielismy ze je mamy postanowilismy pokupowac bilety porezerwowac wszystko.. szczegolnie ze teraz bilety tansze no i wiecej mozliwosci z hotelami itd :D

btw znacie jakies fjne stronki z hotelami ?:)

co w ogole u was kochane??

w sumie to nic ciekawe, skleilam mala fotke swojego rozrabiaka i maz wola spac to pewnie zaraz pojde, chyba nie mam wyjscia jak ukochany karze :)))))

a tu moj lobuziak- dzisiaj wieczorkiem przed poznym spacerkiem z dziadkiem :))

ha ha - ukochany mi kazal a nie chce ukarac :)))) przynajmniej jeszcze nie bo mam zamiar byc posluszna!

reklama
wydaje :( jest najmniej do mnie podobny, raczej caly tatulek....z czego tatus jest niezmiernie dumny oczywiscie ! ale mowiac po cichu zeby tatus nie slyszal ja wiem ze ze mnie tez cos ma, zwlaszcza to na zdjeciach widac, niestety na zywo wszyscy nasi znajami twierdza ze maly witus...

Do góry