reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamusie ze Stanów

ten najstarszy to sie czasem kladzie o szostej...ale rano:-D:-D zwlaszcza w weekendy ....
a gdzie dokladnie w tym Chicago mieszkasz? bo ja znam dobrze okolice chicago;-)

reklama
a niekoniecznie taki on pomocny...roznie to bywa, podejzewam ze dziewczynka bardziej moglaby byc "gospodarna" :)
Dlugo tu mieszkacie? no i gdzie bo sie nie chcesz przyznac haha

OD ilu lat mieszkacie w USA nie tęskni się wam do Polski??
wlasnie to samo pytanie ci zadalam tam posta wyzej:-D
mieszkam tyle ile moj najstarszy ma latek i nie....niestety ale jestem komplentym snobem antypatriotycznym i wogole mi sie nie teskni. Przeszlo....jakies 15 lat temu, zdusilam, zabilam, postanowilam ze jak chce tu zyc to musze przestawic swoj umysl calkowicie i nie ma czasu na sentymenty. Pomogl mi fakt ze wkrotce przyjechali moi rodzice ktorzy tu byli...mama az do smierci a tatus opuscil usa 3 miechy temu.

wlasnie to samo pytanie ci zadalam tam posta wyzej:-D
mieszkam tyle ile moj najstarszy ma latek i nie....niestety ale jestem komplentym snobem antypatriotycznym i wogole mi sie nie teskni. Przeszlo....jakies 15 lat temu, zdusilam, zabilam, postanowilam ze jak chce tu zyc to musze przestawic swoj umysl calkowicie i nie ma czasu na sentymenty. Pomogl mi fakt ze wkrotce przyjechali moi rodzice ktorzy tu byli...mama az do smierci a tatus opuscil usa 3 miechy temu.
Ja mieszkam w USA 5 latek juz..troszke tęskno mi do PL BO TAM MAM cześc rodzinki ale teraz jeszcze te 2 tyg mam okazje sie z nimi nabyc;-)Mój tatus mieszka w Nowym Jorku mama za 6 miechow ma do niwego leciec a ja jak przylece za 2 tyg to sie do niego wybieramy:tak::cool2:masz racje tu ejst calkiem inne zycie niz w Polsce..pod kazdym względem
a ja nie pytalam o adres:eek: tylko okolice....ha ha ha......
hahahahah zartowalam:rofl2::-p:-D:rofl2:mieszkam przy ulicy Central w okolicy kosciola Ferdynanda wiesz moze gdzie to jest???:cool2:

reklama
Do góry