reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie ze Stanów

reklama
jestem tez....troche zajeta, wlasnie dzis odwoze tatusia na lotnisko. No nic, uparl sie biedak ze wraca do kraju ojczystego no to niech mu tam dobrze bedzie. Poza tym nic ciekawego, zalatana bylam zalatwiajac jego sprawy, nie mial paszportu, zakupy oczywiscie :) Ta czesc zakupowa musze przyznac chyba najprzyjemnejsza byla. A tak to praca, dom, jakies gotowanie, dzieci koncza szkole. Oliver idzie do pierwszej klasy i teraz przygotowywali sie do graduacji zerowkowej ktora maja pod sam koniec maja. Moj nastoletni syn w koncu przeforsowal swoje i przeprowadza sie do mnie na stale. Wlasnie jestem na etapie zalatwiania transferu z jego obecnej szkoly to naszej lokalnej obok mnie. Zostalo mu dwa lata high school'u wiec przeniose go juz tutaj, zamiast wloczenia sie kolejkami do miasta to elegancko bedzie po niego podjezdzal autobus szkolny. Super sprawa bo nie bede musiala sie martwic gdzie on jest, czy dojechal na czas, czy nie spoznil sie na pociag itd. No i w koncu dziecko bedzie mialo jeden dom. Do tej pory to tak sie paletal miedzy domem ojca a moim. Poza tym towarzystwo tutaj chyba troche lepsze od tego chicagowskiego ktore mial....Wiec jak widze same plusy tej zmiany :) Moje srednie dziecko zmusilo mnie do robienia browni tak od rana, wlasnie sie upiekla i tak fajnie pachnie :) Oczywiscie z gruba polewa czekoladowa...mniaaaam! Malucha sobie dziadek uspil w swoim pokoju, chyba sie jeszcze chcieli poprzytulac tak na odjezdne....juz jest spakowany no i gdzies kolo szostej wieczor ruszamy na O'Hare...nie moge uwierzyc ze po 14 latach leci...no coz...

Pawini chyba wkoncu jkazdego dopada tesknota za krajem. Moja mama mowi, zeby nie dzieci i wnuki to by sie chwili nie zastanawiala tylko od razu w samolot i myk do Polski:-):-)
Nie wiedzialam, ze ty masz juz tak duzego syna, w zyciu bym nie powiedziala. Na zdjeciach wygladasz jak dziewczynka:shocked2::shocked2:
Ja dzisiaj tez ciastowa, po raz pierwszy robilam tiramisu, teraz czekam na efekt koncowy chodzi mi o jedzenie:-):-):-)
Aga Wozniak milo Cie poczytac, wlasnie sie zastanawialam gdzie znikelas. dawno Cie u nas nie bylo. Myslalam, ze moze i Ty do Polski sie wybralas:-):-)

kasia - ten trzeci suwaczek to myslisz co jest? Tak, tak..16 lat skonczyl, niestety stara jestem :)

Mam nadzieje,ze nie będziecie złe, że na chwilkę zakłócę Wasz forumowy spokój :sorry2:
Chciałabym Was prosić o odwiedzinki na stronce drzewka mojej córeczki Mariczki :biggrin2: a także o wpisiki na stronce.... byłybyśmy niezmiernie wdzięczne ;-)
Pozdrawiam Grudniówka 2008 Karolina ;-)

Prosimy o odwiedzinki Hipp

Z góry dziękujemy :*

Pawini a co Ty pieszesz jak stara, nie patrz na metryke. Wygladasz rewelacyjnie.:-):-)
A czy nasza wczasowiczka wrocila juz z tej Florydy czy jeszcze sie urlopuje??:cool2::cool2::cool2:

dzien dobry :D

ha ja wrocilam z florydy :D bylo super BARDZOOOOOOOOOOO goraco ale fajnie :D piekne biale plaze, poodwiedzalismy rodzinke, pojechalismy do disneyworldu - non stop w biegu ale super :D ajjj no powklejam zdjecia zaniedlugo :D

u nas w sumie tez piekna popgoda prawie 30 stopni wiec narzekac nie mozna .. tylko buu zeby do pracy nie trzeba bylo isc hihih :D

Domiska to corcia pewnie wniebowzieta ze spotkania z Krolewna Sniezka i innymi postaciami:-):-):-) Fajnie, ze odpoczelas. A do pracy zawsze ciezko jest wracac:-:)-:)-(

reklama
Do góry