reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie ze Stanów

Niekture odcinki co ja ogladalam to kobiety robily test ciazowy i wychodzil negatywny :-) Nie mysle ze wszystkie ignorowaly.

Widzialam tylko jeden odcinek w korym kobieta faktycznie poszla do lekarza i zrobila test ciazowy laboratoryjny, ktory wyszedl negatywnie... :eek: Lekarze doszukiwali sie u niej jakiejs choroby... :laugh2: az nagle pewnego dnia urodzila i po problemie... :-p A inne robily tylko testy domowe, ktore czasami robia psikusa... :-D Gdyby mi test wyszedl negatywnie, a mialabym inne objawy, albo dzialo by sie ze mna cos "dziwnego" (przypominajacego objawy ciazy;-)) to poszlabym do lekarza zeby sie upewnic czy test wyszedl poprawnie... no ale nie wiem , moze ja jakas dziwna jestem... :-D;-)

Dusia08 ja mysle, ze my ogladalysmy poprostu inne odcinki... :-D i dlatego mamy taka roznice zdan... :tak:;-) Moim zdaniem ten program ukazuje tylko glupote tych kobiet... :sorry:

reklama
A ja mysle ze jak nas cos takiego nie spotkalo to wydaje nam sie to dziwne i nie do uwierzenia. To tylko moje zdanie. Nie kture te kobiety tez mialy jakies choroby kture mialy podobne objawy do ciazy. A w jednym odcinku co ogladalam to dziewczyna byla u lekarza na usg i nie wykazalo ciazy :-)

Jesli mialabym sex bez zabezpieczenia, a po jakim czasie brak okresu, rosnace cycki i brzuch to na pewno zapalliloby mi sie zielone swiatelko, ze to ciaza. kazda z nas jest inna, ale na tyle chyba zna swoj organizm, ze wie co sie dzieje.
Dusia duzo zdrowka zycze:-):-):-)

Kobietki a gdzie wy wszytskie sie pochowalyscie.:-:)-:)-(
Wczoraj dostalam szczepionke na swinska grype. Wszytsko dobrze, czuje sie tez dobrze, nie wiem czego mam sie spodziewac po tym zastrzyku?:confused2::confused2:

nie musisz sie niczego spodziewac :D czasami ludzie sie troche pochoruja ale zazwyczaj nie ma zadnych objawow :D

dziewczyny jak tam Swieto Dziekczynienia mija? gotujecie? nie gotujecie? co gotujecie?:)) spedzacie z jakas wieksza rodzinka itd?

my tylko w trojeczke nasza, mezus gotuje roznych potraw :D ja tylko robie desery - sernik na zimno z truskawkami, i zaraz bede kroi rozne owoce i robic salatke owocowa :)

a co u reszty :D

dziewczyny jak tam Swieto Dziekczynienia mija? gotujecie? nie gotujecie? co gotujecie?:)) spedzacie z jakas wieksza rodzinka itd?

my tylko w trojeczke nasza, mezus gotuje roznych potraw :D ja tylko robie desery - sernik na zimno z truskawkami, i zaraz bede kroi rozne owoce i robic salatke owocowa :)

a co u reszty :D

My tez tylko w trojeczke... :tak::tak: i rowniez moj maz gotowal :-p:-D a ja zrobilam deserek - pudding bananowy i babeczki truskawkowe. :-)

a dla odmiany ja gotowalam wszystko ;-) poniewaz ostatnio czesciej moj maz zajmuje sie kuchnia to dzisiaj ja sie postaralam. Siedzimy sobie rodzinka i odpoczywamy po obiadku.....moj Oliver stwierdzil ze Sascha byl tak glodny ze nawet kosc zjadl hahaha ;-) ;-) :-)

U nas tez ja gotowalam ale tylko piers z indyka, stuffing, gravy i slodkie ziemniaki. No i 2 salatki zrobilam. Nic wiecej nie robilam bo najpierw bylismy u tesciow puzniej u moihc rodzicow wiec tam pojedlismy. Ale musialam cos troche zrobic bo wieczorem przyjechal do nas moj brat z dziewczyna i kuzyn. No i mielismy gosci z NY przez dwa dni.

Mam pytanie do dziewczyn w ciazy, szczepilyscie sie na swinska grype???? Tak pytam z ciekawosci bo slyszlaam ze niekturzy lekarze polecaja. Ja nigdy sie na zwykla grype nie szczepilam i na ta tez nie zamierzam. Ale moj lekarz (ogolny nie gin) mnie namawial i tak pytam czy wy szczepilyscie sie albo dzieci?

To juz po swietach. ja wstyd sie przyznac, ale nic nie robilam. Bylismy zaproszeni do mojego brata, wiec moja mama dziala w kuchni. U nas totalne obrzarstwo bylo ( 2 indyki), ale i ludzi troche bylo. Fajnie spedzilismy ten czas, dzisiaj zreszta tez, ja w domku , zezulek pracowal. Poodwiedzalam trcohe sklepow, ale ludzi dzisiaj bylo, ze ho, ho, ho, ho, ho, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Dusia jak ja sie szczepilam to bylo duzo kobiet w ciazy, nawet pisalo, ze one sa uprzywiljowane.:tak::tak: Ja juz zaszczepiona na N1H1, a 4 grudnia Natalka ma na zwykla byc szczepiona.

reklama
Ja nie szczepilam sie nigdy na zwykla grype i raczej nie bede sie szczepic na swinska.Moj lekarz nie namawia ani nie odradza.A ja boje sie bo nie byly one testowane na kobietach w ciazy i boje sie powiklan po szczepionce.

Do góry